Kuidas me küll teda aidata saaksime

vana hea klassika
Külaline

Kuidas me küll teda aidata saaksime

Postitus Postitas Külaline »

jälle Eestis nutmas
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1205 ... vale-leida
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2026 13:22 jälle Eestis nutmas
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1205 ... vale-leida
Sul on mingi probleem temaga, et jälle siia temast teema tegid? Kui ei meeldi, ei pea ju lugema. Näita mulle artiklis kohta, kus ta millegi üle nutab.
Külaline

Tänan tähelepanu juhtimast. Tore intervjuu oli; ilma sinuta poleks ehk seda lugenudki.
Külaline

Tegus naine, müts maha!
Külaline

TA luges vist sinult pealkirja läbi.
Tubli naine tõesti.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2026 17:27 TA luges vist sinult pealkirja läbi.
Tubli naine tõesti.
Vabandust - "ainult".
Külaline

Ma mõtlen, et miks teda nimetatakse näitlejaks? Kui ma õigesti mäletan, siis on ta ainult Ühikarottides mänginud ja see oli ka oma 20 aastat tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2026 17:27TA luges vist sinult pealkirja läbi.
Ei viitsinud lugeda jah.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juul 2026 11:31 Ma mõtlen, et miks teda nimetatakse näitlejaks? Kui ma õigesti mäletan, siis on ta ainult Ühikarottides mänginud ja see oli ka oma 20 aastat tagasi.
Sest seetõttu ta sai tuntuks, kuigi tegelikult vist töötas üldse juuksurina, kui õigesti mäletan. Ja minu meelest on iga kell parem see tiitel näitleja, kui Mihkel Raua eksabikaasa. Väga paljusid naisi meedias just nii lahatakse- selle ja tolle tuntud inimese eks.
Külaline

Ei näinud kuskil, et ta TA abi ootaks, millega selline aidata saakski, TA ei saa millegiga hakkama peale õeluste tootmise...
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2026 11:44Ei näinud kuskil, et ta TA abi ootaks, millega selline aidata saakski, TA ei saa millegiga hakkama peale õeluste tootmise...
Palun tõlget, kes-mis TA-TA-TA
Külaline

No minu arust halab ikka küll päris palju, kui kallis ja raske seal USA-s ikka on, aga samas see on ju tema valik, et ta seal elab. Mitu korda on rääkinud, et ei tulekski seal toime, kui eksmees ei kataks kulusid. Miks seal peab siis tingimata elama, kui tegelikult käib see üle jõu.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2026 13:51 No minu arust halab ikka küll päris palju, kui kallis ja raske seal USA-s ikka on, aga samas see on ju tema valik, et ta seal elab. Mitu korda on rääkinud, et ei tulekski seal toime, kui eksmees ei kataks kulusid. Miks seal peab siis tingimata elama, kui tegelikult käib see üle jõu.
Lingitud artiklis ei hala ta üldse. Inimene areneb ja kohaneb. Igati tragi naine.
Külaline

Miks ta vanast Rauast lahku läks?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2026 14:32 Miks ta vanast Rauast lahku läks?
Kuuldavasti kaugsuhe ei toiminud. Raud pidi siin käima raha teenimas, aga proual hakkas siis seal USA-s igav.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2026 14:35
Kuuldavasti kaugsuhe ei toiminud. Raud pidi siin käima raha teenimas, aga proual hakkas siis seal USA-s igav.
No loe artiklist, mis ta tegi ja kui palju bändiga ringi tuuritas. Igavuse mõtlesid ise välja?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2026 14:45
Külaline kirjutas: 12 Juul 2026 14:35
No loe artiklist, mis ta tegi ja kui palju bändiga ringi tuuritas. Igavuse mõtlesid ise välja?
Kunagi Raud rääkis, et Liina leidis austaja, keda ta ei pannud pahaks, sest kohtusid ju harva.
Külaline

Lugesin nüüd seda artiklit, ikka natuke ju halab, et vajab teraapiat, ikka pole üle saanud oma Eesti elust, küll on raske kedagi leida, küll on raske hakkama saada.
Külaline

Ma seda küll halamiseks ei nimetaks. Normaalse inimese tavaline elu. Igaühel on muresid.
Tahate lugeda, et kõik on lust ja lillepidu? Kellelgi pole. Võltsi ilujuttu ei viitsiks üldse lugeda.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2026 15:05 Lugesin nüüd seda artiklit, ikka natuke ju halab, et vajab teraapiat, ikka pole üle saanud oma Eesti elust, küll on raske kedagi leida, küll on raske hakkama saada.
See on ju tegelikult inimlik. Teiseks, ta ju ei otsinud ise ajakirjanikku, et intekat anda, ikka Kollane ajakiri oli see, kes kontakti soovis.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Andy, Google [Bot], kana, Roosad tulbid ja 12 külalist