Sellise peast sooja palkaja juurde ei soovi tullagi, mees või asi. Naljanumber.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:07 MINA TÖÖANDJANA EI PALKA PÕHIMÕTTELISELT 40-50 VAHEMIKUS NAISI. Eriti kui nad on vallalised. Kogemused räägivad enda eest. Hoia eemale. Neilm on ajukeemia paigast. Reaalsuse taju puudub.
Palgad?!
-
Külaline
-
Külaline
Kust kuradist sa saad töövestöusel teada kellegi pereseisu.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:07 MINA TÖÖANDJANA EI PALKA PÕHIMÕTTELISELT 40-50 VAHEMIKUS NAISI. Eriti kui nad on vallalised. Kogemused räägivad enda eest. Hoia eemale. Neilm on ajukeemia paigast. Reaalsuse taju puudub.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 20:46Kust kuradist sa saad töövestöusel teada kellegi pereseisu.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:07 MINA TÖÖANDJANA EI PALKA PÕHIMÕTTELISELT 40-50 VAHEMIKUS NAISI. Eriti kui nad on vallalised. Kogemused räägivad enda eest. Hoia eemale. Neilm on ajukeemia paigast. Reaalsuse taju puudub.
Ma ei ole küll see, kellelt küsid, aga googeldades saab vast poolte inimeste kohta infi. Fb ja insta on asendamatud.
-
Külaline
See on kõigest siinne kibestunud vanamehenäss, kes ei palka nagunii kunagi kuskile kedagi, vaid kellel on lihtsalt vaja esineda, et päeva linnuke kirja saada, et sai kuskil jälle viha naiste peal välja elada.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 20:46Kust kuradist sa saad töövestöusel teada kellegi pereseisu.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:07 MINA TÖÖANDJANA EI PALKA PÕHIMÕTTELISELT 40-50 VAHEMIKUS NAISI. Eriti kui nad on vallalised. Kogemused räägivad enda eest. Hoia eemale. Neilm on ajukeemia paigast. Reaalsuse taju puudub.
-
Külaline
Sa unustad, et inimestel võib olla ka nimekaimud. minu nime googeldades tuleb nt välja, et ma töötan ühe pealinna ülikoolis õppejõuna, õpin samal ajal 7.klassis ja samal ajal pean Võrumaal talu.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 20:57Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 20:46Kust kuradist sa saad töövestöusel teada kellegi pereseisu.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:07 MINA TÖÖANDJANA EI PALKA PÕHIMÕTTELISELT 40-50 VAHEMIKUS NAISI. Eriti kui nad on vallalised. Kogemused räägivad enda eest. Hoia eemale. Neilm on ajukeemia paigast. Reaalsuse taju puudub.
Ma ei ole küll see, kellelt küsid, aga googeldades saab vast poolte inimeste kohta infi. Fb ja insta on asendamatud.
-
Külaline
Minu nime guugeldades tuleb välja ainult üks teade ühe kunagise ASi nõukogu liikmeks olemise kohta. Mitte ühtki pilti. Kuigi mul on nii FB kui ka IG.
-
Külaline
Lahutatud ja 40 ning enam näitab ainult ühte. Ei suuda pühenduda. Lühidalt kõlbmatu ja kasutu 
-
Külaline
Tööandja ei saa seda kunagi teada, kes ja mitu korda on abielus olnud. Või mis põhjusel lahutanud. Ära kujuta ette.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 00:41 Lahutatud ja 40 ning enam näitab ainult ühte. Ei suuda pühenduda. Lühidalt kõlbmatu ja kasutu![]()
-
Külaline
Nagu me näeme, on sul endal ajukeemiaga väga halvastiKülaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:07 MINA TÖÖANDJANA EI PALKA PÕHIMÕTTELISELT 40-50 VAHEMIKUS NAISI. Eriti kui nad on vallalised. Kogemused räägivad enda eest. Hoia eemale. Neilm on ajukeemia paigast. Reaalsuse taju puudub.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 21:22Sa unustad, et inimestel võib olla ka nimekaimud. minu nime googeldades tuleb nt välja, et ma töötan ühe pealinna ülikoolis õppejõuna, õpin samal ajal 7.klassis ja samal ajal pean Võrumaal talu.
