See on kirjutatud 14. juunil, mitte eile, kui ta ulgus seal story's.
Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
-
Külaline
Kus sa seda kirjutamise kuupäeva näed?Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2026 21:25See on kirjutatud 14. juunil, mitte eile, kui ta ulgus seal story's.
-
Külaline
Seve kontol.
-
Külaline
Kui nädal pärast ärajäänud pulmapäeva naine nii kirjutab, siis see on sinu arust südamlik vestlus, mitte vihaga? Ahah.
-
Külaline
Minu meelest ei ole vaja siin välja mõelda, kas see on "vihaga" või "südamlik", vaid ma võtan teksti face value. Ei tunne asjaosalisi ega detaile, et siin tõsikindlalt mingeid emotsioone külge pookida. Ei tea ka tausta, miks pulmi ei toimunud.
-
Külaline
Sul on siis inimpsühholoogiast veel palju õppidas.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2026 22:29Minu meelest ei ole vaja siin välja mõelda, kas see on "vihaga" või "südamlik", vaid ma võtan teksti face value. Ei tunne asjaosalisi ega detaile, et siin tõsikindlalt mingeid emotsioone külge pookida. Ei tea ka tausta, miks pulmi ei toimunud.
-
Külaline
See on tegelikult tüüpiline sõna sõna vastu olukord. Üks väidab üht, teine täiesti vastupidist. Ilmselt on tõde seal kusagil vahepeal. Mul on B-st igatahes kahju.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2026 19:48 Ikka täitsa kahju BSH-st. Nüüd see Severinas räägib, et nad pole kunagi kihlatud olnudki ega tema pole tahtnud abielluda, et see oli ainult BSH väljapressimine.
-
Külaline
Sul tasub ehk vähem omale ette kujutada. Ei ela sina nende elusid, et täpselt teada.Guest kirjutas: ↑17 Juul 2026 22:58Sul on siis inimpsühholoogiast veel palju õppidas.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2026 22:29Minu meelest ei ole vaja siin välja mõelda, kas see on "vihaga" või "südamlik", vaid ma võtan teksti face value. Ei tunne asjaosalisi ega detaile, et siin tõsikindlalt mingeid emotsioone külge pookida. Ei tea ka tausta, miks pulmi ei toimunud.Guest kirjutas: ↑17 Juul 2026 22:04
Kui nädal pärast ärajäänud pulmapäeva naine nii kirjutab, siis see on sinu arust südamlik vestlus, mitte vihaga? Ahah.
-
Külaline
No see polegi ju tähtis, kuidas oli, aga see, et ta nüüd nii räägib, on ju ka päris nõme. Eelmine kord kinkis Brigitte talle ise sõrmuse, aga see lükati tagasi. Nüüd jälle umbes sama jutt, et mees ütleb, et pole tahtnudki. Päris nõme ju, kui sellise mehega on laps tulekul, kuigi BSH on muudkui unistanud pulmadest ja perekonnast. Aga jälle nässus kõik.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2026 00:25See on tegelikult tüüpiline sõna sõna vastu olukord. Üks väidab üht, teine täiesti vastupidist. Ilmselt on tõde seal kusagil vahepeal. Mul on B-st igatahes kahju.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2026 19:48 Ikka täitsa kahju BSH-st. Nüüd see Severinas räägib, et nad pole kunagi kihlatud olnudki ega tema pole tahtnud abielluda, et see oli ainult BSH väljapressimine.
-
Külaline
Jah, on imekspandav, kuidas B sugune sellise supi sisse sattus. Tal peaks ju kamaluga kogemusi olema. Vanuse poolest pole ka enam plikake, võiks nagu juba osata olukordi ette näha. Eriti, kui see hüüab tulles. Ma ei jälgi teda, aga juba selle vähese põhjal, mida meedias on kajastatud imestan, et ta sellise valiku tegi. Aga noh, tema elu.
-
Külaline
Tundub, et S hakkas jälle jooma. Mul oli kunagi samasugune peika, kui jõi, siis tegi hulle tükke ja kui oli kaine, siis oli tore inimene. Ja mina ka ei uskunud endiste elukaaslaste jutte, et ta teeb kohutavaid tegusid. Aga ka minuga pidas ta. kainena vastu vaid mõned kuud ja siis läks lahti endine elu.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2026 09:41 Jah, on imekspandav, kuidas B sugune sellise supi sisse sattus. Tal peaks ju kamaluga kogemusi olema. Vanuse poolest pole ka enam plikake, võiks nagu juba osata olukordi ette näha. Eriti, kui see hüüab tulles. Ma ei jälgi teda, aga juba selle vähese põhjal, mida meedias on kajastatud imestan, et ta sellise valiku tegi. Aga noh, tema elu.
