Kirjasõbrad
Kirjasõbrad
Oletame, et tutvumissait. Hakkate kirjutama. Üks vastab kohe, teine 3 - 4 päeva pärast. Mida teeksite teie? Mina mõtlen, et kui ka kohe vastata, siis on teemad varsti läbi ja läheb ehk liiga intiimseks võõra inimesega see suhtlus. Et peaks nagu mingit distantsi pidama. Kui teie oleksite, kes kohe vastab, kuidas tundub, kui teine vastab alles 3 - 4 päeva pärast? Kas see häirib? Kui jah, siis miks? Või võtate lõdvalt? Või mida üldse võõra inimesega kirjavahetusest ootate, kas koheseid vastuseid, s.t. igapäevast suhtlust, või kuidas teile meeldiks? Võib ju ka nii, et iga päev kirjutada, varsti teemad läbi, kirjavahetus otsas, ja uue kirjasõbra manu.. Vaevalt, et sealt arvuti vahendusel kes teab mis suur intiimsus koitma hakkab, kui iga päev kirjutada. Mida teeksite, kui tihti vastaksite teie, ja miks?
-
Külaline
Kui tihti sa enda teemadele siin vastuseid loodad saada? 3-4 päevaste vahedega on ok?
-
Külaline
Õnneks on ta viimasel ajal teemade treimise miinimumini tõmmanud, aga ei tea, kas uus ägenemine silmapiiril?Guest kirjutas: ↑10 Juul 2026 18:13 Kui tihti sa enda teemadele siin vastuseid loodad saada? 3-4 päevaste vahedega on ok?
-
Külaline
Ma küll ei viitsiks iga vastuse järel 3-4 päeva oodata. Alguses esialgne tutvumine peaks ikka kiiremini minema. Kui teine vastaks 3-4 päeva tagant, siis kaoks minu huvi tema vastu (sest ma olen kiire inimene) ja tõlgendaksin ka tema käitumist kui huvi puudumist minu vastu.
-
Külaline
-
Külaline
Kui ööpäeva jooksul ei vasta, siis pole huvi. Huvi korral eeldan tunni-paari jooksul vastamist, v.a. öösel.Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2026 20:53 Ma küll ei viitsiks iga vastuse järel 3-4 päeva oodata. Alguses esialgne tutvumine peaks ikka kiiremini minema. Kui teine vastaks 3-4 päeva tagant, siis kaoks minu huvi tema vastu (sest ma olen kiire inimene) ja tõlgendaksin ka tema käitumist kui huvi puudumist minu vastu.
-
Külaline
3-4 päeva normaalne või rohkemgi kui kirjasõber.
Aga kui suhtesaidilt ja plaan suhet tahta, siis vast on küll huvipuudus. Õigemini kui huvi puudus, siis ei kirjutaks üldse.
Aga kui suhtesaidilt ja plaan suhet tahta, siis vast on küll huvipuudus. Õigemini kui huvi puudus, siis ei kirjutaks üldse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Andy, Baidu [Spider] ja 6 külalist