Ma olen ise haritud, sina tõenäoliselt mitte, et sellist lollust ajad suust välja.Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2026 23:44Kes küüsi ei laki ega geelita, see on hoolitsemata ja kole? Ohhoo. Vaata oma harilikust ümbrusest kord kaugemale, näiteks mõne haritud naise poole. Ei pea ilus olemiseks küüsi lakkima. Aga hambaid tuleb küll hooldada ja sellest teema ongi. Valikuid tuleb teha. Kui raha üle, laki või kulmud ära. Kui raha ei ole, siis oled loll, kui küüntesse raha matad.Guest kirjutas: ↑10 Juul 2026 23:30Pooletoobine jälle lõugamas. Sinu tekst:Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2026 23:29 Kirjutasin: "ilma geelita naine olla ei saa? Seda peab olema küüntel, aga ka rindades ..."
Ära ärple.
Naised peavad teadma kõike geelküüntest ja geellakkimisest? Mitte minu universumis.
Sinu universumis on naised hoolitsemata ja koledad.
Miks naine sale peab olema?
-
Külaline
-
Külaline
Räägid peegliga?Guest kirjutas: ↑10 Juul 2026 23:55Jumal küll, kui rumal sa oled. Mul ja paljudel teistel naistel on küüned värvitud. Geellakiga. Isegi sellise asja peale saab üks maakas tõmmelda ja jama üles tõmmataKülaline kirjutas: ↑10 Juul 2026 23:32Räuska nüüd üks edasi, geelkauniste küünte klõbinal.Guest kirjutas: ↑10 Juul 2026 23:30
Pooletoobine jälle lõugamas. Sinu tekst:
Naised peavad teadma kõike geelküüntest ja geellakkimisest? Mitte minu universumis.
Sinu universumis on naised hoolitsemata ja koledad.![]()
-
Külaline
Luba ma arvan - Eluülikooli doktorand?Guest kirjutas: ↑10 Juul 2026 23:56Ma olen ise haritud, sina tõenäoliselt mitte, et sellist lollust ajad suust välja.Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2026 23:44Kes küüsi ei laki ega geelita, see on hoolitsemata ja kole? Ohhoo. Vaata oma harilikust ümbrusest kord kaugemale, näiteks mõne haritud naise poole. Ei pea ilus olemiseks küüsi lakkima. Aga hambaid tuleb küll hooldada ja sellest teema ongi. Valikuid tuleb teha. Kui raha üle, laki või kulmud ära. Kui raha ei ole, siis oled loll, kui küüntesse raha matad.Guest kirjutas: ↑10 Juul 2026 23:30
Pooletoobine jälle lõugamas. Sinu tekst:
Sinu universumis on naised hoolitsemata ja koledad.
-
Külaline
Õppige palun trolle ära tundma ja provokatsioonidele mitte reageerima.
-
Külaline
Majandusteaduskond magister.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2026 00:04Luba ma arvan - Eluülikooli doktorand?Guest kirjutas: ↑10 Juul 2026 23:56Ma olen ise haritud, sina tõenäoliselt mitte, et sellist lollust ajad suust välja.Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2026 23:44 Kes küüsi ei laki ega geelita, see on hoolitsemata ja kole? Ohhoo. Vaata oma harilikust ümbrusest kord kaugemale, näiteks mõne haritud naise poole. Ei pea ilus olemiseks küüsi lakkima. Aga hambaid tuleb küll hooldada ja sellest teema ongi. Valikuid tuleb teha. Kui raha üle, laki või kulmud ära. Kui raha ei ole, siis oled loll, kui küüntesse raha matad.
Sul?
-
Külaline
???Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2026 00:11 Õppige palun trolle ära tundma ja provokatsioonidele mitte reageerima.
-
Külaline
Ma tegelikult ei küsinud.
-
Külaline
Lobisesid oma Eluülikoolist, nagu sinutaolised lollikesed ikka omale fb märgivad. Sealt sain teada ka teiesuguste Eluülikooli tähenduse. No miks ka mitte, Kolmas Eesti on ka Eesti, seega ole tubli!
-
Külaline
Tegelikult ei saanud sa midagi muud teada kui seda, et kuskil on universum, kus küünehooldus ei olegi kõige tähtsam. Pane kirja, et meelest ei läheks, majandusmagister!Guest kirjutas: ↑11 Juul 2026 00:28Lobisesid oma Eluülikoolist, nagu sinutaolised lollikesed ikka omale fb märgivad. Sealt sain teada ka teiesuguste Eluülikooli tähenduse. No miks ka mitte, Kolmas Eesti on ka Eesti, seega ole tubli!
-
Külaline
Tarbi vähem ja arene.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2026 00:33Tegelikult ei saanud sa midagi muud teada kui seda, et kuskil on universum, kus küünehooldus ei olegi kõige tähtsam. Pane kirja, et meelest ei läheks, majandusmagister!
-
Külaline
Mõtlesin just sama. Üks täiskuuhull püüab selgeks teha, et hoolitsemata naised on in ja targad naised on koledad.
-
Külaline
Ei, sa said valesti aru. Sinust oli jutt.
-
Külaline
Aegade algusest on majanduse tibid väljaspool oma eriala olnud ülikitsa silmaringiga ja üksnes välimusele orienteeritud.
-
Külaline
Tibid valisid majanduse eriala ikka sellepärast, et mehele saada.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2026 11:11Aegade algusest on majanduse tibid väljaspool oma eriala olnud ülikitsa silmaringiga ja üksnes välimusele orienteeritud.
-
Külaline
Tänapäeval see küll pole efektiivne viis mehele saada. Majanduses ongi ainult tibid. Aga mine TalTechi inseneriks või ehitust õppima, siis on valikut.
-
Külaline
No ärme päris üldista, Taltechi omade osas ma küll seda öelda ei saa, muidugi minu kogemus on väga ammune, 90-ndatest. Mis täna toimub, ei tea.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2026 11:11Aegade algusest on majanduse tibid väljaspool oma eriala olnud ülikitsa silmaringiga ja üksnes välimusele orienteeritud.
-
Külaline
Tibid? Majanduse eriala valivad targad ja ettevõtlikud inimesed, üldiselt juba vaikselt ettevõtlusega tegelevad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Baidu [Spider] ja 6 külalist