Pool naljaga teema
-
Külaline
Pool naljaga teema
Mees käib kalal. Mina armastan poodelda. Minu arust on see sama asi. Aga üht saab nimetada hobiks. Teist sõltuvuseks.
Kui üldiselt on kalastamisega asi selge, see on kasulik ja hea hobi vaimule. Siis mina õigustaks oma poodlemist ka. Lükake ümber.
Nimelt ma ei pruugi midagi ostagi. Kui veab, siis ostan. Tihti tõesti veab ka. Kallist asja ei osta. Käin palju kaltsukates. Täpselt nagu kalastamisega- kui veab, saan midagi. Käin, vaatan, mõtlen muule kui igapäevaelule. Nagu meditatsioon minu jaoks.
Minu arust on mu poodlemine nagu kalapüük. Varem oli see küll mul tervislikum hobi. Käisin jalgsi ühest poest teise. Samas hoiab see ikka liikumises mind.
Teisalt saab seda nimetada sõltuvuseks. Kui ma naaseks jalgsi käimise juurde tagasi poodeldes, oleks see palju parem.
Kui üldiselt on kalastamisega asi selge, see on kasulik ja hea hobi vaimule. Siis mina õigustaks oma poodlemist ka. Lükake ümber.
Nimelt ma ei pruugi midagi ostagi. Kui veab, siis ostan. Tihti tõesti veab ka. Kallist asja ei osta. Käin palju kaltsukates. Täpselt nagu kalastamisega- kui veab, saan midagi. Käin, vaatan, mõtlen muule kui igapäevaelule. Nagu meditatsioon minu jaoks.
Minu arust on mu poodlemine nagu kalapüük. Varem oli see küll mul tervislikum hobi. Käisin jalgsi ühest poest teise. Samas hoiab see ikka liikumises mind.
Teisalt saab seda nimetada sõltuvuseks. Kui ma naaseks jalgsi käimise juurde tagasi poodeldes, oleks see palju parem.
-
Külaline
Poodlemine on sõltuvus siis, kui sa alati midagi ka ostad. Isegi siis, kui vajalik asi pole. Sina seda ei tee, seega see pile sõltuvus.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2026 08:53 Mees käib kalal. Mina armastan poodelda. Minu arust on see sama asi. Aga üht saab nimetada hobiks. Teist sõltuvuseks.
Minu meditatsioon on koristamine
Kui kalapüük üht suurt viinavõtmist just ei tähenda, siis on see igal juhul üks tervislik hobi. Omalaadne meditatsioongi.
Ostlemine on igal juhul liikumine, ka siis kui midagi ei osta. Hobid mõlemad.
Ostlemine on igal juhul liikumine, ka siis kui midagi ei osta. Hobid mõlemad.
Viimati muutis annaleen, 16 Juul 2026 10:45, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Kuidas sa sinna poodi siis praegu lähed ja miks sa siis jalgsi ei poodle, kui sa praktiliselt midagi sealt ei osta?Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2026 08:53Kui ma naaseks jalgsi käimise juurde tagasi poodeldes, oleks see palju parem
-
Külaline
Sõltuvus on siis, kui ilma ei saa ning vajadusel varjatakse ja valetatakse. Nii poodlemine kui kalastamine võivad olla nii hobid kui sõltuvus.
-
Külaline
Minu hobiks on õllejoomine. Hoiab liikumises, käin jalgsi poes. Lisaks harjutus kätelihastele, ei kasuta seljakotti. Õlut juues vaim puhkab ja ei mõtle tööasjadele.
-
Külaline
Õllejoomine on mõnus jaa. Joon kas sõbrannaga telo otsas 3h lobisedes või mehega 3h lauas lobisedes või terrassil grilli juurde lobisedes. Kontserditel ja vabaõhuüritustel ka. Nii maitsev.
-
Külaline
Tundub, et oled jube lobiseja.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2026 12:46 Õllejoomine on mõnus jaa. Joon kas sõbrannaga telo otsas 3h lobisedes või mehega 3h lauas lobisedes või terrassil grilli juurde lobisedes. Kontserditel ja vabaõhuüritustel ka. Nii maitsev.
-
Külaline
2* nädalas 3h on sinu arust palju?
-
Külaline
Mina armastan ka shopata, kodus mitte, aga reisidel. Saab aju välja lülitada ja ringi kolada, vahel leian midagi originaalset ja ostan, aga see pole eemärk omaette. Ma siis ei käi sellistes rannapuhkuste putkades, vaid lähedas asuvas (asuvates) linnade kaubamajades või poodides. Ostan ka mehele ja pojale. Päevas saab päris suur hulk kilomeetreid maha kõnnitud, igati kasulik.
Kalale ei saaks mind muidu, kui peale makstes, see alles on tapvalt igav tegevus.
Kalale ei saaks mind muidu, kui peale makstes, see alles on tapvalt igav tegevus.
-
Külaline
Mul sama, Eestis shoppan väga harva vaid e-poodides.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2026 17:18 Mina armastan ka shopata, kodus mitte, aga reisidel. Saab aju välja lülitada ja ringi kolada, vahel leian midagi originaalset ja ostan, aga see pole eemärk omaette. Ma siis ei käi sellistes rannapuhkuste putkades, vaid lähedas asuvas (asuvates) linnade kaubamajades või poodides. Ostan ka mehele ja pojale. Päevas saab päris suur hulk kilomeetreid maha kõnnitud, igati kasulik.
Reisidel midagi proovida ei suuda, keha on higine ja ei hakka ja ei viitsi oma riideid maha kiskuda ja uusi panna.
Tavaliselt tean juba peale vaadates, kui siiski ei sobi, saavad annetuskohad endale, win-win.
-
Külaline
Jah, mul sama. Praktiliselt kunagi ei proovi midagi selga, ostan ka e-poodidest, samuti numbri ja visuaalse hinnagu järgi. Püksid on ainus artikkel, millega võib alt minna, selle istuvuse osas, aga õnneks saab tagasi saata.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2026 21:24Mul sama, Eestis shoppan väga harva vaid e-poodides.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2026 17:18 Mina armastan ka shopata, kodus mitte, aga reisidel. Saab aju välja lülitada ja ringi kolada, vahel leian midagi originaalset ja ostan, aga see pole eemärk omaette. Ma siis ei käi sellistes rannapuhkuste putkades, vaid lähedas asuvas (asuvates) linnade kaubamajades või poodides. Ostan ka mehele ja pojale. Päevas saab päris suur hulk kilomeetreid maha kõnnitud, igati kasulik.
Reisidel midagi proovida ei suuda, keha on higine ja ei hakka ja ei viitsi oma riideid maha kiskuda ja uusi panna.
Tavaliselt tean juba peale vaadates, kui siiski ei sobi, saavad annetuskohad endale, win-win.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: elke, Semrush [Bot], xqwerty ja 7 külalist