Teine asi on see, et kui BSH midagi pähe võtab, siis tema alla ei anna. Tundub ka ise paras draamatseja olevat. Kui näiteks vastab tõele, et selle televisioonietteaste korraldas BSH, kutsus politsei, kui S läks purjus peaga sõitma. Ja on kasutanud muidki S-e tükke selleks, et välja pressida, mis tema tahab. BSH on ilus küll, aga nii intensiivne ja ego, et temaga vist pole kerge koos olla, siis jäävadki üle igasugu sassis tegelased.
-
Külaline
Jah, ja ka kaklust selle lapse üle saame lugeda järgmised 18 aastat.Guest kirjutas: ↑18 Juul 2026 10:06Tundub, et S hakkas jälle jooma. Mul oli kunagi samasugune peika, kui jõi, siis tegi hulle tükke ja kui oli kaine, siis oli tore inimene. Ja mina ka ei uskunud endiste elukaaslaste jutte, et ta teeb kohutavaid tegusid. Aga ka minuga pidas ta. kainena vastu vaid mõned kuud ja siis läks lahti endine elu.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2026 09:41 Jah, on imekspandav, kuidas B sugune sellise supi sisse sattus. Tal peaks ju kamaluga kogemusi olema. Vanuse poolest pole ka enam plikake, võiks nagu juba osata olukordi ette näha. Eriti, kui see hüüab tulles. Ma ei jälgi teda, aga juba selle vähese põhjal, mida meedias on kajastatud imestan, et ta sellise valiku tegi. Aga noh, tema elu.
Teine asi on see, et kui BSH midagi pähe võtab, siis tema alla ei anna. Tundub ka ise paras draamatseja olevat. Kui näiteks vastab tõele, et selle televisioonietteaste korraldas BSH, kutsus politsei, kui S läks purjus peaga sõitma. Ja on kasutanud muidki S-e tükke selleks, et välja pressida, mis tema tahab. BSH on ilus küll, aga nii intensiivne ja ego, et temaga vist pole kerge koos olla, siis jäävadki üle igasugu sassis tegelased.
-
Külaline
Ma arvan ka. Ikka kohtuasjad ja muu on kindlasti tulekul.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2026 10:37Jah, ja ka kaklust selle lapse üle saame lugeda järgmised 18 aastat.Guest kirjutas: ↑18 Juul 2026 10:06Tundub, et S hakkas jälle jooma. Mul oli kunagi samasugune peika, kui jõi, siis tegi hulle tükke ja kui oli kaine, siis oli tore inimene. Ja mina ka ei uskunud endiste elukaaslaste jutte, et ta teeb kohutavaid tegusid. Aga ka minuga pidas ta. kainena vastu vaid mõned kuud ja siis läks lahti endine elu.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2026 09:41 Jah, on imekspandav, kuidas B sugune sellise supi sisse sattus. Tal peaks ju kamaluga kogemusi olema. Vanuse poolest pole ka enam plikake, võiks nagu juba osata olukordi ette näha. Eriti, kui see hüüab tulles. Ma ei jälgi teda, aga juba selle vähese põhjal, mida meedias on kajastatud imestan, et ta sellise valiku tegi. Aga noh, tema elu.
-
Külaline
Mul pole vaja midagi ette kujutada, kui lihtne tõde-see naine armastab seda meest ja on nõus ta igasuguse petmise tõttu maha jätma, siis sinu arvates kuu aega tagasi, kui rasedus oli poole peal, mõtles ta teisiti.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2026 09:05Sul tasub ehk vähem omale ette kujutada. Ei ela sina nende elusid, et täpselt teada.Guest kirjutas: ↑17 Juul 2026 22:58Sul on siis inimpsühholoogiast veel palju õppidas.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2026 22:29
Minu meelest ei ole vaja siin välja mõelda, kas see on "vihaga" või "südamlik", vaid ma võtan teksti face value. Ei tunne asjaosalisi ega detaile, et siin tõsikindlalt mingeid emotsioone külge pookida. Ei tea ka tausta, miks pulmi ei toimunud.
Tule taevas appi.
-
Külaline
Siis on vangi minek, tingimised ju peal.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2026 10:06Tundub, et S hakkas jälle jooma. Mul oli kunagi samasugune peika, kui jõi, siis tegi hulle tükke ja kui oli kaine, siis oli tore inimene. Ja mina ka ei uskunud endiste elukaaslaste jutte, et ta teeb kohutavaid tegusid. Aga ka minuga pidas ta. kainena vastu vaid mõned kuud ja siis läks lahti endine elu.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2026 09:41 Jah, on imekspandav, kuidas B sugune sellise supi sisse sattus. Tal peaks ju kamaluga kogemusi olema. Vanuse poolest pole ka enam plikake, võiks nagu juba osata olukordi ette näha. Eriti, kui see hüüab tulles. Ma ei jälgi teda, aga juba selle vähese põhjal, mida meedias on kajastatud imestan, et ta sellise valiku tegi. Aga noh, tema elu.
-
Külaline
Kui sa veel aru pole saanud, ei ole see just tavaline paarike. Üks palub kätt, see lükatakse tagasi, siis pressib aasta? hiljem uuesti kihlust peale (mehe sõnul), pannes taaskord ise omale sõrmuse sõrme ja teine vaeseke on sunnitud abiellumise avalduse sisse andma (mehe sõnul), mis aga tagasi võetakse. Pidevalt käiakse kokku-lahku suurte draamadega, samal ajal B romantiseerib oma story's, kuidas tema suhe on nagu Chuckil ja Blairil täis Ameerika mägesid, kirge ja draamat ning räägib, kui erutav see tema jaoks on. Mõlemad aelevad vahepeal mujal ringi ja siis leiavad jälle teineteist. Eelmisel aastal hakkasid käima kõlakad, et B üritab salaja rasedaks jääda. Mingil hetkel ilmub päris uudis, et B ongi rase. Ausalt, seda seebikat kõrvalt vaadates ei imesta, kui naispool, maksu mis maksab, oma lapse kätte saab, olgugi või suhe ebastabiilne, sest ta juba aastaid jaurab oma lapsesaamisest ja abielust. Mehe vaatevinklist tundub, nagu temal poleks kunagi mingit sõnaõigust olnud mitte milleski, sellise mulje üritab ta avalikult jätta. Ja sina otsid siin mingit loogikat, mis eksisteerib ainult sinu oma peas. Selles suhtes pole midagi loogilist olnudki.Guest kirjutas: ↑18 Juul 2026 11:13Mul pole vaja midagi ette kujutada, kui lihtne tõde-see naine armastab seda meest ja on nõus ta igasuguse petmise tõttu maha jätma, siis sinu arvates kuu aega tagasi, kui rasedus oli poole peal, mõtles ta teisiti.
Tule taevas appi.
-
Külaline
Võib-olla tõsi küll, et BSH ähvardab politseile midagi rääkida, siis läheb S vangi ja nii saabki oma abieluavaldused jne kätte. Ja päris naljakas, et BSH nüüd ulub, et ühtki märki ei olnud, et S võiks olla kuidagi mitte ideaalne mees. No halloo, inimene on lausa kohtulikult karistatud ja pole näinud kohe ühtegi märki.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2026 11:57Kui sa veel aru pole saanud, ei ole see just tavaline paarike. Üks palub kätt, see lükatakse tagasi, siis pressib aasta? hiljem uuesti kihlust peale (mehe sõnul), pannes taaskord ise omale sõrmuse sõrme ja teine vaeseke on sunnitud abiellumise avalduse sisse andma (mehe sõnul), mis aga tagasi võetakse. Pidevalt käiakse kokku-lahku suurte draamadega, samal ajal B romantiseerib oma story's, kuidas tema suhe on nagu Chuckil ja Blairil täis Ameerika mägesid, kirge ja draamat ning räägib, kui erutav see tema jaoks on. Mõlemad aelevad vahepeal mujal ringi ja siis leiavad jälle teineteist. Eelmisel aastal hakkasid käima kõlakad, et B üritab salaja rasedaks jääda. Mingil hetkel ilmub päris uudis, et B ongi rase. Ausalt, seda seebikat kõrvalt vaadates ei imesta, kui naispool, maksu mis maksab, oma lapse kätte saab, olgugi või suhe ebastabiilne, sest ta juba aastaid jaurab oma lapsesaamisest ja abielust. Mehe vaatevinklist tundub, nagu temal poleks kunagi mingit sõnaõigust olnud mitte milleski, sellise mulje üritab ta avalikult jätta. Ja sina otsid siin mingit loogikat, mis eksisteerib ainult sinu oma peas. Selles suhtes pole midagi loogilist olnudki.Guest kirjutas: ↑18 Juul 2026 11:13Mul pole vaja midagi ette kujutada, kui lihtne tõde-see naine armastab seda meest ja on nõus ta igasuguse petmise tõttu maha jätma, siis sinu arvates kuu aega tagasi, kui rasedus oli poole peal, mõtles ta teisiti.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2026 09:05
Sul tasub ehk vähem omale ette kujutada. Ei ela sina nende elusid, et täpselt teada.
Tule taevas appi.
-
Külaline
Arvad, et juurat studeeriv B midagi nii lolli teeks? See oleks ju väljapressimine, mida hiljem tema enda vastu kasutada saaks. Arvan, et ta on kõik oma edaspidised sammud hoolikalt läbi mõelnud.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2026 12:04 Võib-olla tõsi küll, et BSH ähvardab politseile midagi rääkida, siis läheb S vangi ja nii saabki oma abieluavaldused jne kätte. Ja päris naljakas, et BSH nüüd ulub, et ühtki märki ei olnud, et S võiks olla kuidagi mitte ideaalne mees. No halloo, inimene on lausa kohtulikult karistatud ja pole näinud kohe ühtegi märki.
-
Külaline
Ohoh. Kui see kõik tõsi on, siis üsna koomiline. Nüüd on vastupidi lausa mehest kahjuKülaline kirjutas: ↑18 Juul 2026 11:57Kui sa veel aru pole saanud, ei ole see just tavaline paarike. Üks palub kätt, see lükatakse tagasi, siis pressib aasta? hiljem uuesti kihlust peale (mehe sõnul), pannes taaskord ise omale sõrmuse sõrme ja teine vaeseke on sunnitud abiellumise avalduse sisse andma (mehe sõnul), mis aga tagasi võetakse. Pidevalt käiakse kokku-lahku suurte draamadega, samal ajal B romantiseerib oma story's, kuidas tema suhe on nagu Chuckil ja Blairil täis Ameerika mägesid, kirge ja draamat ning räägib, kui erutav see tema jaoks on. Mõlemad aelevad vahepeal mujal ringi ja siis leiavad jälle teineteist. Eelmisel aastal hakkasid käima kõlakad, et B üritab salaja rasedaks jääda. Mingil hetkel ilmub päris uudis, et B ongi rase. Ausalt, seda seebikat kõrvalt vaadates ei imesta, kui naispool, maksu mis maksab, oma lapse kätte saab, olgugi või suhe ebastabiilne, sest ta juba aastaid jaurab oma lapsesaamisest ja abielust. Mehe vaatevinklist tundub, nagu temal poleks kunagi mingit sõnaõigust olnud mitte milleski, sellise mulje üritab ta avalikult jätta. Ja sina otsid siin mingit loogikat, mis eksisteerib ainult sinu oma peas. Selles suhtes pole midagi loogilist olnudki.Guest kirjutas: ↑18 Juul 2026 11:13Mul pole vaja midagi ette kujutada, kui lihtne tõde-see naine armastab seda meest ja on nõus ta igasuguse petmise tõttu maha jätma, siis sinu arvates kuu aega tagasi, kui rasedus oli poole peal, mõtles ta teisiti.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2026 09:05
Sul tasub ehk vähem omale ette kujutada. Ei ela sina nende elusid, et täpselt teada.
Tule taevas appi.
-
Külaline
Ei tea, tundub, et armuasjades jätab terve mõistus ta maha.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2026 18:11Arvad, et juurat studeeriv B midagi nii lolli teeks? See oleks ju väljapressimine, mida hiljem tema enda vastu kasutada saaks. Arvan, et ta on kõik oma edaspidised sammud hoolikalt läbi mõelnud.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2026 12:04 Võib-olla tõsi küll, et BSH ähvardab politseile midagi rääkida, siis läheb S vangi ja nii saabki oma abieluavaldused jne kätte. Ja päris naljakas, et BSH nüüd ulub, et ühtki märki ei olnud, et S võiks olla kuidagi mitte ideaalne mees. No halloo, inimene on lausa kohtulikult karistatud ja pole näinud kohe ühtegi märki.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: roosaroos ja 7 külalist