Kas olete teinud aborti? Kas kahetsete?
-
Külaline
Kas olete teinud aborti? Kas kahetsete?
Kas olete teinud aborti? Kas kahetsete? Teate kedagi kes kahetseb?
-
Külaline
Ei kahetse, oli tolles ajas õige otsus (30 aastat tagasi nüüdseks). Vist paar aastat peale abordi tegemist mõtlesin mõned korrad aastas, et kui vana laps nüüd oleks ... aga kahetsust pole küll kordagi tundnud. Olin siis liiga noor ja ilmselgelt polnud lapse saamiseks valmis.
-
Külaline
Olen teinud ja ei kahetse. Kui sel hetkel tundub see otsus õige, siis see ongi õige.
-
Külaline
Vabal valikult teinud ei ole, kahte peetunud rasedust on aborteeritud. Kui praegu peaks rasestuma, siis ilmselt teeksin abordi ja ei kahetseks. See on sügavalt isiklik otsus mida mitte keegi ei tee kergekäeliselt.
-
Külaline
Tegin 2 aastat tagasi. Kui esimene vastaja oli liiga noor, siis mina liiga vana. Jäin paar kuud enne oma 40. sünnipäeva rasedaks ja jõudsin järeldusele, et ei taha enam last nii kõrges vanuses. Abikaasaga oleme pikalt koos olnud ja peres on kaks praeguseks teismelist last, ka majanduslik kindlustunne on olemas, mees oleks nõus olnud, aga mina mitte. Tundsin, et ei taha, et mul 50-aastaselt oleks kümneaastane laps, kes käib 3. klassis. Ei kahetse, aga mõnikord ikka mõtlen, kui mul oleks praegu 1-aastane siin kodus. Kuigi see oli 100% minu otsus, oli ikka kurb tunne.
-
Külaline
Tegin umbes 25 aastat tagasi, 20ndate alguses. Ausalt öeldes oli kaks isakandidaati, ja üks oli selline pigem üheöö suhe. Ei olnud tore kogemus, kuigi olin noor ja 100% kindel
Et ei tahtnud last, oli siiski kahju nii endast kui ka “lapsest”. Aga pole kordagi sekunditki kahetsenud. Sain lapsed 10 aastat hiljem ja pole ka seda kahetsenud.
Et ei tahtnud last, oli siiski kahju nii endast kui ka “lapsest”. Aga pole kordagi sekunditki kahetsenud. Sain lapsed 10 aastat hiljem ja pole ka seda kahetsenud.
-
Külaline
Muidugi isiklik teema ja igaühel peab see valik olemas olema. Aga mul hakkab millegipärast nende vastuste lugemisest valus. Ei teagi, miks. Ma arvan küll, et paljud teevad liiga kergekäeliselt.
-
Külaline
Ei ole mitte kunagi aborti teinud. Ei kahetse.
-
Külaline
Sünnitus on valusam. Oleks lihtne valikKülaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 01:33 Muidugi isiklik teema ja igaühel peab see valik olemas olema. Aga mul hakkab millegipärast nende vastuste lugemisest valus. Ei teagi, miks. Ma arvan küll, et paljud teevad liiga kergekäeliselt.
-
Külaline
Vanust 45 a ja pole aborti kaalunud ega teinud. Ei kahetse.
-
Külaline
Olen alati vahendeid kasutanud, ei tee aborte.
-
Külaline
Miks sa siin teemas vastamas oled siis?Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 16:44 Olen alati vahendeid kasutanud, ei tee aborte.
-
Külaline
Kus on kirjas, et vastata võivad vaid aborti teinud.
-
Külaline
Olen teinud, aga kas kahetsen, ei tea. Aastakümneid lausa pole sellele üldse mõelnud, aga paaril viimasel aastal tuleb meelde ja mõtlen, milline see laps oleks ja kuidas elaks.
-
Külaline
Õudne!Külaline kirjutas: ↑26 Juul 2024 15:33 Ei kahetse, oli tolles ajas õige otsus (30 aastat tagasi nüüdseks). Vist paar aastat peale abordi tegemist mõtlesin mõned korrad aastas, et kui vana laps nüüd oleks ... aga kahetsust pole küll kordagi tundnud. Olin siis liiga noor ja ilmselgelt polnud lapse saamiseks valmis.
-
Külaline
Ma just mõtlesin siin paar päeva tagasi mingit teist abordi teemat lugedes, et huvitav, kas tänapäeval veel tehakse aborte. Tänapäeva võimaluste juures, kus on põhimõtteliselt 100% kindlad vahendid olemas - ainult viitsi kasutada.
Aga näe, tuleb välja, et tehakse. Ja mitte ainult noored ja lollikesed, vaid lausa 40-aastased. No see on imelik! Nagu ka see, et mõni naine magab paralleelselt mitme mehega, ei kasuta vahendeid ja lõpuks ei tea, kes isa on. Minu jaoks on see nagu miski asotsiaalide või ainetesõltlastest Narva Veerade teema.
Aga näe, tuleb välja, et tehakse. Ja mitte ainult noored ja lollikesed, vaid lausa 40-aastased. No see on imelik! Nagu ka see, et mõni naine magab paralleelselt mitme mehega, ei kasuta vahendeid ja lõpuks ei tea, kes isa on. Minu jaoks on see nagu miski asotsiaalide või ainetesõltlastest Narva Veerade teema.
-
Külaline
Juba 1985 kasutasid neid edukalt?Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 16:44 Olen alati vahendeid kasutanud, ei tee aborte.
-
Külaline
Ei ole küll see, kellele vastad, aga ka 1985. aastal olid vahendid olemas. Oli vaskspiraal, olid kondoomid, olid mingid pillid. Mina hakkas suguelu elama 1987 ja siis olid vahendid olemas.
-
Külaline
Eestis tehakse umbes 3500 aborti aastas, elad ilmselt kusagil kivi all.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 23:19 Ma just mõtlesin siin paar päeva tagasi mingit teist abordi teemat lugedes, et huvitav, kas tänapäeval veel tehakse aborte. Tänapäeva võimaluste juures, kus on põhimõtteliselt 100% kindlad vahendid olemas - ainult viitsi kasutada.
-
Külaline
Arvad, et kolleeg või naabrinaine tuleks sulle rääkima, et oi tead, tegin siin eile aborti…? Ei ole olemas 100 % kindlat kaitsevahendit, isegi steriliseerimise järel on emakaväline rasedus võimalik.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 23:19 Ma just mõtlesin siin paar päeva tagasi mingit teist abordi teemat lugedes, et huvitav, kas tänapäeval veel tehakse aborte. Tänapäeva võimaluste juures, kus on põhimõtteliselt 100% kindlad vahendid olemas - ainult viitsi kasutada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist