Kuidas me küll teda aidata saaksime

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 14 Juul 2026 22:14
Külaline kirjutas: 14 Juul 2026 21:57 Mitte iialgi ma ei usu, et kroonika otsib teda sealt välismaalt koguaeg üles ja uurib, et kas on mingeid uudiseid või mitte. No ei usu!
No ära usu. Kroonika teeb nuppe palju vähem tuntud inimestest ja enamikel juhtudel, ma arvan, tuleb initsiatiiv selle kollase väjaande poolt. Leheruumi on ju vaja täita ja siis lähevad ka eilsed kuulsused ja tuntud inimeste eksid loosi.

Ma ikkagi ei saa aru, miks sa teda nii vihkad? Selle asemel, et siin vahutada ja tõestada, kuidas sina tema kohta käivaid uudiseid üldse ei loe, võiksid hoopis peeglisse vaadata.
Täiesti kindlasti ma ei vihka teda. Mul on küsimus, milleks treitakse nädalas mitu artiklit kellestki, kes tegelikult ei ole ei ühiskondlikult ega muul moel millegagi silma paistnud.

Minu arust on selliste artiklite kirjutamine, ja just sellises mahus - iga natukese aja tagant, tühiste kuulsuste tootmine. Ühel hetkel saab inimestel sellistest artiklitest kõrini ja toimub efekt, mis paneb inimest põlgama ja tühiseks pidama - nii nagu on nii mõnegi tuntud inimesega juhtunud. Miks peaks keegi tahtma endaga nii teha?
Külaline

Guest kirjutas: 10 Juul 2026 15:57Tegus naine, müts maha!
Tegelikult?

Milles see tegusus seisneb siis - et elab välismaal?
Külaline

Kes teda üldse märkaks kui ta ise endale pidevalt tähelepanu ei tõmbaks?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 1970 03:02 Minu arust on selliste artiklite kirjutamine, ja just sellises mahus - iga natukese aja tagant, tühiste kuulsuste tootmine. Ühel hetkel saab inimestel sellistest artiklitest kõrini ja toimub efekt, mis paneb inimest põlgama ja tühiseks pidama - nii nagu on nii mõnegi tuntud inimesega juhtunud. Miks peaks keegi tahtma endaga nii teha?
Ma ei saa ikkagi aru, miks sul see Liina Raud nii hambusse jääb? Sarnaseid artikleid treitakse ka teistest vähem tuntud inimestest. Sa ju ise populariseerid teda, kui pärast järjekordset artiklit meedias temast siia teema teed.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Juul 2026 22:40
Külaline kirjutas: 01 Jaan 1970 03:02 Minu arust on selliste artiklite kirjutamine, ja just sellises mahus - iga natukese aja tagant, tühiste kuulsuste tootmine. Ühel hetkel saab inimestel sellistest artiklitest kõrini ja toimub efekt, mis paneb inimest põlgama ja tühiseks pidama - nii nagu on nii mõnegi tuntud inimesega juhtunud. Miks peaks keegi tahtma endaga nii teha?
Ma ei saa ikkagi aru, miks sul see Liina Raud nii hambusse jääb? Sarnaseid artikleid treitakse ka teistest vähem tuntud inimestest. Sa ju ise populariseerid teda, kui pärast järjekordset artiklit meedias temast siia teema teed.
Fookus ei ole üldse konkreetselt temal, vaid üleüldse kunstlikult treitud artiklites, millega mõned inimesed tahavad pildis olla. Nad peaks mõistma, et just selliste artiklitega nad jäävad inimestele hambusse. Ja nad saavutavad täpselt vastupidise efekti - tahavad olla tuntud, aga inimestele hakkab pika peale närvidele käima, kui keegi mingi järjekordse tühja või juba korduvalt kuuldud jutuga ennast meelde tuletab. Selge see, et enamasti on nad ikka andnud loa endast kirjutada. Konkreetsel juhul usun, et on ise endast jutukesi pakutud.

Veel kord, paluks mind mitte seostada tema vihkamise või halvustamisega. Ma ei vihka kedagi. Pigem arutlen hüpoteetiliselt, et miks inimesed niimoodi teevad.
Külaline

Ja mina jälle ei saa aru, miks just konkreetne inimene nii ärritab. On ju temast varemgi siia iroonilise alatooniga teemasid tehtud.
viewtopic.php?p=109903&hilit=Liina+Raud#p109903
Neid on veel, aga hetkel leidsin selle.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2026 22:40Ma ei saa ikkagi aru, miks sul see Liina Raud nii hambusse jääb? Sarnaseid artikleid treitakse ka teistest vähem tuntud inimestest. Sa ju ise populariseerid teda, kui pärast järjekordset artiklit meedias temast siia teema teed.
Too mõni näide kellest oleks palju artikleid ilma, et ta ise millegagi silma oleks paistnud, midagi olulist oleks teinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2026 22:55Fookus ei ole üldse konkreetselt temal, vaid üleüldse kunstlikult treitud artiklites, millega mõned inimesed tahavad pildis olla. Nad peaks mõistma, et just selliste artiklitega nad jäävad inimestele hambusse. Ja nad saavutavad täpselt vastupidise efekti - tahavad olla tuntud, aga inimestele hakkab pika peale närvidele käima, kui keegi mingi järjekordse tühja või juba korduvalt kuuldud jutuga ennast meelde tuletab. Selge see, et enamasti on nad ikka andnud loa endast kirjutada. Konkreetsel juhul usun, et on ise endast jutukesi pakutud.