Ei unusta. Fb on pilt olemas. CV saadetakse ka pildiga.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 21:22Sa unustad, et inimestel võib olla ka nimekaimud. minu nime googeldades tuleb nt välja, et ma töötan ühe pealinna ülikoolis õppejõuna, õpin samal ajal 7.klassis ja samal ajal pean Võrumaal talu.
Midagi neist on sul ilmselt CV-s kirjas.
-
Külaline
Pole tööandja aga ma ei võtaks tööle kedagi, kes avalikult oma perepilte internetis eksponeerib. Kuidas ta siis ettevõtte siseinfoga veel ümber hakkab käima.
* õudne lahutatud neljakümpine
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 19:29 Pole tööandja aga ma ei võtaks tööle kedagi, kes avalikult oma perepilte internetis eksponeerib. Kuidas ta siis ettevõtte siseinfoga veel ümber hakkab käima.
Oled tõesti õudne. Mis pistmist on inimese eraelul mingi töökohaga? Et mingi tola juurde tööle saamiseks peaks oma facebooki ja instagrami kustutama? Kao kaheksakümnendatesse tagasi
-
Külaline
Natuke oleneb piltidest ja muidugi oleneb ka kandidaadist, aga üldiselt nõus. See on kindlasti ohumärk.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 19:29 Pole tööandja aga ma ei võtaks tööle kedagi, kes avalikult oma perepilte internetis eksponeerib. Kuidas ta siis ettevõtte siseinfoga veel ümber hakkab käima.
-
Külaline
Ma ei töötaks sellise ettevõtja juuresKülaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 19:29 Pole tööandja aga ma ei võtaks tööle kedagi, kes avalikult oma perepilte internetis eksponeerib. Kuidas ta siis ettevõtte siseinfoga veel ümber hakkab käima.
-
Külaline
Kommentaari sisu. Kommentaari kellaaeg.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 00:41 Lahutatud ja 40 ning enam näitab ainult ühte. Ei suuda pühenduda. Lühidalt kõlbmatu ja kasutu![]()
Ütleb kõik mis vaja. Pane tuli kinni enne kui emme pragama tuleb
-
Külaline
Oi ei, ei saagi sellise imelise tööandja juures töötada. Kohutavalt kurbKülaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:07 MINA TÖÖANDJANA EI PALKA PÕHIMÕTTELISELT 40-50 VAHEMIKUS NAISI. Eriti kui nad on vallalised. Kogemused räägivad enda eest. Hoia eemale. Neilm on ajukeemia paigast. Reaalsuse taju puudub.
-
Külaline
Meil on nüüd õige valitsus. Päikseline. Tuleb teile kõigile nüüd malakas selga. Seega varsti hakkate ka oma cv-d täotma ja mööda vastikute tööandjate uste taga kaapimas käima.
-
Külaline
Novot. Kui inimene ei oska privaatsussätteid muuta, ega nende muutmist välja uurida, ei tohiks teda kindlasti usugi asjalikumale tööle võtta.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 20:14Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 19:29 Pole tööandja aga ma ei võtaks tööle kedagi, kes avalikult oma perepilte internetis eksponeerib. Kuidas ta siis ettevõtte siseinfoga veel ümber hakkab käima.
Oled tõesti õudne. Mis pistmist on inimese eraelul mingi töökohaga? Et mingi tola juurde tööle saamiseks peaks oma facebooki ja instagrami kustutama? Kao kaheksakümnendatesse tagasi![]()
-
Külaline
Miks peaksin? Mul pole midagi varjata. Lolli tööandja juurest tööd ei otsi. Ise oma töötajaid ei kiusa.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 21:41Novot. Kui inimene ei oska privaatsussätteid muuta, ega nende muutmist välja uurida, ei tohiks teda kindlasti usugi asjalikumale tööle võtta.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 20:14Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 19:29 Pole tööandja aga ma ei võtaks tööle kedagi, kes avalikult oma perepilte internetis eksponeerib. Kuidas ta siis ettevõtte siseinfoga veel ümber hakkab käima.
Oled tõesti õudne. Mis pistmist on inimese eraelul mingi töökohaga? Et mingi tola juurde tööle saamiseks peaks oma facebooki ja instagrami kustutama? Kao kaheksakümnendatesse tagasi![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline