Ära nüüd kadetse siin jälle. Iga kord, kui sul argumendid otsa saavad lähed nõmedaks.
Minu meelest ilus paar ja mul pole kordagi tulnud pähe mõtet, et see mees õnnetu oleks.
Ära nüüd kadetse siin jälle. Iga kord, kui sul argumendid otsa saavad lähed nõmedaks.
No mõtle, mida see vaeseke kogu aeg läbi elab. Meie näeme vaid jäämäetippu ehk SM-s räuskamisi.
paras paar "sõbrannasid" tõesti - ja teine avaldab omavahelisi jutte avalikul lehel, ilmselgelt teenides sealt kena klikikopika. Oehh.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 23:43Mul vajus ka suu lahti. Huvitav, kas see info tuli talle otse SI-lt. Nad olid ju sõbrannad ja S tunnistas, et M.K on avaldanud nende omavahelisi "naistejutte". Päris karm ikka, kui abielu ja kogu see lugu on lihtsalt üks külm kalkulatsioon.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 18:00 Marju ütles, et SI sõlmis lepingu, et saab iga kuu 11 000 pangaarvele, muidu kaotab lapse ära. Kas see võib tõesti tõsi olla? Kui Marek sellise lepingu sõlmis, siis ta on ju ikka päris rumal ka.
Ei ole samad!
Istas saab valida, kas postitab kohe automaatselt sama story ka FB.
Nii palju, kui mina M.K-d jälginud olen, siis ta tavaliselt selliseid asju ei tee. See pigem suure M-i teema. Ju tal olid omad põhjused.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 07:57paras paar "sõbrannasid" tõesti - ja teine avaldab omavahelisi jutte avalikul lehel, ilmselgelt teenides sealt kena klikikopika. Oehh.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 23:43Mul vajus ka suu lahti. Huvitav, kas see info tuli talle otse SI-lt. Nad olid ju sõbrannad ja S tunnistas, et M.K on avaldanud nende omavahelisi "naistejutte". Päris karm ikka, kui abielu ja kogu see lugu on lihtsalt üks külm kalkulatsioon.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 18:00 Marju ütles, et SI sõlmis lepingu, et saab iga kuu 11 000 pangaarvele, muidu kaotab lapse ära. Kas see võib tõesti tõsi olla? Kui Marek sellise lepingu sõlmis, siis ta on ju ikka päris rumal ka.
No enamikel inimestel on samad, Marjul ka.
Tal ei ole mingit põhjust valetada.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 10:44 Ma ei usu ühtegi selle MK väidet
Tal on tõestuseks screenid. Miks sa ei usu, oled teda valelt tabanud?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 10:44 Ma ei usu ühtegi selle MK väidet
Milliseks rahaks? Kas mollusk kuulub samasse sõnavarasse, kus mudaliiga?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 16:02 Peab ikka madal mollusk olema, et teise inimese saladust rahaks teha.
Kust sa võtad, et ta need RAHAKS teeb? See ei too ju talle mingit raha sisse.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 16:02 Peab ikka madal mollusk olema, et teise inimese saladust rahaks teha.
Kui keegi teine seda räägiks, võib olla võtaks seda juttu tõsisemalt, aga inimene ajab mingit ebaadekvaatset pläusti suust välja ja napsutab vist üpris kõvasti. SI toodud väidetele ei olnud ka mingeid screen'e.
Sa ajad ise ebaadekvaatset juttu. Mis SI toodud väidetele? MK pani üles screenid enda ja teiste vestlustest SI-ga. Millest sina siin räägid jääb arusaamatuks.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 16:08Kui keegi teine seda räägiks, võib olla võtaks seda juttu tõsisemalt, aga inimene ajab mingit ebaadekvaatset pläusti suust välja ja napsutab vist üpris kõvasti. SI toodud väidetele ei olnud ka mingeid screen'e.
Normaalne warrior siin oma iidolit kaitsmas.Guest kirjutas: ↑09 Juul 2026 16:17Sa ajad ise ebaadekvaatset juttu. Mis SI toodud väidetele? MK pani üles screenid enda ja teiste vestlustest SI-ga. Millest sina siin räägid jääb arusaamatuks.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 16:08Kui keegi teine seda räägiks, võib olla võtaks seda juttu tõsisemalt, aga inimene ajab mingit ebaadekvaatset pläusti suust välja ja napsutab vist üpris kõvasti. SI toodud väidetele ei olnud ka mingeid screen'e.
Napsutab kord nädalas, see on täiesti okei. Ülejäänud aja teeb tööd, möllab laste ja lastelastega, õpib, tegeleb aiandusega ning treenib.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 16:08Kui keegi teine seda räägiks, võib olla võtaks seda juttu tõsisemalt, aga inimene ajab mingit ebaadekvaatset pläusti suust välja ja napsutab vist üpris kõvasti. SI toodud väidetele ei olnud ka mingeid screen'e.
Miks sa kaunitar jutumärkidesse panid? Ta on omavanuste seas kindlasti Eestis TOP 10.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 16:35 käituvad nagu mingid teismelised tsikid - üks juba hulga laste ema ja teine ligi viiekümnene "kaunitar".
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 5 külalist