Veidratel põhjustel lahkuminek

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 10:20
Tänapäev 50-ne mees võibolla ei oska inglise keelt.
Väheusitav. Praegu viiekümnene oli umbes 15 aastal 1991, kui saabus iseseisvus. Vene kroonus need mehed enam ei pidanud käima ja inglise keele oskus on tõenäolisem, kui hea vene keele oskus. Kui kuuekümnestest räägid, on ehk teine lugu.
Viimased Eesti poisid said Venemaalt sõjaväest tagasi 1991 talvel. Veel 1989a talvel nopiti poisse ära. Vist isegi 1990 a alguses. Need poisid siis praegu 52-53 a. Inglise keelega ei olnud midagi peale hakata. Olid väga segased ja vaesed ajad. Pered oli vaja üleval pidada jne. Peale 2000 aastat läks neil kergemaks kes 90-d üle elasid. Kes üle elas ja hakkama sai on üldjuhul praegu kas edukas või vähemalt üle keskmise hästi elav. Kahjuks väga paljud jäid ka hammasrataste vahele. Neid te vist prouad "edukad" sõimategi. Aga neid pole enam ka eriti näha. Eriti suuremates linnades. Surnud, haiged jne. Aga see mingi kummaline õelus ja viha peab olema millestki tingitud. Eriti meessoo vastu. Või siis natuke teistmoodi arvavate liigikaaslaste vastu. Kas ikka olete nii ilusad ja edukad kui siin ennast presenteerite? Või kas olete ikka nii õnnelikud ja eluga rahulolevad?
Ajalugu

Postitus Postitas Ajalugu »

Gorbatšov allkirjastas seaduse mis lubas nn välismaalastest ajateenijad keda oli tolleks hetkeks Venemaal ca 1500-2000 septembri lõpus 1991. Palju reaalselt eesti poisse oli ei teatagi täpselt. Eestlastest ohvitsere oli ca 450 kelledest pooled jäidki venemaale.

Ja nüüd matemaatikat. Enamus neist olid 1971-1972 sündinud. Aga 1998-1999-1990 a läks ikka palju, palju tuhandeid kroonusse veel. Aru ma ei saa miks need 1990 a minejad jalga ei lasknud? Eks ikkagi oli lepitud paratamatusega ja hirm. Hukka mõista ja kritiseerida on kerge. Olemata ise selles olukorras olnud.
Külaline

1970 -1985 a sündinud naiste põlvkonnal on suures osas ajalugu mida ei taheta enam mäletada. Kui mõnel isegi on abikaasa siis seda kuulsusrikast ajalugu varjatakse elu hinnaga. Kui see ajalugu välja tuleb ei loe inglise keele oskus midagi. Mitte midagi ei loe, sest see ajalugu on pehmelt öeldes räpane. Üritusef karjäöri ja raha juurde pääseda läbi rahabossi voodi oli tavaline. Vähestel õnnestus. Enamusel läks nii nagu läheb alati. Rahaboss tüdines üsna ruttu kuna valikut oli. Nüüd ongi see seltskond vallaliste turul ja nutavad vanu aegu tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 11:33 1970 -1985 a sündinud naiste põlvkonnal on suures osas ajalugu mida ei taheta enam mäletada. Kui mõnel isegi on abikaasa siis seda kuulsusrikast ajalugu varjatakse elu hinnaga. Kui see ajalugu välja tuleb ei loe inglise keele oskus midagi. Mitte midagi ei loe, sest see ajalugu on pehmelt öeldes räpane. Üritusef karjäöri ja raha juurde pääseda läbi rahabossi voodi oli tavaline. Vähestel õnnestus. Enamusel läks nii nagu läheb alati. Rahaboss tüdines üsna ruttu kuna valikut oli. Nüüd ongi see seltskond vallaliste turul ja nutavad vanu aegu tagasi.
Ole nüüd ikka. Võib olla mingi 0,01% naistest tegeles enda keha müümisega üheksakümnendate lõpus ja kahetuhandete alguses, mingist suures osas naistest nüüd küll rääkida ei maksa.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 11:47
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 11:33 1970 -1985 a sündinud naiste põlvkonnal on suures osas ajalugu mida ei taheta enam mäletada. Kui mõnel isegi on abikaasa siis seda kuulsusrikast ajalugu varjatakse elu hinnaga. Kui see ajalugu välja tuleb ei loe inglise keele oskus midagi. Mitte midagi ei loe, sest see ajalugu on pehmelt öeldes räpane. Üritusef karjäöri ja raha juurde pääseda läbi rahabossi voodi oli tavaline. Vähestel õnnestus. Enamusel läks nii nagu läheb alati. Rahaboss tüdines üsna ruttu kuna valikut oli. Nüüd ongi see seltskond vallaliste turul ja nutavad vanu aegu tagasi.
Ole nüüd ikka. Võib olla mingi 0,01% naistest tegeles enda keha müümisega üheksakümnendate lõpus ja kahetuhandete alguses, mingist suures osas naistest nüüd küll rääkida ei maksa.
Mitte kõik nendest ei tegelenud prostitutsiooniga selle klassikalises mõttes. Aga armukesed jne oldi ikka kõvasti. Kuldkettidega ossidel, ülikindadega business meestel jne oli ikka iga 6 kuu tagant uus ja värske käevangus. Lisame need peod, orgiad ja ööklubid mis olid noori naisi täis. Ja seal ikka juhtus nii mõndagi.
Jahh tõsi mitte enamus. Ja neid rahabosse tglt polnud ka enamus meestest. Küll aga said nad naidi endale ohtralt lubada. Jätkus sõpradele ja tuttavatelegi.
Külaline

Mitte kõik nendest ei tegelenud prostitutsiooniga selle klassikalises mõttes. Aga armukesed jne oldi ikka kõvasti. Kuldkettidega ossidel, ülikindadega business meestel jne oli ikka iga 6 kuu tagant uus ja värske käevangus. Lisame need peod, orgiad ja ööklubid mis olid noori naisi täis. Ja seal ikka juhtus nii mõndagi.
Jahh tõsi mitte enamus. Ja neid rahabosse tglt polnud ka enamus meestest. Küll aga said nad naidi endale ohtralt lubada. Jätkus sõpradele ja tuttavatelegi.
Ja sina vaatasid juba siis, oleks vaid raha, mis elu mul siis oleks, saaks naisi ja puha. Ja mitte midagi su elu jooksul paremaks ei läinud.
Külaline

Ilma rahata pole ka hea. Raha hakkasin hiljem teenima. Päris raha. Päris vaene pole kunagi olnud.
Külaline

Vanamees kirjutas: 24 Juul 2024 10:10
Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 23:59
Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 21:14

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Mina ei ole küll see vanamees, aga ühte sulle ütlen. Ole oma teistele halba soovimisega ettevaatlik. Tänapäev 50-ne mees võibolla ei oska inglise keelt. Küll on ta aga majanduslikult kindlustatud ja hea tervise juures. Tema ei lähe hooldekoju. Tema palkab hooldaja koju. Või võtab 10 a noorema naise. Kus te üldse näete neid pakse, ilma hammasteta mehi niipalju? Käite kuskil Petseris või hooldekodus neid vaatamas?
Mina ei soovinud kellelegi halba, küsisin lihtsalt, kas hooldekodu koht on olemas. Üksik vanur peab ju ometi ka sellele mõtlema. Täiesti arusaamatu, miks minu postitus kustutati. :?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 21:14

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Mina ei ole küll see vanamees, aga ühte sulle ütlen. Ole oma teistele halba soovimisega ettevaatlik. Tänapäev 50-ne mees võibolla ei oska inglise keelt. Küll on ta aga majanduslikult kindlustatud ja hea tervise juures. Tema ei lähe hooldekoju. Tema palkab hooldaja koju. Või võtab 10 a noorema naise. Kus te üldse näete neid pakse, ilma hammasteta mehi niipalju? Käite kuskil Petseris või hooldekodus neid vaatamas?

Tänapäeva keskmine 50-me mees teenib 2000 -2500 eurot, mille eest ta selle hooldaja veel palkab? See raha lähekski kõik hooldajale ju. Ise olen samaealine ja hea väljanägemisega selles eas mehi on vähe. Minu jaoks näevad nad vanad välja, 40 on ok.
Maris

Postitus Postitas Maris »

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 15:45

Postitus on kustutatud

Tänapäeva keskmine 50-me mees teenib 2000 -2500 eurot, mille eest ta selle hooldaja veel palkab? See raha lähekski kõik hooldajale ju. Ise olen samaealine ja hea väljanägemisega selles eas mehi on vähe. Minu jaoks näevad nad vanad välja, 40 on ok.
Sina ja sina. Kes suudab sind kiita. Tahaks kohe näha milline hea väljanägemine on? Äratuntavalt praalid igas teemas. Kui keskmine mees teenib 2500 eur neto. Omab oma maja, säästusid ja on laenuvaba. Lapsed suured. Aega on jne. Siis kus te kõik neid koledaid hammasteta vanamehe pässe näete? Nagu keegi juba siin kirjutas. Kas ikka on nii, et olete nii õnnelikud ja edukad nagu siin väidate? Kellel on 16 a noorem mees. Kellele sobib ainult 10 noorem jne. Mina näen enda kollektiivis 45-55 mehi kes on väga vitaalsed ja paksu pole vist ühtegi. Hea huumorisoonega, abivalmid kolleegid. Tõsi. Mõni suitsetab, aga kuna seda tehakse majast väljas ei häiri. Tõsi meil kontori rahvas ja palgatase ka suurem. Aga ma ei ole ainult tööl. Ma näen mehi ka mujal. Ja midagi sellist nagu sina ja sinutaoliselt siin üldistavalt räägivad mina ei näe. Ja ei näe ka seda, et olukird meeste, naiste välimuse vahel nii drastiliselt kreenis on. 50 a naine ilus ja hoolitsetud. Mees seevastu joodik, hammasteta, ekrenaut ja üleüldse paks siga. Noo ei ole.
Külaline

Kui keskmine mees teenib 2500 eur neto. Omab oma maja, säästusid ja on laenuvaba.

Pole ju keskmine mees selline.
Külaline

Maris kirjutas: 24 Juul 2024 16:18

Sina ja sina. Kes suudab sind kiita. Tahaks kohe näha milline hea väljanägemine on? Äratuntavalt praalid igas teemas. Kui keskmine mees teenib 2500 eur neto. Omab oma maja, säästusid ja on laenuvaba. Lapsed suured. Aega on jne. Siis kus te kõik neid koledaid hammasteta vanamehe pässe näete? Nagu keegi juba siin kirjutas. Kas ikka on nii, et olete nii õnnelikud ja edukad nagu siin väidate? Kellel on 16 a noorem mees. Kellele sobib ainult 10 noorem jne. Mina näen enda kollektiivis 45-55 mehi kes on väga vitaalsed ja paksu pole vist ühtegi. Hea huumorisoonega, abivalmid kolleegid. Tõsi. Mõni suitsetab, aga kuna seda tehakse majast väljas ei häiri. Tõsi meil kontori rahvas ja palgatase ka suurem. Aga ma ei ole ainult tööl. Ma näen mehi ka mujal. Ja midagi sellist nagu sina ja sinutaoliselt siin üldistavalt räägivad mina ei näe. Ja ei näe ka seda, et olukird meeste, naiste välimuse vahel nii drastiliselt kreenis on. 50 a naine ilus ja hoolitsetud. Mees seevastu joodik, hammasteta, ekrenaut ja üleüldse paks siga. Noo ei ole.
Mingit maja ei oma see 2000-2500 teeniv. Selline on üürikorteris või kuskil paneelikas, laen seljas. Majadega mehed on ettevõtjad, sissetulek alates 5000.
Hea väljanägemisega 50-ne on hoolitsetud näonahaga, suhteliselt kortsuvaba, tervete hammastega, teeb trenni, ei ole õllekõhtu, keha on trimmis, käib iga 2 nädala tagant juuksuris, lõhnastab end, kasutab sticki ja näokreemi, ei osta oma riideid suvalisest odavkohast, on puhas ning vahetab oma sokke, aluspesu ning särke vähemalt korra päevas. Need siis üksikud baasasjad.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 17:02

Mingit maja ei oma see 2000-2500 teeniv. Selline on üürikorteris või kuskil paneelikas, laen seljas. Majadega mehed on ettevõtjad, sissetulek alates 5000.
Hea väljanägemisega 50-ne on hoolitsetud näonahaga, suhteliselt kortsuvaba, tervete hammastega, teeb trenni, ei ole õllekõhtu, keha on trimmis, käib iga 2 nädala tagant juuksuris, lõhnastab end, kasutab sticki ja näokreemi, ei osta oma riideid suvalisest odavkohast, on puhas ning vahetab oma sokke, aluspesu ning särke vähemalt korra päevas. Need siis üksikud baasasjad.
Ikka omab. Sa arvad et mees lööb iga kuu kogu palga laiaks ja ei tee kõrvalt ettevõttega tööd ja ei investeeri.
Vägagi hästi võib maja omada. Mulle ei meeldi kui mehel on kallid uhked riided ja lõhnaõli hais. Tavaline deodorant puhtad korralikud riided on baas.
Ainult 5000 palgaga ei oma Tallinnas mingit maja kallike : ))))
Külaline

Ei tea miks? Ega kõik majad ei maksa miljon eurot ja pole viimase aasta jooksul ostetud.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 17:09

Ikka omab. Sa arvad et mees lööb iga kuu kogu palga laiaks ja ei tee kõrvalt ettevõttega tööd ja ei investeeri.
Vägagi hästi võib maja omada. Mulle ei meeldi kui mehel on kallid uhked riided ja lõhnaõli hais. Tavaline deodorant puhtad korralikud riided on baas.
Tavaline deodorant? Kõlab nagu mingi hambutu kuskilt poe tagant. Mis on kallid uhked riided? Pidasin silmas, et ei käi mingite noname jubedustega, a la särk 15 eurot ja püksid 30 eurot, suvalised sokid ja tundmatu aluspesu.

Nüüd ütled juba, et 5000 rahaga ei oma maja, enne oli ju jutt, et 2000-2500 omad maja, sääste ja laenuvaba elu :D otsusta ära ükskord.
Külaline

Poole milliga saab Tallinnas maja küll, 5000 saav mees maksab 3000 laenu ning ongi olemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 18:38
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 17:09

Tavaline deodorant? Kõlab nagu mingi hambutu kuskilt poe tagant. Mis on kallid uhked riided? Pidasin silmas, et ei käi mingite noname jubedustega, a la särk 15 eurot ja püksid 30 eurot, suvalised sokid ja tundmatu aluspesu.

Nüüd ütled juba, et 5000 rahaga ei oma maja, enne oli ju jutt, et 2000-2500 omad maja, sääste ja laenuvaba elu :D otsusta ära ükskord.
Ei, ei. Mõni inimene ei taju piire, kus lõpeb tema ja algab teine inimene. Kui naisel on maja, säästud ja laenuvaba elu, siis teemaarendusi jätkub. Palgapäeviti saab oma raha ka investeeritud igast tränisse.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 12:03
Ja sina vaatasid juba siis, oleks vaid raha, mis elu mul siis oleks, saaks naisi ja puha. Ja mitte midagi su elu jooksul paremaks ei läinud.
Oi neid aegu. Igal vaseärikal, metsavargal, baarmenil jne oli ikka korraga 3-4 pruuti keda siis vajadusel jagatai ka sõpradega. Need pruudid olid ulme odavad. Praegu peaksid nad olemagi kuskil 40-50
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Metskits ja 4 külalist