Kindlasti tahaks suvalised inimesed su saladuste eest maksta ja sinuga seotud teemadele klikkida.Guest kirjutas: ↑12 Juul 2026 15:34Kes tahakski sellistega sõbrustda? Näiteks selle suure M-i sugusega. Mina küll mitte. Ma ei julgeks sellisele mitte midagi usaldada, sest üks mis kindel, et saladus seal ei öüsi. Kõik rahaks ja klikkideks.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 13:26 Terve see kamp on selline, et klatšib kõiki ja kõike taga, sellistel polegi mingeid pärissõpru.
Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
-
Külaline
Nagu näha, siis tahavadki suvalised inimesed teiste suvaliste saladusi kuulata. Saalid ju väljamüüdud, korduvalt.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 15:40Kindlasti tahaks suvalised inimesed su saladuste eest maksta ja sinuga seotud teemadele klikkida.
-
Külaline
Ei käi.
-
Külaline
mida see tähendab?Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 16:41Ja käid neid siin taga panemas?
-
Külaline
Sa ei mõista eesti kõnekeelt?
-
Külaline
Aga seda need ullikesed ju teevad. Maksavad mingi suvalise gossipi eest. Igasuguseid inimesi on olemas...Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 15:40Kindlasti tahaks suvalised inimesed su saladuste eest maksta ja sinuga seotud teemadele klikkida.Guest kirjutas: ↑12 Juul 2026 15:34Kes tahakski sellistega sõbrustda? Näiteks selle suure M-i sugusega. Mina küll mitte. Ma ei julgeks sellisele mitte midagi usaldada, sest üks mis kindel, et saladus seal ei öüsi. Kõik rahaks ja klikkideks.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 13:26 Terve see kamp on selline, et klatšib kõiki ja kõike taga, sellistel polegi mingeid pärissõpru.
-
Külaline
Mitte gossipi eest ei maksta vaid selle elamuse eest, mida vestlusõhtu pakub.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 20:22Aga seda need ullikesed ju teevad. Maksavad mingi suvalise gossipi eest. Igasuguseid inimesi on olemas...Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 15:40Kindlasti tahaks suvalised inimesed su saladuste eest maksta ja sinuga seotud teemadele klikkida.Guest kirjutas: ↑12 Juul 2026 15:34
Kes tahakski sellistega sõbrustda? Näiteks selle suure M-i sugusega. Mina küll mitte. Ma ei julgeks sellisele mitte midagi usaldada, sest üks mis kindel, et saladus seal ei öüsi. Kõik rahaks ja klikkideks.![]()
-
Külaline
Gossipi eest maksavad blogis ju. Ega seal vestlusõhtutel gossipit ei räägita. See ikka vähe teise suunitlusega.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 21:14Mitte gossipi eest ei maksta vaid selle elamuse eest, mida vestlusõhtu pakub.
-
Külaline
Mis see veel olla võibKülaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 21:14Mitte gossipi eest ei maksta vaid selle elamuse eest, mida vestlusõhtu pakub.
-
Külaline
No jumalauta, käi ära.
-
Külaline
Ei saa ju, ehk jään pildile ja siis suren häbisse.
-
Külaline
Selliste tüüpide populaarsus näitab ainult üht- ühiskonna allakäiku.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 21:55Gossipi eest maksavad blogis ju. Ega seal vestlusõhtutel gossipit ei räägita. See ikka vähe teise suunitlusega.
-
Külaline
UUdishimu tappis hiire kaKülaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 22:57Ei saa ju, ehk jään pildile ja siis suren häbisse.
-
Külaline
Kassi
-
Külaline
-
Külaline
Üheksa eluKülaline kirjutas: ↑13 Juul 2026 01:57 see ei ole loogiline, kassil on 7 elu
-
Külaline
Ära muretse, keegi ei pane sind tähelegi.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 22:57 Ei saa ju, ehk jään pildile ja siis suren häbisse.
-
Külaline
Tõenäoliselt teevad tüdrukud head asja. Mallu soetas äsja kolmanda kinnisvara ja Kristina 350 000 maksva korteri.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 20:22Aga seda need ullikesed ju teevad. Maksavad mingi suvalise gossipi eest. Igasuguseid inimesi on olemas...Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 15:40Kindlasti tahaks suvalised inimesed su saladuste eest maksta ja sinuga seotud teemadele klikkida.Guest kirjutas: ↑12 Juul 2026 15:34
Kes tahakski sellistega sõbrustda? Näiteks selle suure M-i sugusega. Mina küll mitte. Ma ei julgeks sellisele mitte midagi usaldada, sest üks mis kindel, et saladus seal ei öüsi. Kõik rahaks ja klikkideks.![]()
Selle kohta ütles kunagi üks mu tuttav ärimees-raha vedeleb maas, ole tark ja korja see ära.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist