Nende perenimega. Helme austajad on need, kes teda alati härratavad...
Kellest võiks saada Eesti president?
-
Külaline
-
Külaline
Ma tunnen sinus kadedusenooti.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2026 22:09Nende perenimega. Helme austajad on need, kes teda alati härratavad...
-
Külaline
Milline hirmutav naiivsus! Ma soovitan sulle taaskord, loe, vii ennast kurssi sellega, mis maailmas toimub ja siis räägime edasi. Praegu pole mõtet sinu peale rohkem aega raisata.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2026 13:13 Jälle mingi EKRE retoorika: aga teised teevad ju ka. Et igasugu asju toimub maailmas, ei õigusta venelasi mitte kuidagi. Ja sellist kombetust ja matslikkust, nagu venelased siin Eestis üles näitavad, selles osas ei saa ükski ameeriklane või juut ligilähedalegi.
-
Külaline
Võta palderjani.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2026 22:30Ma tunnen sinus kadedusenooti.
-
Külaline
Ei saa, kassid panid pintslisse.
-
Külaline
Mina igatahes toetan Madise kandidatuuri. Ta oleks Eestile suurepärane president. Väljapeetud, rahulik, laia silmaringiga. See naine oskab käituda ja kriitilises olukorras sõnu valida ning rahulikuks jääda.
-
Külaline
Madise on küll kena ja tark naine, kuid arvestades meie presidendi statuuti, jääks ta liiga jõuetuks. Presidendil peaks olema karismat ja julgust vähemalt öelda sõna, mis maksaks ja kõlama jääks. Inimestel on julgusest puudu.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2026 23:33 Mina igatahes toetan Madise kandidatuuri. Ta oleks Eestile suurepärane president. Väljapeetud, rahulik, laia silmaringiga. See naine oskab käituda ja kriitilises olukorras sõnu valida ning rahulikuks jääda.
-
Külaline
Seda jaa, et rahulikuks jääbKülaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 23:33 See naine oskab käituda ja kriitilises olukorras sõnu valida ning rahulikuks jääda.
-
Külaline
Tema kohta sobivad suurepäraselt luuleread: "Külm ja karge on su ilu, põhjamaine naine..."Guest kirjutas: ↑06 Juul 2026 23:33 Mina igatahes toetan Madise kandidatuuri. Ta oleks Eestile suurepärane president. Väljapeetud, rahulik, laia silmaringiga. See naine oskab käituda ja kriitilises olukorras sõnu valida ning rahulikuks jääda.
Mina olen Zuzuga sama meelt ja arvan, et peale lasteombudsmanina süüdimõistetud pedofiiliga semutsemist peaks presidendiamet olema talle küll välistatud. (Seejuures kirjavahetuses Zuzuga andis ju mõista, et ei aktsepteeri kohtuotsust üsna lameda argumendiga a'la "olid ise seal või?"- ikka päris nõrk.)Guest kirjutas: ↑06 Juul 2026 23:33 Mina igatahes toetan Madise kandidatuuri. Ta oleks Eestile suurepärane president. Väljapeetud, rahulik, laia silmaringiga. See naine oskab käituda ja kriitilises olukorras sõnu valida ning rahulikuks jääda.
-
Külaline
Minu jaoks ei ole see Zuzu mingi arvamusliider. Ma tahaks pigem kuulda, mida tõsiseltvõetavad inimesed Madise kandidatuurist arvavad.
Zuzu muidugi pole arvamusliider. Kuid see ei tähenda, et mingi konkreetne seisukoht on vale lihtsalt seetõttu, et mitte-arvamusliider sel seisukohal on. Ja ka tõsiseltvõetavad inimesed (nagu nt Karis) võivad vahel midagi lolli öelda, nii nagu mittetõsiseltvõetavad (nagu nt Zuzu) võivad midagi mõistlikku öelda.
-
Külaline
Eestis pole presindendil sellist funktsiooni, et ta peaks mingeid karismaatilisi väljaütlemisi tegema ja mingi "rahva isa" olema. Tema ülesanne on kinnitada seadusi ja ennast välispoliitiliselt mitte lolliks teha.Guest kirjutas: ↑07 Juul 2026 01:05 Madise on küll kena ja tark naine, kuid arvestades meie presidendi statuuti, jääks ta liiga jõuetuks. Presidendil peaks olema karismat ja julgust vähemalt öelda sõna, mis maksaks ja kõlama jääks. Inimestel on julgusest puudu.
-
Külaline
Ja kui 1. korraga kohe ei kinnita, siis hiljem kinnitab ikka ära 
Sõnavõtud, kõned kirjutatakse nagunii ette valmis.
Sõnavõtud, kõned kirjutatakse nagunii ette valmis.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kana, Roosad tulbid ja 11 külalist