Veel kord, paluks mind mitte seostada tema vihkamise või halvustamisega. Ma ei vihka kedagi. Pigem arutlen hüpoteetiliselt, et miks inimesed niimoodi teevad.
Mis sinul sellest? Kui inimene on nõus endast rääkima, las räägib!
Kõik loevad ja arvustavad, ju ta on selle kaagutamisega arvestanud. Tore inimene ikka.
Mida sa siis kollasest meediast lugeda soovid? Koit Toomest sajandat artiklit?
Kellest üldse?
Külaline

Meil on palju tegusaid inimesi kellest võiks kirjutada, kasvõi näitlejatest, nende töödest. Ikka nendest kes on rohkem kui ühe tegelaskuju ja sedagi aastakümneid tagasi :lol: mänginud.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2026 23:05Mis sinul sellest? Kui inimene on nõus endast rääkima, las räägib!
Kõik loevad ja arvustavad, ju ta on selle kaagutamisega arvestanud. Tore inimene ikka.
Kellest üldse?
Ikka endast tahab lugeda.
Külaline

Täitsa õelad mutid siin koos. Ei väsi halvustamast ei ajakirjanikke ega nende intervjueeritavat.
Miks te siis raiskate oma aega lugemisele ja kommenteerimisele, kui ei meeldinud? Kirjutage otse elu24-le oma arvamus 😀 Ärgu tehku enam!
Mulle artikkel meeldis, positiivne.
Külaline

Piisab pealkirjadest, need häirivad. Kus ma ütlesin, et loen? TA
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2026 23:19 Piisab pealkirjadest, need häirivad. Kus ma ütlesin, et loen? TA
Mind häirivad ainult sõjateema pealkirjad.
Kui sa ei lugenud artiklit, millest sa siis teema üldse tegid - kuidas ME teda aidata saaksime? Mis aitamist silmas pidasid? Ta ei vaja mingit abi ammu, on oma firma juht ja saab oma eluga hästi hakkama. Ja ilmselt on ka väga huvitav töö.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2026 23:19Piisab pealkirjadest, need häirivad. Kus ma ütlesin, et loen? TA
Pöördu arstile. Ilmselt mingi isiksusehäire.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Juul 2026 23:05
Külaline kirjutas: 14 Juul 2026 22:55Fookus ei ole üldse konkreetselt temal, vaid üleüldse kunstlikult treitud artiklites, millega mõned inimesed tahavad pildis olla. Nad peaks mõistma, et just selliste artiklitega nad jäävad inimestele hambusse. Ja nad saavutavad täpselt vastupidise efekti - tahavad olla tuntud, aga inimestele hakkab pika peale närvidele käima, kui keegi mingi järjekordse tühja või juba korduvalt kuuldud jutuga ennast meelde tuletab. Selge see, et enamasti on nad ikka andnud loa endast kirjutada. Konkreetsel juhul usun, et on ise endast jutukesi pakutud.

Mis sinul sellest? Kui inimene on nõus endast rääkima, las räägib!
Kellest üldse?
Kui ta on selle kaagutamisega arvestanud, siis mis sina niimoodi kaitsele viskud?

Ma tõesti ei mõista, kuidas on sellest naisest sajandat artiklit parem lugeda kui koit toomest? Viimane on vähemalt reaalselt oma tuntuse välja teeninud.

Ma muidu ei loe üldse kroonikat. Ja just sellel põhjusel, et persoonid korduvad. Ja ega seal tegelikult midagi põnevat lugeda olegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2026 23:44Ma muidu ei loe üldse kroonikat. Ja just sellel põhjusel, et persoonid korduvad. Ja ega seal tegelikult midagi põnevat lugeda olegi.
No siis peaks ju kõik ok olema - sina ei loe, las kirjutavad, kellest tahavad.
Külaline

Kroonika ikka veel ilmub?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2026 23:47 Kroonika ikka veel ilmub?
Kas teemaalgatust ei lugenud või miks küsid?
Külaline

Guest kirjutas: 14 Juul 2026 22:35
Guest kirjutas: 10 Juul 2026 15:57Tegus naine, müts maha!
Tegelikult?

Milles see tegusus seisneb siis - et elab välismaal?

Jah, just selles seisnebki. Mine rahulikult magama.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Juul 2026 23:46
Külaline kirjutas: 14 Juul 2026 23:44Ma muidu ei loe üldse kroonikat. Ja just sellel põhjusel, et persoonid korduvad. Ja ega seal tegelikult midagi põnevat lugeda olegi.
No siis peaks ju kõik ok olema - sina ei loe, las kirjutavad, kellest tahavad.
Paraku näen ma selle ajakirja pealkirju ja pilte Delfis. Tahtmatult.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 10 külalist