Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 13 Juul 2026 21:57 Tõenäoliselt teevad tüdrukud head asja. Mallu soetas äsja kolmanda kinnisvara ja Kristina 350 000 maksva korteri.
Selle kohta ütles kunagi üks mu tuttav ärimees-raha vedeleb maas, ole tark ja korja see ära.
😀🥱
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2026 22:58
Külaline kirjutas: 13 Juul 2026 21:57 Tõenäoliselt teevad tüdrukud head asja. Mallu soetas äsja kolmanda kinnisvara ja Kristina 350 000 maksva korteri.
Selle kohta ütles kunagi üks mu tuttav ärimees-raha vedeleb maas, ole tark ja korja see ära.
😀🥱
Teeb ju kadedaks, et sina s***t pead sellise raha jaoks 5a tööd rabama, mida nemad aastaga teenivad.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2026 08:14
Külaline kirjutas: 13 Juul 2026 22:58
😀🥱
Teeb ju kadedaks, et sina s***t pead sellise raha jaoks 5a tööd rabama, mida nemad aastaga teenivad.
Mina ei pea juba ammu raha teenimiseks tööl käima. Ei tee kadedaks, vastupidi-mul on nende üle hea meel! Malluga olin äsja koos, väga tore tüdruk.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Juul 2026 23:02
Külaline kirjutas: 12 Juul 2026 21:55
Külaline kirjutas: 12 Juul 2026 21:14

Mitte gossipi eest ei maksta vaid selle elamuse eest, mida vestlusõhtu pakub.
Gossipi eest maksavad blogis ju. Ega seal vestlusõhtutel gossipit ei räägita. See ikka vähe teise suunitlusega.
Selliste tüüpide populaarsus näitab ainult üht- ühiskonna allakäiku.
Mis sa ise siis veelgi populariseerid neid siin teemas? Nii nõmedad inimesed, aga muudkui lõputult lahkaks nende tegevust. Selle teema ülimuslik populaarsus äkki räägib kommenteerijate kohta ka midagi?
Külaline

Las teenivad, hoiab ehk nende elukaaslased vähekegi kuritegevusest eemale.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Juul 2026 14:36 Las teenivad, hoiab ehk nende elukaaslased vähekegi kuritegevusest eemale.
see on küll asjatu lootus. Fakt on, et need Mallukad, BSH-d ja Pärtelpojad lausa otsivad nö pahasid (no vaata nende kaaslasi...), tõmme on vastastikune ja ei tee nad seda teineteise muutmiseks.
Külaline

Mind küll teeb kadedaks 😃 aga mul on hea meel nende üle. Nutikad, et oskavad "ei millestki" sellist raha teenida.
Tundes ennast mina eioskaks kunagi seda. Aga see kadedus ei pane mind ka pahasti nende kohta ütlema.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2026 14:36 Las teenivad, hoiab ehk nende elukaaslased vähekegi kuritegevusest eemale.
Kuritegevusega nii väikeste rahade pärast ei tegeleta.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Juul 2026 14:00
Guest kirjutas: 12 Juul 2026 23:02
Külaline kirjutas: 12 Juul 2026 21:55
Gossipi eest maksavad blogis ju. Ega seal vestlusõhtutel gossipit ei räägita. See ikka vähe teise suunitlusega.
Selliste tüüpide populaarsus näitab ainult üht- ühiskonna allakäiku.
Mis sa ise siis veelgi populariseerid neid siin teemas? Nii nõmedad inimesed, aga muudkui lõputult lahkaks nende tegevust. Selle teema ülimuslik populaarsus äkki räägib kommenteerijate kohta ka midagi?
Jäin sama mõtlema - sinu tsiteeritud tüüp on lugenud 86 lehekülge klatši nende samade tegelaste teemal ja siis kurdab, et miks neid tüüpe populariseeritakse. Ise on esirinnas nende tüüpide jälgimise ja kommenteerimisega.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2026 17:08 Jäin sama mõtlema - sinu tsiteeritud tüüp on lugenud 86 lehekülge klatši nende samade tegelaste teemal ja siis kurdab, et miks neid tüüpe populariseeritakse. Ise on esirinnas nende tüüpide jälgimise ja kommenteerimisega.
Milline tüüp? Pakun, et neid tüüpe, kes seda lollakat influenceri-blogijate maailma kritiseerida julgevad on rohkem kui üks. 😉
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2026 20:02
Külaline kirjutas: 14 Juul 2026 17:08 Jäin sama mõtlema - sinu tsiteeritud tüüp on lugenud 86 lehekülge klatši nende samade tegelaste teemal ja siis kurdab, et miks neid tüüpe populariseeritakse. Ise on esirinnas nende tüüpide jälgimise ja kommenteerimisega.
Milline tüüp? Pakun, et neid tüüpe, kes seda lollakat influenceri-blogijate maailma kritiseerida julgevad on rohkem kui üks. 😉
Ise oled lollakas, see ongi tänapäev, kui pole veel aru saanud. Elu läks edasi, sina jäid maha, daa.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Juul 2026 20:02
On ju konkreetselt öeldud "sinu tsiteeritud tüüp". Ehk siis tüüp, kes kirjutas nii: Selliste tüüpide (pidades silmas influencereid) populaarsus näitab ainult üht- ühiskonna allakäiku.

