Vähim palk mille eest töötaksite
-
Külaline
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 12:19 Vähim palk mille eest kandideeriksite, asuksite tööle aastal 2024?
Ei saa vastata, sest valetada ei taha ja ausa vastuse eest tullakse kohe kallale, et valetab ja mees on kindlasti ka 16 aastat noorem.
-
Külaline
Alla 2800-3000 bruto (2100-2200 netos 2025 muudatustega) töötaks ega kandideeriks.
-
Tulevik on tume
Paljud kontorites istuvad "spetsialistid" kes saavad maksumaksjalt ebaõiglast tasu ca 3000 eur hakkavad varsti kinga saama. Peal aastast tööotsingut saavad aru, et nende reaalne tase on 1500-1800 bruto ja lähevad nagu naksti tööle. See on tulevik. Muidusööjate aeg on läbi.
-
Külaline
1500-1800 bruto eest tööle ei läheks. Ei pea midagi nagu naksti minema. Bruto number ühega algab siis on kiire aidaa. Leidke l*lli sellise raha eest 2024 rabelemas.Tulevik on tume kirjutas: ↑24 Juul 2024 12:36 Paljud kontorites istuvad "spetsialistid" kes saavad maksumaksjalt ebaõiglast tasu ca 3000 eur hakkavad varsti kinga saama. Peal aastast tööotsingut saavad aru, et nende reaalne tase on 1500-1800 bruto ja lähevad nagu naksti tööle. See on tulevik. Muidusööjate aeg on läbi.
-
Külaline
unistada võib ükskõik millisest ulmepalgast, aga unistused alati ei pruugi täituda.
koolides on praegu ametlik kuupalk õpetaja ametkohal 1830€ kuus, mina olen natuke eelistumas seisus, saan 2200 bruto. Ma võin ju tahta 3000-4000 suurust palka, aga ega ma sellepärast ikkagi õpetajatöölt ära tule ja pensionieeliku naisterahvana prügiautojuhiks või keevitajaks ümber õppima ei hakka. pensionini nagunii vaid 3a, elan üle.
minu jaoks ongi praegune õpetajatele makstav palk see vähim, mille eest töötan.
koolides on praegu ametlik kuupalk õpetaja ametkohal 1830€ kuus, mina olen natuke eelistumas seisus, saan 2200 bruto. Ma võin ju tahta 3000-4000 suurust palka, aga ega ma sellepärast ikkagi õpetajatöölt ära tule ja pensionieeliku naisterahvana prügiautojuhiks või keevitajaks ümber õppima ei hakka. pensionini nagunii vaid 3a, elan üle.
minu jaoks ongi praegune õpetajatele makstav palk see vähim, mille eest töötan.
-
Külaline
Need, kes vastanud, kui antud summaga ei saa, siis on tuhandeid kõrvale pandud, et koju jääda?
-
Külaline
1500 bruto eest võib tööle minna küll kui raha tuleb mujalt, mitte tööst.
Minul on väike unistus õppida õeks ja minna õena tööle lihtsalt missioonitundest. Et “inimesi aidata”.
Aga raha, millest elada peab siis tulema mujalt.
Investeeringud, rikas kaaslane, rikkad vanemad, pärandus, dividendid.. no mida iganes.
Minul on väike unistus õppida õeks ja minna õena tööle lihtsalt missioonitundest. Et “inimesi aidata”.
Aga raha, millest elada peab siis tulema mujalt.
Investeeringud, rikas kaaslane, rikkad vanemad, pärandus, dividendid.. no mida iganes.
-
Külaline
Rikas mees. Maksab arveid, toidukulusid rohkem vajadusel. Minu raha on ilutoodeteks, reisimiseks, riiete ning säästmise ja investeerimise jaoks. Turul nõutud kvalifikatsioonid ja palganumbrid ei ole vastavuses. Saab lõdvalt ära öelda orjapalgaga kohtadele.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 12:47 Need, kes vastanud, kui antud summaga ei saa, siis on tuhandeid kõrvale pandud, et koju jääda?
-
Külaline
peale paari üksiku erandi tunduvad suurem osa vastajaid olema samal tasemel keskmise põhikooliõpilasega: "kui suureks saan hakkan saama 3x rohkem kui mu vanemad praegu, kui ikka millegipärast ei pakuta sellist palka, siis tööle ei lähegi, leian rikka mehe, kes mind ülal peab või saan mõnelt kaugelt sugulaselt päranduse, mille najal elada".
-
Külaline
Eks see oleneb mitmest asjaolust. Kui pikalt oldud töötu, kas peres on hetkel olemas teine raha teeniv inimene, kui suur on mustadeks päevadeks kõrvale pandud rahatagavara, kui pikalt kannatab veel töötu olla...aga üldiselt ise prooviks tööle saada 2000 (bruto) eest. Siis vaataks selle töö kõrvalt midagi tasuvamat. Olen 50+ vanuses.
-
Külaline
Vajadusel läheksin ka miinimumi eest kui arved vajavad maksmist ja muud varianti lihtsalt ei ole. Miinimum ikka rohkem kui 0.
-
Külaline
Enne rikast meest ma ei töötanud samuti kohal kus nõutakse ei tea mida ja palka pakutakse kirbus*ta suurusjärgus. Milleks ma pean rabelema juhi kasumiahnuse nimel? Mina peaksin see l*ll olema see kes laseb end naeruväärse palgaga lohku tõmmata? Leidku keegi teine omale rikkust kokku kuhjama olematu raha eest, mina see igatahes EI ole.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 13:44 peale paari üksiku erandi tunduvad suurem osa vastajaid olema samal tasemel keskmise põhikooliõpilasega: "kui suureks saan hakkan saama 3x rohkem kui mu vanemad praegu, kui ikka millegipärast ei pakuta sellist palka, siis tööle ei lähegi, leian rikka mehe, kes mind ülal peab või saan mõnelt kaugelt sugulaselt päranduse, mille najal elada".
-
Külaline
Ei mõista. Mul on praegu ju palju suurem palk kui see miinimum, millega ma tööle läheks. Miinimum ongi ju miinimumKülaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 13:44 peale paari üksiku erandi tunduvad suurem osa vastajaid olema samal tasemel keskmise põhikooliõpilasega: "kui suureks saan hakkan saama 3x rohkem kui mu vanemad praegu, kui ikka millegipärast ei pakuta sellist palka, siis tööle ei lähegi, leian rikka mehe, kes mind ülal peab või saan mõnelt kaugelt sugulaselt päranduse, mille najal elada".
Kui ma peaks elama 1500 bruto siis peabki kusagilt raha juurde tulema: pärandus või rikas mees vms. Mul seda kohta pole, sellepärast peab mul olema endal mõistlik palk.
-
Külaline
Rumal küsimus. Vastus sõltub ju inimese praegusest eluolust ja tagavaravariantidest (elamine kellegi teise kulul, nt ema või abikaasa kulul, pärandatava vara kulul jne). Küsimus peaks olema selline - milline oleks vähim palk, mille eest oleksite nõus minema tööle, kui alternatiiviks oleks kerjamine, prostitutsioon või pudelikorjamine ja kodutute varjupaigas elamine.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 14:35 Rumal küsimus. Vastus sõltub ju inimese praegusest eluolust ja tagavaravariantidest (elamine kellegi teise kulul, nt ema või abikaasa kulul, pärandatava vara kulul jne). Küsimus peaks olema selline - milline oleks vähim palk, mille eest oleksite nõus minema tööle, kui alternatiiviks oleks kerjamine, prostitutsioon või pudelikorjamine ja kodutute varjupaigas elamine.
Nii oleks väga rumal, igav ja mõttetu küsida, siis võetakse see mis saadakse sealhulgas miinimum.
-
Külaline
Seetõttu sa ise rikas polegi, et ajad nii lolli juttu.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 14:10Enne rikast meest ma ei töötanud samuti kohal kus nõutakse ei tea mida ja palka pakutakse kirbus*ta suurusjärgus. Milleks ma pean rabelema juhi kasumiahnuse nimel? Mina peaksin see l*ll olema see kes laseb end naeruväärse palgaga lohku tõmmata? Leidku keegi teine omale rikkust kokku kuhjama olematu raha eest, mina see igatahes EI ole.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 13:44 peale paari üksiku erandi tunduvad suurem osa vastajaid olema samal tasemel keskmise põhikooliõpilasega: "kui suureks saan hakkan saama 3x rohkem kui mu vanemad praegu, kui ikka millegipärast ei pakuta sellist palka, siis tööle ei lähegi, leian rikka mehe, kes mind ülal peab või saan mõnelt kaugelt sugulaselt päranduse, mille najal elada".
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 14:10Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 13:44
Enne rikast meest ma ei töötanud samuti kohal kus nõutakse ei tea mida ja palka pakutakse kirbus*ta suurusjärgus. Milleks ma pean rabelema juhi kasumiahnuse nimel? Mina peaksin see l*ll olema see kes laseb end naeruväärse palgaga lohku tõmmata? Leidku keegi teine omale rikkust kokku kuhjama olematu raha eest, mina see igatahes EI ole.
Sa oled see, kes valitsust vihkab, räägib, et Eestis on halb elada ja soovib, et rikkad maksustataks?
-
Külaline
Vähe kotib mida sa arvad õnnnneksKülaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 15:02Seetõttu sa ise rikas polegi, et ajad nii lolli juttu.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 14:10Enne rikast meest ma ei töötanud samuti kohal kus nõutakse ei tea mida ja palka pakutakse kirbus*ta suurusjärgus. Milleks ma pean rabelema juhi kasumiahnuse nimel? Mina peaksin see l*ll olema see kes laseb end naeruväärse palgaga lohku tõmmata? Leidku keegi teine omale rikkust kokku kuhjama olematu raha eest, mina see igatahes EI ole.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 13:44 peale paari üksiku erandi tunduvad suurem osa vastajaid olema samal tasemel keskmise põhikooliõpilasega: "kui suureks saan hakkan saama 3x rohkem kui mu vanemad praegu, kui ikka millegipärast ei pakuta sellist palka, siis tööle ei lähegi, leian rikka mehe, kes mind ülal peab või saan mõnelt kaugelt sugulaselt päranduse, mille najal elada".
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 15:05Ma ei vihka kedagi. Selle poolt olen küll, et ulmepalgalised rohkem panustaksid ja kõige raskem koorem vaeste ja keskklassi kanda ei jääks.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 14:10Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 13:44
Enne rikast meest ma ei töötanud samuti kohal kus nõutakse ei tea mida ja palka pakutakse kirbus*ta suurusjärgus. Milleks ma pean rabelema juhi kasumiahnuse nimel? Mina peaksin see l*ll olema see kes laseb end naeruväärse palgaga lohku tõmmata? Leidku keegi teine omale rikkust kokku kuhjama olematu raha eest, mina see igatahes EI ole.
Sa oled see, kes valitsust vihkab, räägib, et Eestis on halb elada ja soovib, et rikkad maksustataks?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist