Tibi-suunamudijaid päris restoranis või peol pole ikka näinud nende retuusidega. Siin inimene käib lihtsalt tänaval ringi, pole mingi pidulik sündmus.See on tõesti maitsetu mood. Trennisaalis ja spordiga seotud üritustel on nad igati omal kohal, aga restorani ja muudesse sarnastesse kohtadesse mina neid jalga ei paneks. Jätab kuidagi kummalise mulje ja näitab, et inimene ei oska oludele vastavalt riietuda. Aga mis siin imestada, retuusi kultuuri kõige suuremad edendajad on igasugu tibi-suunamudijad.
Rahvas vahib nagu imeloomi
-
Külaline
-
Külaline
Aga ikka pole vastust, kes see seal pildil üldse on? Et mingi mõttetu "suunamudilane" või midagi sellist, seda on vist vihjatud, aga kes neist just, et temast nii palju räägitakse. Ise ma ei jälgi ühtegi neis "sisuloojatest", aga pealkirjadest ikka mõni nimi meelde jääb ja temaga seonduv
-
Külaline
No kui ei tea, pole ka huvi, et välja uurida, mis jaurad siis üldse. Liigu edasi.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 13:15 Aga ikka pole vastust, kes see seal pildil üldse on? Et mingi mõttetu "suunamudilane" või midagi sellist, seda on vist vihjatud, aga kes neist just, et temast nii palju räägitakse. Ise ma ei jälgi ühtegi neis "sisuloojatest", aga pealkirjadest ikka mõni nimi meelde jääb ja temaga seonduv
-
Külaline
Vaata huvi on niipalju, et kas tõesti on raske öelda, kellega tegu???Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 13:23No kui ei tea, pole ka huvi, et välja uurida, mis jaurad siis üldse. Liigu edasi.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 13:15 Aga ikka pole vastust, kes see seal pildil üldse on? Et mingi mõttetu "suunamudilane" või midagi sellist, seda on vist vihjatud, aga kes neist just, et temast nii palju räägitakse. Ise ma ei jälgi ühtegi neis "sisuloojatest", aga pealkirjadest ikka mõni nimi meelde jääb ja temaga seonduv
-
Külaline
BSHGuest kirjutas: ↑08 Juul 2026 13:35Vaata huvi on niipalju, et kas tõesti on raske öelda, kellega tegu???Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 13:23No kui ei tea, pole ka huvi, et välja uurida, mis jaurad siis üldse. Liigu edasi.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 13:15 Aga ikka pole vastust, kes see seal pildil üldse on? Et mingi mõttetu "suunamudilane" või midagi sellist, seda on vist vihjatud, aga kes neist just, et temast nii palju räägitakse. Ise ma ei jälgi ühtegi neis "sisuloojatest", aga pealkirjadest ikka mõni nimi meelde jääb ja temaga seonduv
-
Külaline
Kas pildiotsingut ei suuda kasutada?Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 13:35Vaata huvi on niipalju, et kas tõesti on raske öelda, kellega tegu???
-
Külaline
Mis vahet sul on, paistab, et elad nagunii kusagil urus ja välismaailmast ei jaga suht midagi.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 13:15 Aga ikka pole vastust, kes see seal pildil üldse on? Et mingi mõttetu "suunamudilane" või midagi sellist, seda on vist vihjatud, aga kes neist just, et temast nii palju räägitakse. Ise ma ei jälgi ühtegi neis "sisuloojatest", aga pealkirjadest ikka mõni nimi meelde jääb ja temaga seonduv
-
Külaline
Et kui skandaalitari ei tea, siis elad urus. Nojah siis.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 15:25 Mis vahet sul on, paistab, et elad nagunii kusagil urus ja välismaailmast ei jaga suht midagi.
-
Külaline
Peab tõesti kotis elama, sest isegi kui absoluutselt huvi ei tunne nende isikuta vastu, kuskil nad ikka vastu vahivad.
-
Külaline
Aga on ju nii. Uudiseid ei vaata, uudiseid ei loe. Oledki mingi koopakoll.
-
Külaline
Ma tõesti mingeid klouniuudiseid ei loe. Mul muudki teha, kui B-listerite tegemistel silma peal hoida.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 17:48Aga on ju nii. Uudiseid ei vaata, uudiseid ei loe. Oledki mingi koopakoll.
-
Külaline
Isegi hägusal ja eemalt tehtud suvalisest rakursist fotol on need jubedad pardimokad näha. Kuigi ka mina ei tea, kes need on.
-
Külaline
Kas sa vajutad silmad kinni, kui nad uudistes on ja kustutad oma mälu? Nägemismälu sul nagunii ei ole, see on nüüd selge.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 23:35Ma tõesti mingeid klouniuudiseid ei loe. Mul muudki teha, kui B-listerite tegemistel silma peal hoida.
-
Külaline
Pole tal mingeid pardimokki, normaalsed huuled. Millised su enda omad on?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 05:45 Isegi hägusal ja eemalt tehtud suvalisest rakursist fotol on need jubedad pardimokad näha. Kuigi ka mina ei tea, kes need on.
-
Külaline
Sellel inimesel pole mingeid pardimokke, su nägemisega on midagi viltu.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 05:45 Isegi hägusal ja eemalt tehtud suvalisest rakursist fotol on need jubedad pardimokad näha. Kuigi ka mina ei tea, kes need on.
-
Külaline
See jabur tegelane oli juba Perekoolis ja seal selgus, et tema lektüür on Правда, Аргументы и факты, Российская газета jne. Eks tema vene võimu ihkaja siin ongi.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 11:04Kas sa vajutad silmad kinni, kui nad uudistes on ja kustutad oma mälu? Nägemismälu sul nagunii ei ole, see on nüüd selge.
-
Külaline
Sa räägid ju endast, eksju.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 12:30See jabur tegelane oli juba Perekoolis ja seal selgus, et tema lektüür on Правда, Аргументы и факты, Российская газета jne. Eks tema vene võimu ihkaja siin ongi.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 11:04Kas sa vajutad silmad kinni, kui nad uudistes on ja kustutad oma mälu? Nägemismälu sul nagunii ei ole, see on nüüd selge.
-
Külaline
Ma vaataks ka, kui keegi liibuvas kärtspunases kostüümis ringi kõnniks.
Siis on ju just vastupidi- kui sina neile ei sünni, siis pole ka muretsemiseks põhjust. Ainult uudishimu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist