Kuhu panna mänguasjad?
-
Külaline
Kuhu panna mänguasjad?
Kuhu anda mänguasjad? Neid ei ole palju - mõned autod, robotid, konstruktorid. Üks tavaline poe kilekotitäis. Kas tohib need panna riidekonteinerisse? Kõik asjad on terved ja korralikud.
-
Külaline
Ma ei tea, kuhu mänguasju anda, aga mind huvitab, mis radapidi jõudsid mõttele, et mänguasjad võiksid riidekonteinerisse sobida?!
-
Külaline
"Konteineritesse võib panna puhtaid tekstiilesemeid: rõivaid, kardinaid, voodipesu jms, samuti kasutatud jalatseid, kotte, vöösid ja mänguasju. Konteineritesse ei tohi panna õli ja muude kemikaalidega määrdunud riideid, katkiseid jalatseid ja mänguasju"Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2026 17:09 Ma ei tea, kuhu mänguasju anda, aga mind huvitab, mis radapidi jõudsid mõttele, et mänguasjad võiksid riidekonteinerisse sobida?!
-
Külaline
Ilmselgelt on mõeldud pehmeid mänguasju.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2026 19:46"Konteineritesse võib panna puhtaid tekstiilesemeid: rõivaid, kardinaid, voodipesu jms, samuti kasutatud jalatseid, kotte, vöösid ja mänguasju. Konteineritesse ei tohi panna õli ja muude kemikaalidega määrdunud riideid, katkiseid jalatseid ja mänguasju"Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2026 17:09 Ma ei tea, kuhu mänguasju anda, aga mind huvitab, mis radapidi jõudsid mõttele, et mänguasjad võiksid riidekonteinerisse sobida?!
-
Külaline
Kui selgitavat piirangut kirjas pole, siis miks arvad, et "ilmselgelt"?Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2026 20:06Ilmselgelt on mõeldud pehmeid mänguasju.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2026 19:46"Konteineritesse võib panna puhtaid tekstiilesemeid: rõivaid, kardinaid, voodipesu jms, samuti kasutatud jalatseid, kotte, vöösid ja mänguasju. Konteineritesse ei tohi panna õli ja muude kemikaalidega määrdunud riideid, katkiseid jalatseid ja mänguasju"Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2026 17:09 Ma ei tea, kuhu mänguasju anda, aga mind huvitab, mis radapidi jõudsid mõttele, et mänguasjad võiksid riidekonteinerisse sobida?!
Kas jalanõud ja kotid peaks ka pehmed olema?
Mina olen kõike pannud - autosid ja mõmmikuid ja puslesid. Kõik korralikud.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑11 Juul 2026 20:16Kui selgitavat piirangut kirjas pole, siis miks arvad, et "ilmselgelt"?Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2026 20:06Ilmselgelt on mõeldud pehmeid mänguasju.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2026 19:46
"Konteineritesse võib panna puhtaid tekstiilesemeid: rõivaid, kardinaid, voodipesu jms, samuti kasutatud jalatseid, kotte, vöösid ja mänguasju. Konteineritesse ei tohi panna õli ja muude kemikaalidega määrdunud riideid, katkiseid jalatseid ja mänguasju"
Kas jalanõud ja kotid peaks ka pehmed olema?
Mina olen kõike pannud - autosid ja mõmmikuid ja puslesid. Kõik korralikud.
Appi! Kas kooloni mõistet enam ei õpetata?
-
Külaline
Paljude riidekonteinerite piltide ongi ka mänguasjade pildid, täiesti ok on. Tohib ka jalanõusid nt. Need lähevad taaskasutuskeskustesse nagunii, kus on palju mänguasju alati müügil (lasteasju ongi kõige rohkem). Nt lasteraamatuid olen viinud lastehaigla lugemisriiulile.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2026 17:09 Ma ei tea, kuhu mänguasju anda, aga mind huvitab, mis radapidi jõudsid mõttele, et mänguasjad võiksid riidekonteinerisse sobida?!
-
Külaline
Olen teemaalgataja. Ja vastus on mul nüüd käes. Juhtusin eile mööda minema ühest riidekonteinerist ja seal oli loetelu, mida tohib sinna konteinerisse panna. Ja mänguasjad on ka lubatud.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2026 17:09 Ma ei tea, kuhu mänguasju anda, aga mind huvitab, mis radapidi jõudsid mõttele, et mänguasjad võiksid riidekonteinerisse sobida?!
-
Külaline
Siis oleks välistused kirjas.
Mis plastikust mänguasjal teistmoodi on kui plastikust kotil või jalanõul?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: annaleen, Baidu [Spider], Bing [Bot], käguan ja 8 külalist