Ei ole see asi nüüd nii hull ühti...Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 14:16Lapsed on toredad, teiste omad ja teatud aja jooksul. Kogu aeg oma lastega tegeleda, kõlab kui 18 aastat vangistust. Teatud osad on toredad aga olgem ausad hunnik ebameeldivust on kah. Mehena saaks, naisena ei viitsi rase, sünnita, imeta, pissita-kakata tüütust läbi teha ja veel mitu korda, ei, pole absoluutselt tore.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 14:01 Aga tegelikult on lapsed toredad. kahju meestest ja naistest, kes teadlikult lapsi ei soovi.
40+ naised, kel lapsi pole, kas olete kahetsenud?
-
Külaline
-
Naine51
No kui reisimise eesmärk on … ma ei tea … Rivieras noortega pidu panna ja mehi skoorida, siis ehk tõesti kortsud ja hallid karvad kasuks ei tule. Mina olen reisinud muude asjade pärast.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 10:03Palju õnne. Mina tunneksin vahet reisimisel 30 aastasena ja 50-60 aastasena vana, kortsus, vähese energiaga reisides. Noortega pidu ei pane 50 aastasena.
-
Külaline
Parasiidiks peaks pigem neid, kes hulga lapsi valmis on teinud aga kasvatada neid ei taha või ei suuda. Kui ikka kuust-kuusse ja aastast-aastasse on vaja käsi pikal käia kõiki võimalikke sotsiaaltoetusi taotlemas, siis ilmselgelt on selle paljunemisega liiale mindud. Igasugused kogumised ja annetamiste kampaaniad nende toetuseks on pidevalt käimas. Paljudest selliste lastestki tulevad samasugused, kuna muud elu pole näinudki. Emme möllab foorumis ja taob rinnale "Ma olen ikkagi sünnitanud, te parasiidid!"Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 14:50 No ma see eelmine, kes küsis, ma mõtlengi, et kas vaid naised, kes sünnitada ei taha liigituvad tema arust parasiitideks?
Ma ise just peaks parasiidiks just selle lapse valmis teinud vanemat(olgu see siis isa või ema), kes elatusmaksu ei maksa.
Ainuke parasiitsus saabki siis nii ju olla. Sest sellisel juhul peab riik tema last üleval pidama.
-
Külaline
Kuidas riik? Teine vanem ikka panustab kahe eest.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 14:50No ma see eelmine, kes küsis, ma mõtlengi, et kas vaid naised, kes sünnitada ei taha liigituvad tema arust parasiitideks?Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 14:26Ma lisaks nende parasiitide hulka ka mehed, kellel kuskil kaugel on lapsed, aga kes ise neid ei kasvata. Mis isa see selline on, kelle roll piirdub voodis käimisega.Kehtib see vaid naiste kohta või ka meeste kohta, kellel lapsi ei ole?
Ma ise just peaks parasiidiks just selle lapse valmis teinud vanemat(olgu see siis isa või ema), kes elatusmaksu ei maksa.
Ainuke parasiitsus saabki siis nii ju olla. Sest sellisel juhul peab riik tema last üleval pidama.
-
Külaline
Naine51 kirjutas: ↑25 Juul 2024 14:56No kui reisimise eesmärk on … ma ei tea … Rivieras noortega pidu panna ja mehi skoorida, siis ehk tõesti kortsud ja hallid karvad kasuks ei tule. Mina olen reisinud muude asjade pärast.
Ehh, käisime mõni aasta tagasi pojaga kahekesi Ibizal
-
Külaline
Mida sa õieti vastuseks ootad? Siin on naised kümneid kordi vastanud, et ei kahetse oma otsust. Ega siis kõik lastetud pole teadlikult otsustanud lastetuks jääda. Uuri natuke temaatikat. Lastetutest on ca 20% neid, kel kindel otsus lapsi mitte saada ja nemad ei kahetse seda ka vanas eas. Ülejäänutel põhjused tervisest tulenevad, majanduslikku, sotsiaalset laadi. Kui pole sobivat partnerit või tervis ei võimalda, vaesus ja viletsus vms, siis võid ju kahetseda, aga mida see ikka muudab, ainult mürgitab kogu ülejäänud elu ära. Võib ju lõpmatult kahetseda, et elus pole loteriiga võitnud miljonit, paljud ju on võitnud, vat kus oleks alles elu, aga lõpuks lepitakse paratamatusega, sest saatus on selline. Teadliku valikuna võtaks loteriivõidu, aga lihtsalt ei saa ja kõik, elu pole nii läinud. Mida siin kahetseda on?Gabriel kirjutas: ↑25 Juul 2024 14:54 Ei ole siin ebaloogilist midagi. Perekoolis oli vist see teema. Küsiti seda, kas inimene kahetseb oma NOORUSES tehtud otsust mitte lapsi saada. Paljudki vastajad teadsid selliseid inimesi, kes oma NOORUSES tehtud otsust kahetsesid. Inimesed mõtted ja arusaamad elus muutuvad. me ei ole homme need, kes me oleme täna, nagu Gabriel kunagi filmis ütles.
-
Külaline
No ma kahetseks ka vanaduses võibolla. See ei paneks mind praegu olevikus teist otsust tegema kuigi tean ette, vanaduses oleks suur pere tore. Ma ei ole nõus tegema neid ohverdusi selle heaksGabriel kirjutas: ↑25 Juul 2024 14:54Ei ole siin ebaloogilist midagi. Perekoolis oli vist see teema. Küsiti seda, kas inimene kahetseb oma NOORUSES tehtud otsust mitte lapsi saada. Paljudki vastajad teadsid selliseid inimesi, kes oma NOORUSES tehtud otsust kahetsesid. Inimesed mõtted ja arusaamad elus muutuvad. me ei ole homme need, kes me oleme täna, nagu Gabriel kunagi filmis ütles.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 14:11Väga ebaloogiline. Kahju peaks olema naistest ja meestest, kes soovivad lapsi, aga neid mingil põhjusel ei saa. Miks peaks olema kahju neist, kes lapsi teadlikult ei soovi? Nemad on oma otsuse teinud, ei kahetse ja nii ongi õige. Inimesed on erinevad.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 14:01 Aga tegelikult on lapsed toredad. kahju meestest ja naistest, kes teadlikult lapsi ei soovi.
-
Külaline
Nooruses on kõik valikud lahti. Young wild and free.Naine51 kirjutas: ↑25 Juul 2024 14:56No kui reisimise eesmärk on … ma ei tea … Rivieras noortega pidu panna ja mehi skoorida, siis ehk tõesti kortsud ja hallid karvad kasuks ei tule. Mina olen reisinud muude asjade pärast.
-
Külaline
Vaata, kui pole vaja mõelda ja muretseda nende pärast, kes järele jäävad on ka palju lihtsam ja kergem surra.
-
Külaline
Absoluutselt igas vanuses on kõik valikud lahti.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 16:07Nooruses on kõik valikud lahti. Young wild and free.Naine51 kirjutas: ↑25 Juul 2024 14:56No kui reisimise eesmärk on … ma ei tea … Rivieras noortega pidu panna ja mehi skoorida, siis ehk tõesti kortsud ja hallid karvad kasuks ei tule. Mina olen reisinud muude asjade pärast.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 10:03
Palju õnne. Mina tunneksin vahet reisimisel 30 aastasena ja 50-60 aastasena vana, kortsus, vähese energiaga reisides. Noortega pidu ei pane 50 aastasena.
-
Külaline
Big fat lie.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 17:04Absoluutselt igas vanuses on kõik valikud lahti.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 16:07Nooruses on kõik valikud lahti. Young wild and free.Naine51 kirjutas: ↑25 Juul 2024 14:56
No kui reisimise eesmärk on … ma ei tea … Rivieras noortega pidu panna ja mehi skoorida, siis ehk tõesti kortsud ja hallid karvad kasuks ei tule. Mina olen reisinud muude asjade pärast.
50 aastasena sa ei lähe priimabaleriiniks ega iluuisutajaks, vähemalt lagi jääb kättesaamatuks.
-
Külaline
Reisimisest oli jutt.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 17:26Big fat lie.
50 aastasena sa ei lähe priimabaleriiniks ega iluuisutajaks, vähemalt lagi jääb kättesaamatuks.
-
Külaline
No priimabaleriiniks ei lähe ilma eelneva aastatepikkuse ettevalmistuseta ka 18 ega 28 aastasena, lae saavutamisest rääkimata. See on ikka nii nišiala, et näitena ei päde kohe kuidagi.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 17:26 Big fat lie.
21 aastase ja 51 aastase tahtmised on erinevad. Valik täpselt oma tahtmise järgi talitada on pagasita inimeste puhul sama.
-
Külaline
Päris nii ikka ei ole et igas vanuses saan teha mida iganes. Teatud võimalused panevad uksed kinni iga lisanduva eluaastaga.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 17:44No priimabaleriiniks ei lähe ilma eelneva aastatepikkuse ettevalmistuseta ka 18 ega 28 aastasena, lae saavutamisest rääkimata. See on ikka nii nišiala, et näitena ei päde kohe kuidagi.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 17:26 Big fat lie.
21 aastase ja 51 aastase tahtmised on erinevad. Valik täpselt oma tahtmise järgi talitada on pagasita inimeste puhul sama.
-
Külaline
Jäägu sulle sinu arvamus - saad vanemaks, hindad need ümberKülaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 18:20 Päris nii ikka ei ole et igas vanuses saan teha mida iganes. Teatud võimalused panevad uksed kinni iga lisanduva eluaastaga.
-
Külaline
Pagasita, pead silmas lasteta? Või meheta?Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 17:44No priimabaleriiniks ei lähe ilma eelneva aastatepikkuse ettevalmistuseta ka 18 ega 28 aastasena, lae saavutamisest rääkimata. See on ikka nii nišiala, et näitena ei päde kohe kuidagi.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 17:26 Big fat lie.
Laste olemasolu ei sega mitte midagi tegemast. Käi samamoodi üksi või sõbrannadega ringi, ega siis laps elu seisma pane!
-
Külaline
"Pagasita" pean silmas, et arvestama pead ainult iseenda soovide ja tahtmistega. Lapsega koos millegi tegemine ja selle nautimine on iga inimese isiklik valik. Sa ei saa ju väita, et lapse olemasoluga ei peaks näiteks reisimise puhul arvestama. Ma ei väitnud, et laps elu seisma paneb aga lapse saamine muudab elu kardinaalselt ja iga inimene EI SOOVI seda kogeda. Miks sellest on nii raske aru saada?Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 18:31 Pagasita, pead silmas lasteta? Või meheta?
Laste olemasolu ei sega mitte midagi tegemast. Käi samamoodi üksi või sõbrannadega ringi, ega siis laps elu seisma pane!
-
Külaline
Ei ole vaja teha ühte õnnetut hüljatud last juurde, kui ise nonstop ringi lendad.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 18:31Pagasita, pead silmas lasteta? Või meheta?Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 17:44No priimabaleriiniks ei lähe ilma eelneva aastatepikkuse ettevalmistuseta ka 18 ega 28 aastasena, lae saavutamisest rääkimata. See on ikka nii nišiala, et näitena ei päde kohe kuidagi.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 17:26 Big fat lie.
-
Külaline
Pagasiks võib olla nii laps, loom, mees, vanur või kasvõi pidevat hooldust vajav plant-dude nimega Marvin. Pole mingit vahet, millega end kinni panna.
-
Külaline
Ei, reisimise puhul ei pea tingimata arvestama. See, et laps on, ei tähenda, et kõigil reisidel laps kaasas on.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 18:44"Pagasita" pean silmas, et arvestama pead ainult iseenda soovide ja tahtmistega. Lapsega koos millegi tegemine ja selle nautimine on iga inimese isiklik valik. Sa ei saa ju väita, et lapse olemasoluga ei peaks näiteks reisimise puhul arvestama. Ma ei väitnud, et laps elu seisma paneb aga lapse saamine muudab elu kardinaalselt ja iga inimene EI SOOVI seda kogeda. Miks sellest on nii raske aru saada?Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 18:31 Pagasita, pead silmas lasteta? Või meheta?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist