Tahavad mõõtude järgi osta, palun, selleks on epoodides hulga tooteid mille hulgast valida.
E-poes pole ju mingeid imelikke mõõte kirjas, tihtipeale lasteriiete puhul on ainult vanus või üldpikkus, mingeid lukupikkuseid, varruka ülaosast küünarnukini mõõte seal pole.
Kui e-poest ostad asju, nagu põrsast kotis, siis eraisiku käest ostes võiks olla vähemalt see eelis, et peamised mõõdud, pikkus, laius ja varrukate pikkus on kirjas või mõõdab üle. Lukuotsa pikkus ja muud mõõdud on liiga septsiifilised ja kui ei saa ja ei taha uuesti mõõta, siis ütledki, et kahjuks pole aega üle mõõta. Kui olen ostnud suva järgi, kuna ese pildi peal väga meeldis, aga mõõte ei antud ja hiljem olen ikkagi pettunud, sest osutus liiga lühikeseks või varrukad on 5 cm lühemad, siis pole midagi teha, ega riidejuppi pikemaks tegemiseks külge ei õmble ja inimese käest, kes mõõte ei anna, edaspidi rohkem ei osta.
Saan aru kui müüd 100 eurost siidpluusi ja mantlit, siis oleks vaja mõõte.
Aga no alla 10-5 eurose asja mõõte küsima hakata?? Mis motivatsiooni peaks olema mul mõõdulindiga võimlema hakata kui tuleb teine ja ostab toote ära, mulle jääb pakkimise rõõm ja pakiautomaati viimine. Mõõduküsija ei vaevu “aitäh” ütlemagi. Kui olla nii erimõõduline ja kapriisne siis tõesti valik läheb üsna ahtakeseks kuna vähesed viitsivad mõõte kirja panna ja kellegi jaoks mõõte võtma hakata.
Jumalast ükskõik kui nad siis ei osta.
Ma olen ka seda kogenud, et 90% mõõtude küsijaist kaovad, mõni üksik mokaotsast midagi poetab. Mõõtmine on aja raiskamine või siis iga kümnes vast ostab. Kui müüakse 2 eurost asja ja selle müümiseks peab pidama pikka kirjavahetust, siis ma ei tea....
E-poes pole ju mingeid imelikke mõõte kirjas, tihtipeale lasteriiete puhul on ainult vanus või üldpikkus, mingeid lukupikkuseid, varruka ülaosast küünarnukini mõõte seal pole.
Aga no alla 10-5 eurose asja mõõte küsima hakata?? Mis motivatsiooni peaks olema mul mõõdulindiga võimlema hakata kui tuleb teine ja ostab toote ära, mulle jääb pakkimise rõõm ja pakiautomaati viimine.
Kui asjad ostetakse kiiresti ära, siis milles on probleem? Yagas näitab kohe, kui asi on müüdud ja mõni üksik ehk jõuab lühikese ajaga mõõte küsida. Head asjad ostetaksegi nädala jooksul ära ja vaevalt nii lühikese perioodi jooksul jõutakse massiliselt mõõte küsida. Enamasti on endale huvipakkuvad esemed olnud müügis mitu kuud. Kui müüja mõõte ka ei anna, siis tühja sellest, põrsast kotis ei osta. Keegi ei sunni ka teid mõõtma ja keegi ei keela hoida asju müügis aasta või paar.
Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 10:41
Tõsi, ostjana mind pisut on häirinud see, kui küsin eseme mõõtu ja mingit vastust ei tule. Kui vastust ei tule, siis jääbki minu poolt ostmata. Ega müüjat ei saa sundida müüma, kui ta seda teha ei taha.
Mõni vastaja siin eeldab, et kui nad mõõdud saadavad, siis on see tohutu lisatöö ja ostja peab neid selle eest eraldi tänama, ostma kohe ära või kui ei osta, andma tagaside ja selgituse, mis ei sobinud.
Olen aastaid Ostas ja Yagas pidevalt müünud ja vähesel määral ka ostnud ning ma loen seda teemat üsna suure hämmeldusega. Lausa uskumatu, mis kõik võib inimesi närvi ajada ja mis pisiasjust midagi välja saab lugeda. Ja mida kõike saab eeldada.
Ma olen tavaline inimene ja müün oma tavalist kaupa, realistliku hinnaga. Kõik endale teadaoleva info panen juurde. Mõõdud, materjali, venimuse, kirjas oleva suuruse ja ka tegeliku suuruse, defektid jne. Inimesed ostavad ja põhilised kirjad, mis saan, on pärast aitäh-ütlemised. Mis on väga armas neist
See ka ei häiri, kui oma küsimusele vastuse saanu rohkem midagi ei vasta ja toodet ka ei osta. Ilmselge, et midagi ei sobinud. Mõni juba oma küsimusega on ette ära öelnud kõik viisakusvormelid, näiteks "ette tänades", 'aitäh", mis vestlust me siis hiljem enam arendama peaks. Kirjasõpru vastavast portaalist me ju otsima ei tulnud. Ise ma küll alati vastan, aga mu jaoks lihtsalt ei ole reageerimine ja vastamine mingi vaev.
Mulle endale kehtib kuldreegel, et käitu inimestega nii nagu sa sooviksid, et nemad sinuga käituksid. Päriselus ja virtuaalmaailmas.
Kui sul on põhiline info kirjas, suurus, mõõdud, materjal, defektid, siis pole põhjust lisaküsimusi esitada ja ka pettumusi on vähem. Sa oled müügiprotsessist õigesti aru saanud, paned rõhku meeldivale suhtlusele ja käitud inimestega nii nagu sooviksid, et sinuga käituksid, küsimusi ei ignoreeri ja pole suhtumisega, et kui 5 euroga midagi müüa, siis kohe kindlasti ei viitsi asju üle mõõta. Sarnaste inimeste käest on rõõm osta, positiivsed kogemused jäävad meelde ja teinekord vaatad uuesti nende müügiprofiili, kas mida uut vajalikku on neil veel pakkuda.
pole suhtumisega, et kui 5 euroga midagi müüa, siis kohe kindlasti ei viitsi asju üle mõõta. Sarnaste inimeste käest on rõõm osta, positiivsed kogemused jäävad meelde ja teinekord vaatad uuesti nende müügiprofiili, kas mida uut vajalikku on neil veel pakkuda.
No mina võin öelda, et olen alati kõigile vastanud, kõik imemõõdud ka andnud, aga ega sellepärast rohkem kuidagi pole teeninud. Suurem osa nendest kirjasõpradest kaovad. Seega ma mõistan neid müüjaid, kes ütlevad, et mõtet sellel asjal ei ole. Kui rahalist poolt kaaluda, siis tõesti pole.
Tõsi, ostjana mind pisut on häirinud see, kui küsin eseme mõõtu ja mingit vastust ei tule. Kui vastust ei tule, siis jääbki minu poolt ostmata. Ega müüjat ei saa sundida müüma, kui ta seda teha ei taha.
Mõni vastaja siin eeldab, et kui nad mõõdud saadavad, siis on see tohutu lisatöö ja ostja peab neid selle eest eraldi tänama, ostma kohe ära või kui ei osta, andma tagaside ja selgituse, mis ei sobinud.
Päriselus võõralt midagi küsides tänan kah. Oli aega küsida oma nõmedaid lisamõõte, on aega aitäh kirjutada.
See ka ei häiri, kui oma küsimusele vastuse saanu rohkem midagi ei vasta ja toodet ka ei osta. Ilmselge, et midagi ei sobinud. Mõni juba oma küsimusega on ette ära öelnud kõik viisakusvormelid, näiteks "ette tänades", 'aitäh", mis vestlust me siis hiljem enam arendama peaks. Kirjasõpru vastavast portaalist me ju otsima ei tulnud.
Kui mõõtude eest on korra tänatud, siis sellest peaks tõesti piisama.
Kui e-poest ostad asju, nagu põrsast kotis, siis eraisiku käest ostes võiks olla vähemalt see eelis, et peamised mõõdud, pikkus, laius ja varrukate pikkus on kirjas või mõõdab üle. Lukuotsa pikkus ja muud mõõdud on liiga septsiifilised ja kui ei saa ja ei taha uuesti mõõta, siis ütledki, et kahjuks pole aega üle mõõta. Kui olen ostnud suva järgi, kuna ese pildi peal väga meeldis, aga mõõte ei antud ja hiljem olen ikkagi pettunud, sest osutus liiga lühikeseks või varrukad on 5 cm lühemad, siis pole midagi teha, ega riidejuppi pikemaks tegemiseks külge ei õmble ja inimese käest, kes mõõte ei anna, edaspidi rohkem ei osta.
Aga no alla 10-5 eurose asja mõõte küsima hakata?? Mis motivatsiooni peaks olema mul mõõdulindiga võimlema hakata kui tuleb teine ja ostab toote ära, mulle jääb pakkimise rõõm ja pakiautomaati viimine. Mõõduküsija ei vaevu “aitäh” ütlemagi. Kui olla nii erimõõduline ja kapriisne siis tõesti valik läheb üsna ahtakeseks kuna vähesed viitsivad mõõte kirja panna ja kellegi jaoks mõõte võtma hakata.
Sul on täiesti vale eeldus, et ostjad on nii erinõõdulised. Erimõõdulised on hoopis asjad. Ma kannan enamasti s-suurust. Aga mõne firma S on pigem L. Ja mõnel hoopis XS. Ja ei ostagi midagi kui mõõte pole. Küsima ka ei hakka. Kui müüja ei ole viitsinud neid kohe kirja panna, siis ilmselgelt ei ole ta eriti huvitatud müüminest. Ja vahet pole kui palju asi maksab. Ma ei soovi omale koju koguda odavaid vales suuruses riideesemeid. Ma peaks neid siis omakorda müüma hakkama? Tänan ei.
Kui olla nii erimõõduline ja kapriisne siis tõesti valik läheb üsna ahtakeseks kuna vähesed viitsivad mõõte kirja panna ja kellegi jaoks mõõte võtma hakata.
Ja see polegi hea. Lapsel oli kasutuses erinevate firmade bodyd, 86, 92 ja 98. Ühe firma 86 oli suurem ja kandis kauem, kui teise firma 98 suurust.
Keegi siin ka mainis, et mõne firma S on pigem L või XS. Ja pole vahet kui palju asi maksab, keegi ei soovi omale koju koguda vales suuruses riideid.
Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 13:26
Sul on täiesti vale eeldus, et ostjad on nii erinõõdulised. Erimõõdulised on hoopis asjad. Ma kannan enamasti s-suurust. Aga mõne firma S on pigem L. Ja mõnel hoopis XS. Ja ei ostagi midagi kui mõõte pole. Küsima ka ei hakka. Kui müüja ei ole viitsinud neid kohe kirja panna, siis ilmselgelt ei ole ta eriti huvitatud müüminest. Ja vahet pole kui palju asi maksab. Ma ei soovi omale koju koguda odavaid vales suuruses riideesemeid. Ma peaks neid siis omakorda müüma hakkama? Tänan ei.
Valdav enamus müüdavaid asju on alla 20 euro, veelgi suurem hulk alla 10 ja 5 euro. Kui kapikoristust tehes leian müüki panekuks mitukümmend asja, nende pildistamine, iga asja mõõtmine võtab metsikult aega, tunde.
Ma ei tahagi selliseid kapriisseid daamesid oma riideid ostma ja kandma. “Ma ei osta kui mõõte pole!” No keegi ostab või läheb riidekonteinerisse, ilge traagika kui sa 2-6 eurost asja minult ei osta. Nälga ma sellest ei jää. Jumala savi mida sa ostad või ei osta.
Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 13:26
Kui vöökoht ja rinnaümbermõõtu küsitakse siis no esimene mõte on küll: Ilmselt on suur vats ees, büst pammi suuruses.
Loodab ehk pigistab end riide sisse.
Kui vöökoht ja rinnaümbermõõtu küsitakse siis no esimene mõte on küll: Ilmselt on suur vats ees, büst pammi suuruses.
Sa võid eeldada ja arvata mida iganes, aga teiste arvustamine on omaette teema. Kui mõõdud on 90-80-90, siis pole mõtet osta max 80 cm võõümbermõõduga jopet, kui midagi rohkem alla ei mahuks. Ja kui on mõõdud 95-75-90, siis pole mõtet osta ka mittevenivat eset, mille rinnaümbermõõt on 90-95cm.
Sa võid eeldada ja arvata mida iganes, aga teiste arvustamine on omaette teema. Kui mõõdud on 90-80-90, siis pole mõtet osta max 80 cm võõümbermõõduga jopet, kui midagi rohkem alla ei mahuks. Ja kui on mõõdud 95-75-90, siis pole mõtet osta ka mittevenivat eset, mille rinnaümbermõõt on 90-95cm.
Ärgu ostku siis. Maailm ei lõppe sellest, et kui rammus tädi 7-8 eurost jopet ei osta
Ärgu ostku siis. Maailm ei lõppe sellest, et kui rammus tädi 7-8 eurost jopet ei osta
Ja ei pea kooris hüüdma, kui mõttetu töö on mõõtmine ja kui imelikud inimesed on mõõtude küsijad. Siin on juba piisavalt selgitatud, miks mõõte küsitakse. Isegi müümisega, pakiautomaati viimisega ei pea oma aega raiskama.
Valdav enamus müüdavaid asju on alla 20 euro, veelgi suurem hulk alla 10 ja 5 euro. Kui kapikoristust tehes leian müüki panekuks mitukümmend asja, nende pildistamine, iga asja mõõtmine võtab metsikult aega, tunde.
Miks sa pildistamise ja müümise peale üldse oma aega raiskad? Kui see su jutu järgi on tüütu töö, vii riidekonteinerisse või anna tuttavatele ära. Milleks 5-st euro pärast vaeva näha?
Ega nende 1-5 euroste asjade müümisega tegelikult vaeva näha ei tasugi, ma panen nad niisama "ülesse", kui keegi tahab siis tahab ja kui ei taha, siis hunt temaga, viin lõpuks uuskasutusse. Neid asju mõõtma ja pikki kirjavahetusi pidada ei viitsi. Kui müün mingi 50-100 eurost asja (tavaliselt ei ole tegu riideesemega), siis olen altim igasugustele lisaküsimustele vastama. Summa ju suurem. Aga eks kohtan neid asju müües aeg ajalt "kirjasõprus". Ilmselt käib see asja juurde
Ja ei pea kooris hüüdma, kui mõttetu töö on mõõtmine ja kui imelikud inimesed on mõõtude küsijad. Siin on juba piisavalt selgitatud, miks mõõte küsitakse. Isegi müümisega, pakiautomaati viimisega ei pea oma aega raiskama.
Müümine ja pakiautomaati viimine on LIHTNE, KIIRE, TULEMUSEGA. Seal eeladatavasti on kantud üle raha, deposiit, ajend mis viib tulemiseni, ostja saab toote ja mina raha.
Suva muti mõõduküsimise peale 99% ostu ei järgne, isegi mitte elementaaraet viisakust! Mis isu peaks selliste tädikeste soovide järgi võimelda? Ostku suvalisest kaubanduskeskusest proovides oma hilbud ja olgu rahul.
Miks sa pildistamise ja müümise peale üldse oma aega raiskad? Kui see su jutu järgi on tüütu töö, vii riidekonteinerisse või anna tuttavatele ära. Milleks 5-st euro pärast vaeva näha?
Sest see on fking elementaarne? Kui 99% ostab ilma mõõduküsimiseta, miks peaks nõudliku 1% kirjasõprade nimel võimlema? Täiesti miniatuurne protsent, nende ärakadumisest pole sooja ega külma kah
Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 13:36
Ega nende 1-5 euroste asjade müümisega tegelikult vaeva näha ei tasugi, ma panen nad niisama "ülesse", kui keegi tahab siis tahab ja kui ei taha, siis hunt temaga, viin lõpuks uuskasutusse. Neid asju mõõtma ja pikki kirjavahetusi pidada ei viitsi. Kui müün mingi 50-100 eurost asja (tavaliselt ei ole tegu riideesemega), siis olen altim igasugustele lisaküsimustele vastama. Summa ju suurem. Aga eks kohtan neid asju müües aeg ajalt "kirjasõprus". Ilmselt käib see asja juurde
No täpselt! Siia on sattunud prouad daamed kes arvavad neile 1-5 euroste asjade mõõtmine on elementaarne ja kui nad ei osta on sellest traagika. Ei ole, lähevad konteinerisse ja asi ants. Leidku inimene selle ajaga 5 kirjasõbrale mõõte võtta.