Inimesed, kes kunagi külla ei kutsu aga ise külas käivad

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 15 Juul 2026 00:54
Guest kirjutas: 13 Juul 2026 20:53
Guest kirjutas: 13 Juul 2026 20:42

Vastupidi. Olin oma depressioonis sõbrannale toeks, mina olin ainus, kellele ta kinnise inimesena oma asju rääkis. Kui tal oli öösel raske, helistas mulle ja istusin temaga mitu tundi toru otsas.
Teiste kohta tean, sest olen aidanud arstide juurde saada ja tasulised arstid vajadusel kinni maksnud.
Minu jaoks oled sina äärmiselt ebameeldiv, kellega ka mina ei suhtleks. Mulle vingujad ja hädapätakad ei istu. Tõenäoliselt kui vaatad peeglisse, on ka suunurgad ajaga allapoole kiskunud, eks.
Oma sõbrannat sa tunned ja aitad, aga sedasama kogemust teistele inimestele üle kanda ei suuda. Targutad ja halvustad ning upitad iseennast. See on see pilt, mis sinust välja paistab ja see pole ühe inimese arvamus. Normaalne inimene mõtleb nüüd hetke järele, kas ehk ikka ise ka midagi valesti teeb - sina ilmselt aga kohe teatad, kuidas meie, lambaajud, ei mõista sinu suurt südameheadust ja oleme kadedad vms taolist nüridat.
Ta on ju "see" proua. Noh, et tohi ju öelda, aga see, kes on väga rikas ja teisi mõnitab rumalateks ja vaesteks. Hetkel on tal käsil ka suuremat sorti möll auto teemas. Tema arvates teised inimesed ei tea, et autol on peale bensiinikulu veel kulusid.
Kes see "see" on? Keegi, keda sa tunned?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 15 Juul 2026 11:47
Külaline kirjutas: 15 Juul 2026 00:54
Guest kirjutas: 13 Juul 2026 20:53 Oma sõbrannat sa tunned ja aitad, aga sedasama kogemust teistele inimestele üle kanda ei suuda. Targutad ja halvustad ning upitad iseennast. See on see pilt, mis sinust välja paistab ja see pole ühe inimese arvamus. Normaalne inimene mõtleb nüüd hetke järele, kas ehk ikka ise ka midagi valesti teeb - sina ilmselt aga kohe teatad, kuidas meie, lambaajud, ei mõista sinu suurt südameheadust ja oleme kadedad vms taolist nüridat.
Ta on ju "see" proua. Noh, et tohi ju öelda, aga see, kes on väga rikas ja teisi mõnitab rumalateks ja vaesteks. Hetkel on tal käsil ka suuremat sorti möll auto teemas. Tema arvates teised inimesed ei tea, et autol on peale bensiinikulu veel kulusid.
Kes see "see" on? Keegi, keda sa tunned?
Kui sa pole pidev foorumi lugeja, siis sa ei tea. Nn. kohalikud teavad. Ja ma pole see, kellele sa vastasid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: annaleen, käguan ja 8 külalist