Saad ju aru, et see tüüp ise sõimab neid, kelle kohta on ta siin lehekülgede kaupa lugenud ja kaasa kommenteerinud. Ehk siis ise ta ju ka omal moel influencerite populariseerija.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2026 21:42
On ju konkreetselt öeldud "sinu tsiteeritud tüüp". Ehk siis tüüp, kes kirjutas nii: Selliste tüüpide (pidades silmas influencereid) populaarsus näitab ainult üht- ühiskonna allakäiku.

Saad ju aru, et see tüüp ise sõimab neid, kelle kohta on ta siin lehekülgede kaupa lugenud ja kaasa kommenteerinud. Ehk siis ise ta ju ka omal moel influencerite populariseerija.
Kust sa võtad, et just see "tüüp" siin lehekülgede kaupa lugenud ja tsiteerinud on?
Teiseks on siin teemas juttu ka normaalsetest mudijatest, see pole ainult sinu lemmikule pühendatud teema.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Juul 2026 22:20
Külaline kirjutas: 14 Juul 2026 21:42

Kust sa võtad, et just see "tüüp" siin lehekülgede kaupa lugenud ja tsiteerinud on?
Teiseks on siin teemas juttu ka normaalsetest mudijatest, see pole ainult sinu lemmikule pühendatud teema.
Muidugi, see kommenteerija liitus siin 85ndal leheküljel ja tahtis rääkida ainult normaalsetest mudijatest. Miks ta siis ei räägi? Ei ole viimastel lehekülgedel küll märganud, et keegi ühestki teisest mudijast püüaks juttu üles võta.

Ja olgu teadmiseks, ükski mudija ei ole minu lemmik ja kuskil vestlusõhtutel ei ole ma iial käinud ega kavatse kunagi minna.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2026 22:25 Muidugi, see kommenteerija liitus siin 85ndal leheküljel ja tahtis rääkida ainult normaalsetest mudijatest. Miks ta siis ei räägi? Ei ole viimastel lehekülgedel küll märganud, et keegi ühestki teisest mudijast püüaks juttu üles võta.
Ma ei oska öelda, miks ta ei räägi, aga pakun puusalt, et Eesti mudijate maastik on väga ideedevaene. Enamik tuntumatest on ikka välisele särale orienteeritud. Hetkel ei tule meelde mitte ühtegi, kes näiteks räägiks huvitavalt muudest teemadest, kui klatš, riided, meik ja muu pudi-padi.

Elan välismaal ja siin on valik selles mõttes kordades parem. Näiteks juba ühiskondlikel või poliitilistel teemadel blogijaid on mitmeid huvitavaid. Eestlaste seast pole ma ühtki sellist leidnud. Vbla neid on, aga nad kahjuks ei tule väga esile.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juul 2026 11:08Ma ei oska öelda, miks ta ei räägi, aga pakun puusalt, et Eesti mudijate maastik on väga ideedevaene. Enamik tuntumatest on ikka välisele särale orienteeritud. Hetkel ei tule meelde mitte ühtegi, kes näiteks räägiks huvitavalt muudest teemadest, kui klatš, riided, meik ja muu pudi-padi.

Elan välismaal ja siin on valik selles mõttes kordades parem. Näiteks juba ühiskondlikel või poliitilistel teemadel blogijaid on mitmeid huvitavaid. Eestlaste seast pole ma ühtki sellist leidnud. Vbla neid on, aga nad kahjuks ei tule väga esile.
Jälle mingi naljavilu targutamas.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juul 2026 11:26 Jälle mingi naljavilu targutamas.
Sa räägid ju endast, eksju.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline