Sa pole kvaliteetsetel pidudel käinud, kui sa arvad pidu peab olema enda umbe tõmbamine ja ööläbi lagastamins. Kahju.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 11:34Reisimise seisukohalt tõesti mitte. Mõne 20 aastase arust ongi reisimise põhieesmärk ennast umbe tõmmata ja pidutseda, mida sa siingi ületähtsustad, et 50 aastane ei suuda noortega koos pidutseda terve öö. Aga ta ei tahagi. Viiekümnene käib restoranides, tutvub kultuuriga, ööklubid tõesti enam niimoodi ei tõmba nagu kahekümneselt. Tulin just reisilt, iga hommik oli seal hommikusöögilauas ja basseini ääres kari noori, kes olid nii lääbakil olemisega ja halb olla, et kahju päris oli neist. Ma arvan, et mina nautisin seda reisi kaine peaga palju suuremal määral, sõitsin palju ringi, tutvusin maaga jne.Sellist luulut endale ajama ei hakka kus proovin ennast veenda kuidas 20 ja 50 vanusel pole vahet.
40+ naised, kel lapsi pole, kas olete kahetsenud?
-
Külaline
-
Külaline
Aga sa kirjelda kvaliteetset pidu, milles osalemine 50 aastasel üle jõu käib?Sa pole kvaliteetsetel pidudel käinud, kui sa arvad pidu peab olema enda umbe tõmbamine ja ööläbi lagastamins. Kahju.
-
Külaline
Asi pole üle jõu käimises vaid fiilingus. Noortepidudel on teine õhkkond kui eelpensionäride istumisel. Leppige selle faktigaKülaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 12:21Aga sa kirjelda kvaliteetset pidu, milles osalemine 50 aastasel üle jõu käib?Sa pole kvaliteetsetel pidudel käinud, kui sa arvad pidu peab olema enda umbe tõmbamine ja ööläbi lagastamins. Kahju.
-
Külaline
Sina oled küll väheke kohtlane meil.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 15:20Asi pole üle jõu käimises vaid fiilingus. Noortepidudel on teine õhkkond kui eelpensionäride istumisel. Leppige selle faktigaKülaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 12:21Aga sa kirjelda kvaliteetset pidu, milles osalemine 50 aastasel üle jõu käib?Sa pole kvaliteetsetel pidudel käinud, kui sa arvad pidu peab olema enda umbe tõmbamine ja ööläbi lagastamins. Kahju.
-
Külaline
Huvitav, et hulk vanemaid prouasid siin koos, aga sama lollid kui see üks provotseerija. Enesekindlus on null, sest üritavad kõigest jõust midagi tõestada sellele, kes nagunii kuulata ei taha.
-
Külaline
Vastupidi, enesekindlus on 100.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 16:05 Huvitav, et hulk vanemaid prouasid siin koos, aga sama lollid kui see üks provotseerija. Enesekindlus on null, sest üritavad kõigest jõust midagi tõestada sellele, kes nagunii kuulata ei taha.
-
Külaline
Ma nii tahaks teada, milline on kvaliteetne noorte pidu. Ma pole vist ühelgi sellisel käinud. Ega enam ei lähe ka, sest ma pole noor. Aga milline see kvaliteetne pidu tänapäeval on?
-
Külaline
Naised kes ei suuda leppida vananemisega. Lugu sama vana kui aeg. Jah 20 ja 50 aastasel on vahe, 20 ja 50 aastaste pidudel ja sõpruskonna teemadel on auur vahe sees, ei te ei ole samad nagu 20 aastasena 50 aastaselt. Vaielge palju tahes.
-
Külaline
Head jutud ja snäkk, seltskonnamängud, muusika, kergem alkohol, värskes õhus.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 16:35 Ma nii tahaks teada, milline on kvaliteetne noorte pidu. Ma pole vist ühelgi sellisel käinud. Ega enam ei lähe ka, sest ma pole noor. Aga milline see kvaliteetne pidu tänapäeval on?
-
Külaline
Kas sa, ullike, saad aru, et 20 ja 50 peabki vahe sees olema, 50 on erudeeritumad ning teiste huvidega.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:10Naised kes ei suuda leppida vananemisega. Lugu sama vana kui aeg. Jah 20 ja 50 aastasel on vahe, 20 ja 50 aastaste pidudel ja sõpruskonna teemadel on auur vahe sees, ei te ei ole samad nagu 20 aastasena 50 aastaselt. Vaielge palju tahes.
-
Külaline
See on ju tavaline 50-aastaste üritus. Isiklikult mingeid seltskonnamänge pole kunagi mängida viitsinud, aga muidu toimuvad sellised üritused mu kodus iga paari nädala tagant.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:15Head jutud ja snäkk, seltskonnamängud, muusika, kergem alkohol, värskes õhus.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 16:35 Ma nii tahaks teada, milline on kvaliteetne noorte pidu. Ma pole vist ühelgi sellisel käinud. Ega enam ei lähe ka, sest ma pole noor. Aga milline see kvaliteetne pidu tänapäeval on?
-
Külaline
Sul on ilmselged vaimsed probleemid.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:14“Ma sain lapsed. Palun tunnustage mind. Ma olen teistest parem ja eriline, miks te ei kiida mind?! Olin jalad laiali ja ootasib 9 kuud!”Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:09 Lastetu naine on hälvik. Veerand naist. Lihtsalt kasutamiseks. PUNKT
Lastega naist on kasutatud, kuidas see laps tekkis? Ikka “kasutamisest”. Laste arvu järgi saab kindla kasutuskordade arvu määrata
-
Külaline
Täpselt selline on ka penskarite pidu.Kuigi et noored mingeid seltskonnamänge mängiks, pole väga näinud.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:15Head jutud ja snäkk, seltskonnamängud, muusika, kergem alkohol, värskes õhus.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 16:35 Ma nii tahaks teada, milline on kvaliteetne noorte pidu. Ma pole vist ühelgi sellisel käinud. Ega enam ei lähe ka, sest ma pole noor. Aga milline see kvaliteetne pidu tänapäeval on?
-
Külaline
See ongi su “kvaliteetne” üritus? Mulle tundub nagu igavuse meisterklass. Mingi väikelinna idüll..Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:15Head jutud ja snäkk, seltskonnamängud, muusika, kergem alkohol, värskes õhus.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 16:35 Ma nii tahaks teada, milline on kvaliteetne noorte pidu. Ma pole vist ühelgi sellisel käinud. Ega enam ei lähe ka, sest ma pole noor. Aga milline see kvaliteetne pidu tänapäeval on?
-
Külaline
Mul oli sama mõteKülaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 18:02See on ju tavaline 50-aastaste üritus. Isiklikult mingeid seltskonnamänge pole kunagi mängida viitsinud, aga muidu toimuvad sellised üritused mu kodus iga paari nädala tagant.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:15Head jutud ja snäkk, seltskonnamängud, muusika, kergem alkohol, värskes õhus.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 16:35 Ma nii tahaks teada, milline on kvaliteetne noorte pidu. Ma pole vist ühelgi sellisel käinud. Ega enam ei lähe ka, sest ma pole noor. Aga milline see kvaliteetne pidu tänapäeval on?
-
Külaline
Vanusega ei tule erudeeritus. Poetagune 50 a jopakolla parm ei ole 19 aastasest tudengist erudeeritum.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 18:01Kas sa, ullike, saad aru, et 20 ja 50 peabki vahe sees olema, 50 on erudeeritumad ning teiste huvidega.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:10Naised kes ei suuda leppida vananemisega. Lugu sama vana kui aeg. Jah 20 ja 50 aastasel on vahe, 20 ja 50 aastaste pidudel ja sõpruskonna teemadel on auur vahe sees, ei te ei ole samad nagu 20 aastasena 50 aastaselt. Vaielge palju tahes.
-
Külaline
Eks seal on hulganisti pisinüansse veel. Kui pidu = saab laua alla juua ja see on põnev siis noh palju õnne.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 10:58See ongi su “kvaliteetne” üritus? Mulle tundub nagu igavuse meisterklass. Mingi väikelinna idüll..Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:15Head jutud ja snäkk, seltskonnamängud, muusika, kergem alkohol, värskes õhus.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 16:35 Ma nii tahaks teada, milline on kvaliteetne noorte pidu. Ma pole vist ühelgi sellisel käinud. Ega enam ei lähe ka, sest ma pole noor. Aga milline see kvaliteetne pidu tänapäeval on?
-
Külaline
Absoluutselt mitte.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 18:02See on ju tavaline 50-aastaste üritus. Isiklikult mingeid seltskonnamänge pole kunagi mängida viitsinud, aga muidu toimuvad sellised üritused mu kodus iga paari nädala tagant.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:15Head jutud ja snäkk, seltskonnamängud, muusika, kergem alkohol, värskes õhus.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 16:35 Ma nii tahaks teada, milline on kvaliteetne noorte pidu. Ma pole vist ühelgi sellisel käinud. Ega enam ei lähe ka, sest ma pole noor. Aga milline see kvaliteetne pidu tänapäeval on?
-
Külaline
Just! Surmigav "seltskonnamängud ja snäkid" või siis laua alla joomine - need ongi tegelikult ainult kaks varianti, kuidas oma aega veeta.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 12:06Eks seal on hulganisti pisinüansse veel. Kui pidu = saab laua alla juua ja see on põnev siis noh palju õnne.
-
Külaline
Mulle tegelikult eriti lastega nunnutamine ei meeldi. Aga no selle siinkirjeldatud üritusega võrreldes - ma tõesti enne jutustaks kolmeaastasega 
Igatahes on see huvitavam kui mingite 30'stega kuulata rahustavat muusikat ja mängida seltskonnamänge
Apppiii!!
Sellepärast mulle arutle (a la perekool) foorum meeldib ka.. Loed ja vaatad, et no on see minu elu, mis ta on, aga näed, oleks võinud ikka nii palju hullemini ka minna
Igatahes on see huvitavam kui mingite 30'stega kuulata rahustavat muusikat ja mängida seltskonnamänge
Sellepärast mulle arutle (a la perekool) foorum meeldib ka.. Loed ja vaatad, et no on see minu elu, mis ta on, aga näed, oleks võinud ikka nii palju hullemini ka minna
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Triibu ja 5 külalist