Vôrdlus Hitleriga on kohatu. Ausalt.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 22:45 Oskab esineda lihtsalt. Adolf ka oskas, rahvas järgis teda nagu hullud. Mõnel on selline anne teisi ennast kuulama panna ja järgima.
USA valimised 2024: kes võidab?
-
Külaline
-
Külaline
Ukraina sõda nüüd küll pole põhjus miks need fännid ameeriklased teda niiske kutsikapilguga vaatavad. Nagu ise ütlesid, sest nende jaoks kauge probleem. See fänlus algas ammu enne sõda. See, et Venemaa Euroopas aina suuremaks paisub, pole kuidagi USA huvides. Seda nõrgemaks jääb nende mõju maailmas. Kes on pooldanud reguleerimata sisserännet? Need on peamiselt põlisameeriklased. Seega huvitav olukord, kus migrantide järeltulija, kes kaks korda olnud abielus kanget inglushit pursivate migrantnaistega, röögib kuidas tal on kõigele rohkem õigusi.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 21:26Sest Trump on sõja vastu ja ta lõpetaks igasuguse sõjalise abi Ukrainale kohe, kui presidendiks saaks. Ameeriklaste arust pole see nende sõda ja neil pole seal midagi teha. Selles suhtes olen temaga nõus. Ta on ka reguleeritud sisserände pooldaja.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 21:20 Vaatan uudistest ja vot mina aru ei saa, kuidas haritud ameeriklased vahivad kutsika silmadega Trumpi ja näevad temas Jumalat. Ma saan aru, et kõigil inimestel on mingil eelistused ja see on normaalne, aga need Trumpi fännid uskumatu.... Mis imelised omadused talle omistatakse ja eitatakse Trumpiga negatiivsed teod täielikult olematuks. Ma pole iialgi ühestki inimesest nii pimestatult vaimustunud olnud, isegi kui tegemist minu jaoks väga sümpaatse või lähedase isikuga.
-
Külaline
Ütle mulle poliitikute nimesid, kes EI ole sõja vastu? Me keegi ei taha seda sõda ja soovime selle lõppemis. Me aga ei soovi, et see lõppeb sellega, et Ukraina peab Ukrainast välja kolima ja Venemaa lihtsalt võtab nagu ise tahab. Kas sina ootad, millal Eesti ära võetakse? Jääb selline mulje. Ikkagi peaasi, et raha majas. Kui röökiv mürsik Venemaa ikka tahab Tallinnat, siis las eestlased kolivad minema. Peaasi, et oleks rahu majas.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 21:26Sest Trump on sõja vastu ja ta lõpetaks igasuguse sõjalise abi Ukrainale kohe, kui presidendiks saaks. Ameeriklaste arust pole see nende sõda ja neil pole seal midagi teha. Selles suhtes olen temaga nõus. Ta on ka reguleeritud sisserände pooldaja.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 21:20 Vaatan uudistest ja vot mina aru ei saa, kuidas haritud ameeriklased vahivad kutsika silmadega Trumpi ja näevad temas Jumalat. Ma saan aru, et kõigil inimestel on mingil eelistused ja see on normaalne, aga need Trumpi fännid uskumatu.... Mis imelised omadused talle omistatakse ja eitatakse Trumpiga negatiivsed teod täielikult olematuks. Ma pole iialgi ühestki inimesest nii pimestatult vaimustunud olnud, isegi kui tegemist minu jaoks väga sümpaatse või lähedase isikuga.
Keskmine ameeriklane oma piiratud maailmas ei tea sest sõjast jah suht midagi. Hea kui tea kaardilt Ukrainagi üles leiab.
Ühele inimesele jumallike omaduse ja imevõimete omistamine on põhjus mis mind imestama paneb. Trump tuleb nipsutab sõrme ja ongi sõda läbi. Trump tuleb nipsutab sõrme ja ongi migrandid kadunud. Päriset ka? Ta on korra president olnud ja milliseid imetegusid ta siis korda saatis. Esimesena meenub Kapitooliumi ründamine. Tema ajastul algasid sellised korratused, mäsu ja vägivald, sest ta ise on soosinud. Nüüd sai bumerangiga tagasi.
-
Juustup
Jah, aga USA president peaks ennekõike oma riigi ja rahva huvide eest seisma, mitte laskma sisse tuhandeid migrante ja neid siis sotsialiseerima ja üleval pidama. Keegi ei taha neid horde enda riiki. Seda enam, et varem või hiljem hakkavad nad oma "õiguseid" taga ajama, mässama ja märatsema.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 12:29Ütle mulle poliitikute nimesid, kes EI ole sõja vastu? Me keegi ei taha seda sõda ja soovime selle lõppemis. Me aga ei soovi, et see lõppeb sellega, et Ukraina peab Ukrainast välja kolima ja Venemaa lihtsalt võtab nagu ise tahab. Kas sina ootad, millal Eesti ära võetakse? Jääb selline mulje. Ikkagi peaasi, et raha majas. Kui röökiv mürsik Venemaa ikka tahab Tallinnat, siis las eestlased kolivad minema. Peaasi, et oleks rahu majas.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 21:26Sest Trump on sõja vastu ja ta lõpetaks igasuguse sõjalise abi Ukrainale kohe, kui presidendiks saaks. Ameeriklaste arust pole see nende sõda ja neil pole seal midagi teha. Selles suhtes olen temaga nõus. Ta on ka reguleeritud sisserände pooldaja.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 21:20 Vaatan uudistest ja vot mina aru ei saa, kuidas haritud ameeriklased vahivad kutsika silmadega Trumpi ja näevad temas Jumalat. Ma saan aru, et kõigil inimestel on mingil eelistused ja see on normaalne, aga need Trumpi fännid uskumatu.... Mis imelised omadused talle omistatakse ja eitatakse Trumpiga negatiivsed teod täielikult olematuks. Ma pole iialgi ühestki inimesest nii pimestatult vaimustunud olnud, isegi kui tegemist minu jaoks väga sümpaatse või lähedase isikuga.
Keskmine ameeriklane oma piiratud maailmas ei tea sest sõjast jah suht midagi. Hea kui tea kaardilt Ukrainagi üles leiab.
Ühele inimesele jumallike omaduse ja imevõimete omistamine on põhjus mis mind imestama paneb. Trump tuleb nipsutab sõrme ja ongi sõda läbi. Trump tuleb nipsutab sõrme ja ongi migrandid kadunud. Päriset ka? Ta on korra president olnud ja milliseid imetegusid ta siis korda saatis. Esimesena meenub Kapitooliumi ründamine. Tema ajastul algasid sellised korratused, mäsu ja vägivald, sest ta ise on soosinud. Nüüd sai bumerangiga tagasi.
/Juustup
-
Külaline
Häh, lugege rohkem CNNi, Guardiani ja Delfit. Trumpil pole mingeid jumalikke omadusi. Ta ajab küll aeg-ajalt kelbast, kuid tema tugevus on see, et on puhtpragmaatiline. Ideoloogia ei ole tema rida. Üks, mille pärast teda toetatakse on kontrollimatu illegaalse immigratsiooni piiramine. Meilgi näidati iroonilises võtmes dokki Trumpi müür. Ärimehena meeldib talle, et asjad tehtud saaksid. Sõdade algatamine ei ole tema teema.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 12:29Ütle mulle poliitikute nimesid, kes EI ole sõja vastu? Me keegi ei taha seda sõda ja soovime selle lõppemis. Me aga ei soovi, et see lõppeb sellega, et Ukraina peab Ukrainast välja kolima ja Venemaa lihtsalt võtab nagu ise tahab. Kas sina ootad, millal Eesti ära võetakse? Jääb selline mulje. Ikkagi peaasi, et raha majas. Kui röökiv mürsik Venemaa ikka tahab Tallinnat, siis las eestlased kolivad minema. Peaasi, et oleks rahu majas.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 21:26Sest Trump on sõja vastu ja ta lõpetaks igasuguse sõjalise abi Ukrainale kohe, kui presidendiks saaks. Ameeriklaste arust pole see nende sõda ja neil pole seal midagi teha. Selles suhtes olen temaga nõus. Ta on ka reguleeritud sisserände pooldaja.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 21:20 Vaatan uudistest ja vot mina aru ei saa, kuidas haritud ameeriklased vahivad kutsika silmadega Trumpi ja näevad temas Jumalat. Ma saan aru, et kõigil inimestel on mingil eelistused ja see on normaalne, aga need Trumpi fännid uskumatu.... Mis imelised omadused talle omistatakse ja eitatakse Trumpiga negatiivsed teod täielikult olematuks. Ma pole iialgi ühestki inimesest nii pimestatult vaimustunud olnud, isegi kui tegemist minu jaoks väga sümpaatse või lähedase isikuga.
Trumpi on demoniseeritud juba 10 aastat.
-
Külaline
Mind jällegi hirmutavad sellised naiivsed postitused.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 12:29 Ütle mulle poliitikute nimesid, kes EI ole sõja vastu? Me keegi ei taha seda sõda ja soovime selle lõppemis.
Terve USA majandus baseerub relvaäri-rahadel (lisaks võetud laenudele). See riik ei saa olla ilma, et ta kusagil sõdu ei provotseeriks või algataks. Talle on vaja vaenlast, rahust ta huvitatud ei ole. N-Liidu lagunemisega kadus ka USA põhivaenlane, nii ta siis hakkas mujal trollima.
Nende karvane käsi on sees endise Jugoslaavia pisiriikideks jaotamisel ja hilisemates omavahelistes erimeelsustes. ISIS on USA eriteenistuse loodud, seda on nad ise, küll vastumeelselt, aga siiski, tunnistanud. Ka Ukraina killustamisele aitas kaasa USA eriteenistus. Suurtele, relvi tootvatele riikidele on sõda alati kasulik, sest see on hea aeg uusi relvi testida. Loomulikult tuleb sõdu pidada muude riikide pinnal, mitte omal maal. Ehk ütleb sulle midagi väljend proxywar? Või siis, teadsid sa näiteks, et USA palkab IGAL AASTAL 700 uut relvalobisti? Need on täiesti ametlikud faktid, nende välja googeldamisega saaksid sinagi hakkama.
Viimases kommentaaris on sees "naljakas loogika". Sellest loeme, et USA majandus baseerub relvaäril ja seetõttu ta üritab algatada mingites riikides sõdasid, et siis sõjakoldesse relvi müüa. Et siis Biden ütles Putinile, mine hakka Ukrainat denatsifitseerima (alusta Ukrainaga sõda) ja siis me hakkame Ukrainale relvi saatma ning müüma, et Ukraina saaks Venemaad nende relvadega hävitada. Putin vastas, et olgu nii ja sõda algaski. Mina sellest loogikast aru mei saa.
-
Külaline
On sul ka valus nii loll olla?Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 17:13Mind jällegi hirmutavad sellised naiivsed postitused.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 12:29 Ütle mulle poliitikute nimesid, kes EI ole sõja vastu? Me keegi ei taha seda sõda ja soovime selle lõppemis.
Terve USA majandus baseerub relvaäri-rahadel (lisaks võetud laenudele). See riik ei saa olla ilma, et ta kusagil sõdu ei provotseeriks või algataks. Talle on vaja vaenlast, rahust ta huvitatud ei ole. N-Liidu lagunemisega kadus ka USA põhivaenlane, nii ta siis hakkas mujal trollima.
Nende karvane käsi on sees endise Jugoslaavia pisiriikideks jaotamisel ja hilisemates omavahelistes erimeelsustes. ISIS on USA eriteenistuse loodud, seda on nad ise, küll vastumeelselt, aga siiski, tunnistanud. Ka Ukraina killustamisele aitas kaasa USA eriteenistus. Suurtele, relvi tootvatele riikidele on sõda alati kasulik, sest see on hea aeg uusi relvi testida. Loomulikult tuleb sõdu pidada muude riikide pinnal, mitte omal maal. Ehk ütleb sulle midagi väljend proxywar? Või siis, teadsid sa näiteks, et USA palkab IGAL AASTAL 700 uut relvalobisti? Need on täiesti ametlikud faktid, nende välja googeldamisega saaksid sinagi hakkama.
-
Külaline
Esimesena tuleb pähe, et tema ametiajal ei algatanud USA mitte ühtegi sõda. Võrreldes varasematega tuleb seda küll imeteoks nimetada.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 12:29 Trump tuleb nipsutab sõrme ja ongi migrandid kadunud. Päriset ka? Ta on korra president olnud ja milliseid imetegusid ta siis korda saatis.
-
Külaline
Kahjuks ei ole Harrysest Trumpile vastast. Nii et saame ikka uuesti president Trumpui.
-
Külaline
Harrys oskab tõesti ainult totakalt itsitada ja teda presidendina küll ette ei kujuta. Alustuseks peaks ta mõned retoorika-kiirkursused võtma, sest need korrad, kui olen teda kõnet pidamas kuulnud jätsid temast pehmelt öeldes totaka mulje.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:57 Kahjuks ei ole Harrysest Trumpile vastast. Nii et saame ikka uuesti president Trumpui.
-
Juustup
Mina ei saa üldse sellest Trumpi vihkamisest aru. Ameeriklased on ta ise sinna pukki valinud, seda esiteks. Teiseks ei näe ma küll midagi nii hirmsat mida ta teinud oleks. Ta on krõbedate sõnavõttudega jah, aga oluliselt etem kui seniilne Biden. Ta on suurriigi president, ta ei saa ega tohigi mingi lükata-tõmmata möku olla.
Kuid üks, mis on Amerrika presidentide ühisnimetaja ja mis mind kohutavalt häirib, on see, et nad topivad oma nina igale poole. See on tõsiselt nõme. NATO-st ma saan aru, aga mida nad mujal mulisevad, see jääb mulle arusaamatuks. Suur ja tugev riik küll, aga alati ei pruugi nende arvamus teisi huvitada.
Minule Trump meeldib USA presidentidest kõige rohkem.
/Juustup
Kuid üks, mis on Amerrika presidentide ühisnimetaja ja mis mind kohutavalt häirib, on see, et nad topivad oma nina igale poole. See on tõsiselt nõme. NATO-st ma saan aru, aga mida nad mujal mulisevad, see jääb mulle arusaamatuks. Suur ja tugev riik küll, aga alati ei pruugi nende arvamus teisi huvitada.
/Juustup
-
Külaline
Harris. See nimi on Harris. Olete nii ajukad, et ei oska nimegi õigesti kirjutada ja ilmselgelt inglise keele tase on ka 0. Kõvad asjatundjad… hahaKülaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 18:02Harrys oskab tõesti ainult totakalt itsitada ja teda presidendina küll ette ei kujuta. Alustuseks peaks ta mõned retoorika-kiirkursused võtma, sest need korrad, kui olen teda kõnet pidamas kuulnud jätsid temast pehmelt öeldes totaka mulje.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:57 Kahjuks ei ole Harrysest Trumpile vastast. Nii et saame ikka uuesti president Trumpui.
-
Külaline
Miks peaks USA-sse tahtma minna inimene kes ei saa Eestiski hakkama?
-
Külaline
Samad mõtted. Ta oli siiski valitud president ja kui ameeriklased tookord tema kasuks otsustasid, siis järelikult neil oli selleks põhjust. Trumpi puhul olekski plussiks just see, et ta keskenduks OMA riigile, mitte ei hakkaks kusagil teiste riikidega tüli norima.Juustup kirjutas: ↑22 Juul 2024 19:48 Mina ei saa üldse sellest Trumpi vihkamisest aru. Ameeriklased on ta ise sinna pukki valinud, seda esiteks. Teiseks ei näe ma küll midagi nii hirmsat mida ta teinud oleks. Ta on krõbedate sõnavõttudega jah, aga oluliselt etem kui seniilne Biden. Ta on suurriigi president, ta ei saa ega tohigi mingi lükata-tõmmata möku olla.
/Juustup
-
Juustup
Hakka ma saamisel ja "hakkama saamisel" on vahe, lisaks on Eesti väga depressiivne riik. Oma, aga mitte just parim võimalikest valikutest kus "oma" olla. Paraku seda nüanssi ei muuda mitte miski siin elus.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 21:41 Miks peaks USA-sse tahtma minna inimene kes ei saa Eestiski hakkama?
Mina tahan igale poole reisida, see on huvitav.
/Juustup
-
Juustup
Mis tegelikult ongi õige- keskenduda oma rahva ja riigi heaolule, mitte kraagelda kuskil Ukrainas või Lähis-idas, mis tegelikult ei aita ameeriklasi ju kuidagi. Mõttetu nende peale ressursse raisata.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 22:07Samad mõtted. Ta oli siiski valitud president ja kui ameeriklased tookord tema kasuks otsustasid, siis järelikult neil oli selleks põhjust. Trumpi puhul olekski plussiks just see, et ta keskenduks OMA riigile, mitte ei hakkaks kusagil teiste riikidega tüli norima.Juustup kirjutas: ↑22 Juul 2024 19:48 Mina ei saa üldse sellest Trumpi vihkamisest aru. Ameeriklased on ta ise sinna pukki valinud, seda esiteks. Teiseks ei näe ma küll midagi nii hirmsat mida ta teinud oleks. Ta on krõbedate sõnavõttudega jah, aga oluliselt etem kui seniilne Biden. Ta on suurriigi president, ta ei saa ega tohigi mingi lükata-tõmmata möku olla.
/Juustup
/Juustup
Harris. See nimi on Harris. Olete nii ajukad, et ei oska nimegi õigesti kirjutada ja ilmselgelt inglise keele tase on ka 0. Kõvad asjatundjad… haha
[/quote]
No palume vabandust. Me panime ühe tähe valesti, aga sul on kogu närvisüsteem pekkis. Millest muidu selline jube ärritumine ühe tähe pärast. Rahusteid ikka võtad ma loodan.
[/quote]
No palume vabandust. Me panime ühe tähe valesti, aga sul on kogu närvisüsteem pekkis. Millest muidu selline jube ärritumine ühe tähe pärast. Rahusteid ikka võtad ma loodan.
-
Külaline
Sina oskad ainult foorumis idiootsusi genereerida, retoorika-kuninganna. Sinu kirjutused jätavad sust nii totaka mulje, et isegi juustup tundub sinu kõrval nagu Einstein.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 18:02Harrys oskab tõesti ainult totakalt itsitada ja teda presidendina küll ette ei kujuta. Alustuseks peaks ta mõned retoorika-kiirkursused võtma, sest need korrad, kui olen teda kõnet pidamas kuulnud jätsid temast pehmelt öeldes totaka mulje.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:57 Kahjuks ei ole Harrysest Trumpile vastast. Nii et saame ikka uuesti president Trumpui.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Tolmukübe ja 11 külalist