Minu " roosa mull "

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Minu " roosa mull "

Postitus Postitas Külaline »

Olen kolmekümnendates eluaastates naisterahvas. Alates 12.ndast eluaastast alates on mul hinges olnud üks poiss. Kuna mina olin tol hetkel 12 ja tema minust 6 aastat vanem, siis oli meie vanusevahe suur. Kui sain 16, siis nägin, et pakun temalegi huvi. Kui juhuslikult harva nägime eemalt, siiis pilkudest ja naeratusest teineteisele me kaugemale ei jõudnud. Me isegi ei suhelnud kunagi. Ilmselt see vanusevahe mängis suurt rolli.
Kumbki meist ei astunud ühtegi sammu.
Sain 17 ja kohtusime juhuslikult pubis. Tema oli siis 23. Tundsin kuidas punastan ja meie pilgud pidevalt kokku said. Kuid ikkagi ei olnud meie kummagi poolt ühtegi algatust suhtluseks. Sõitsin autoga hiljem koju ning raadiost tuli üks laul mis siiani teda meenutab kui seda kuulen. Liblikad kõhus lendlesid ja tundsin kuidas olen ülepea kaela juba ammu temasse armunud olnud. Suhteid mul kunagi varem olnud ei olnud. Me ei näinud teineteist enam umbes 18 aastat. Vahepeal abiellusin ja sain 2 last. Abielu on olnud ilus. Lapsed on terved ja kodu on olemas. Kõik on hästi.
Ometi, on olnud mul Tema siiani hinges. Teadsin, et ta oli samuti vahepeal abiellunud ja saanud samuti lapsed. Mõtlesin, et ju me siis ei olnudki kokku loodud ja ju see esimene armastus jääbki alati esimeseks armastuseks. Et seda ei saagi kunagi unustada.
Ühel saatuslikul päeval sõitsin oma sõbranna juurde. Läksin ennem poest läbi.
Ja sel samal hetkel astus Tema mulle poes vastu. Meie pilgud kohtusid ja tundsin kuidas ülekere kuumaks lähen. Käed värisesid ja jalad ei tahtnud enam ühtegi sammu astuda. Ta vaatas mind pikalt ja naeratas.
Läksime mõlemad oma teed...
Jõudes sõbranna juurde nägin messengeris requesti. Avasin selle ja see oli kiri Temalt. Ta soovis minuga kohtuda. Teadsin, et see on vale, kuid ma ei suutnud Talle " ei " öelda.
Kohtusime järgmisel päeval. Mul oli võetud eraldi korter ja plaanisime rääkida oma eludest ja niisama aega viita. ( ilmselt teadagi mida me mõlemad lootsime )
Me istusime, jõime veini, rääkisime oma peredest ja lastest. Juttu jätkus pikaks ajaks. See kõik suhtlus oli nii vaba. Ta oli täpselt selline nagu lapsepõlves mäletasin. Välimus ei olnud absoluutselt muutunud. Pikk, ilus keha, kena naeratus ja kõik muu. Mu süda tagus ja olin nii õnnelik. Ma isegi ei mõelnud mis tagajärjed võivad sellel kohtumisel olla. Rääkisime lapsepõlvest ja ta tunnistas, et olin ka temale väga meeldinud, kuid ta ei julgenud kunagi vanusevahe tõttu ühtegi sammu teha..ja nii see jäi. Täna, aga lõpuks võttis julguse kokku.
Me olime joonud kahepeale pudeli veini ära ja lihtsalt tekkis vaikusemoment. Ta vaatas mulle pikalt otsa ja lihtsalt tõstis mu endale sülle ja suudles pikalt. See tundus nii ebareaalne. Ometi ma täiega nautisin seda. Ma pole kunagi tundnud sellist kirge mida Temaga. Kõik need puudutused ja silitused. Muidugi me lõpetasime voodis. Ja sel ajal tuli telekast täpselt see sama laul, millega ma teda terved need aastad meenutanud olen. See oli niii imeline.Ta küsis kas mul on kõik hästi ja ega ma ei kahetse..ütlesin et ei.
Ta kaisutas ja kallistas mind. Musitas pidevalt põsele ja otsaette. Hoidis kaisus ja ei tahtnud lahti lasta. Magasime terve öö kaisus. Hommikul ärgates kordus see, mis eelneval õhtul.
Viimasel minutil kui oli aeg meil lahkuda siis kallistas mind tugevalt ja ütles et, see kõik oli väga tore ja talle meeldis. Seejärel jätsime viisakalt hüvasti.
Sel päeval ei mõelnud ma ei oma perele, lastele, mehele, truuudusetusele ega millelegi muule. Lasin vaid end oma tunnetest juhtida. Ma ei kahetse siiani midagi.

Päeva keskel Ta kirjutas mulle sellise kirja:
" Ma ei taha Sulle haiget teha, aga ma ei saa Sinu tunnetele sama tugevate tunnetega vastata. Ma ei ole Sinu suhtes täiesti tuim, midagi ma tunnen, kuid kahjuks mitte nii tugevat tõmmet kui Sina ! " Ma väga vabandan kui Sulle haiget tegin ! "
" Loodan, et nautisid seda kõike sama palju kui mina ! "

Ma ei vastanud talle midagi. Lihtsalt nutsin terve päeva. Ma ei lootnudki ja ei tahtnudki suhet. Aga lihtsalt. Kõik need aastad elasin mingis " roosas mullis " kus Tema tundus olevat minu prints valgel hobusel, kes on olnud seniajani nii kättesaamatu. Ja nüüd see kõik kestis vaid ühe öö. Ja ma ei tähendanudki Talle midagi...
Ma olin nii kindel, et ta tunneb midagi sama tugevat ja erilist nagu mina. Ei oleks uskunud, et ilma tunneteta suudab mees jätta sellise mulje, et ta on mind alati tahtnud. Sest tean omast käest, et ei suudaks kunagi kellegagi voodisse minna ilma mitte mingite emotsioonideta. Tunded peavad alati mängus olema...

Aga no jah. Nii see mu " unistus " otsa saigi. Lihtsalt ma ei mõista neid mehi ja ei hakkagi mõistma.

Mehele ei räägi sellest ma midagi ja katsun oma pereeluga sama kenasti hakkama saada. Võtan seda eelnevat seika sellisena, et ju pidi see juhtuma...

Aga kuradi haiget teeb see ikkagi....
Külaline

Et järgmiseks päevaks oli sul korter leitud, kus ööbisite ja tegutsesite. Sellest saan isegi aru.

Mõlemad ei ööbinud öösel kodus.
Mida kodus teistele vabanduseks öeldakse, või ei tunta huvi?
Et kui ma peaks ka ööseks ära kaduma, siis teaks mida rääkida, et mitte vahele jääda.
Näiteks teine pool hakkab helistama. Lülitan telefoni välja. Tavaliselt ju pole väljas. Tavaliselt ju pole kodust ära.
Kas tekita kahtlusi?
Külaline

Kirjutas, et sõitis sõbrannale külla - ju siis paariks päevaks kuhugi kaugemale. Airbnb toimib edukalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 11:18 Päeva keskel Ta kirjutas mulle sellise kirja:
" Ma ei taha Sulle haiget teha, aga ma ei saa Sinu tunnetele sama tugevate tunnetega vastata. Ma ei ole Sinu suhtes täiesti tuim, midagi ma tunnen, kuid kahjuks mitte nii tugevat tõmmet kui Sina ! " Ma väga vabandan kui Sulle haiget tegin ! "
" Loodan, et nautisid seda kõike sama palju kui mina ! "
Sul läks ju tegelikult hästi. Oleks olnud hullem, kui armuuimas mõlemad oma pered ära oleks lõkunud ja umbes nii aastake hiljem siis mõistusele tulnud.

Olen kunagi midagi sarnast kogenud, aga õnneks ei läinud meie puhul asi mitte kunagi füüsiliseks. Kooliajast saati meeldis mulle väga üks noormees. Ta tundus nii huvitav, nii viisakas ja kena. Kooli ajal oli ta sportlik ja osales huvitegevustes. Oli suur staar kooliraadios ja muidu ka muhe kutt. Tüdrukute seas oli ta popp ja mis mulle eriti meeldis, oli see, et ta ei kasutanud oma populaarsust ära, kuigi tüdrukuid ta ikka oli. Flirtis paljudega, ka minuga, aga kaugemale ei läinud.

Läksid mõned aastad ja kohtusime juhuslikult ühel üritusel. Muidugi tundsime üksteist ära ja ta näitas minu vastu suurt huvi üles, mis mind väga rõõmustas. Terve õhtu ta tiirles mu ümber, aga tasapisi hakkas mu vaimustus tema suhtes raugema. Suheldes kasutas ta tooreid võtteid, tantsides üritas käperdada ja lausa näpistada. Jäi küllaltki kiiresti purju ja läks oma käitumiselt üha nõmedamaks ning praalis oma naisvallutustega.

Ja siis ma mõtlesin, millise võltspildi ma temast omale olin loonud, sest kas tõesti võib inimene viie aastaga nii tohutult muutuda? See labane käitumine ja jutt, see kõik jättis mulje, et tegelikukt see oligi tema olemus, lihtsalt mul ei olnud õnneks võimalust seda varem kogeda. Ja siis, nii pool aastat hiljem lugesin lehe kriminurgast, et see inimene oli millegi kohutavaga hakkama saanud.
Külaline

Keegi viitsis läbi lugeda?
Külaline

Arusaadav, et sul on mõru tunne hinges, aga tegelikult sa ju ei oleks oma mehest lahku läinud ja teil poleks mingit tavapärast suhet tekkinud.

Saan aru, et sa oleksid tahtnud kohtumisi jätkata. See kõik on mõistetav, aga kaua see kõrvalsuhe oleks siis kestnud?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 13:00 Arusaadav, et sul on mõru tunne hinges, aga tegelikult sa ju ei oleks oma mehest lahku läinud ja teil poleks mingit tavapärast suhet tekkinud.

Saan aru, et sa oleksid tahtnud kohtumisi jätkata. See kõik on mõistetav, aga kaua see kõrvalsuhe oleks siis kestnud?
Ilmselt mitte kaua ja pettumus oleks olnud suur. Väga harva, kui need kooliaja-armastusega hilisemad kohtumised positiivseks osutuvad. Enamasti on ikka nii, et ollakse pettunud ja et tegelikult oligi kõik üks suur roosa mull.
Külaline

Kondoomi kasutas ikka? Kui ta selline “pikk, kena ja kauni naeratusega”, siis ega tal selline tundevaba õnnetus vist esimest korda juhtunud. Haiguste osas tasuks kindel olla, enne kui oma meest võibolla nakatama minna.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 11:18
Mehele ei räägi sellest ma midagi ja katsun oma pereeluga sama kenasti hakkama saada. Võtan seda eelnevat seika sellisena, et ju pidi see juhtuma...

Aga kuidas on tunne olla, kui oled petnud? Mingid süümekad?
Sa ju tegid otsuse petta. Võtsid spetsiaalselt korteri, teadagi milleks.

Miks mees pidi kirjutama sellise kirja? Ta okeks ju saanud oma naist niimoodi korduvalt sinuga petta, kui ta seda juba otsustas.
Külaline

Ei oleks uskunud, et ilma tunneteta suudab mees jätta sellise mulje, et ta on mind alati tahtnud. Sest tean omast käest, et ei suudaks kunagi kellegagi voodisse minna ilma mitte mingite emotsioonideta. Tunded peavad alati mängus olema...
Oma mehega magad ju kenasti edasi ja pole häda midagi, mis tunded? Tema ei tulnud sul meeldegi, kui teise mehega voodisse läksid. Inimesed on ikka täielikud egoistid küll. Ja nüüd halad siin, et see mees kasutas sind vaid väikeseks seikluseks.
Külaline

Üsna karm kogemus, peaks ütlema. Naised ja nende tunded...
Naiivne naine, kes uskus armastusse. Kahtlane, kas praeguses suhtes veel kunagi südamerahu leiad.
Julm mees, kes teadlikult naise südame puruks rebis.
Püha õde

Postitus Postitas Püha õde »

Hakkab siiagi foorumisse kirjanikke siginema. Nagu Delfi naistekast võetud tõlkelugu (The Sun vms). Aga eks saate nüüd arvamust avaldada ja otsida loogikavigasid.
Roosad tulbid
Teerajaja

Postitus Postitas Roosad tulbid »

Aga no jah. Nii see mu " unistus " otsa saigi. Lihtsalt ma ei mõista neid mehi ja ei hakkagi mõistma.

[/quote]

Väljamõeldis või mitte, arutleda võib ikkagi.
Mina jällegi ei mõista seda, et sulle tundub, et sa ei mõista mehi. Antud loo juures on asi nii, et sina oled kõik need 20+ aastat ühele inimesele kuldse kuu selga mõelnud ja oma mõtted ja tunded tema vastu ka temale üle kandnud. Inimene satub mõnikord juhuslikult su teele, vaatab otsa, naeratab...sina aga arvad, et vaatas armunult ja liiga pikalt (no kohe kindlasti väga pikalt) ja naeratas veel armunumalt jne, st et tema on kõik need 20 aastat samu mõtteid mõelnud mis sina. Tõenäoliselt ei ole see kunagi nii olnudki. Ta on lihtsalt kõik need aastad teadnud (tal on esimestest aegadest meeles), et sina oled temasse armunud - jah, ka mehed saavad sellest aru, kui naine on armunud - ja siis seekord, küpse inimesena, otsustas lõpuks juhuse ära kasutada. Kõik. Ja kuna seal korteris, mis oli sinu poolt sebitud jne, olid su tunded ilmselgelt üle ääre ajavad, otsustas mees sellise suure tulega enam mitte mängida, kuna temal tundeid ei ole. Usu mind, oleks see mees sinusse armunud, roomaks ta praegu iga päev ja öö su ukselingi küljes ja läheks kasvõi läbi kivimüüri, et sinuga olla.
Kõik. Mina mõistan mehi ilmselt sinust paremini ja tegelikult oleks sulle hea, kui sa hakkaksid mõistma iseennast. Kogu selle käki keeras kokku sinu oma fantaasia, mitte see mees.
Külaline

Ta on lihtsalt kõik need aastad teadnud (tal on esimestest aegadest meeles), et sina oled temasse armunud - jah, ka mehed saavad sellest aru, kui naine on armunud - ja siis seekord, küpse inimesena, otsustas lõpuks juhuse ära kasutada. Kõik. Ja kuna seal korteris, mis oli sinu poolt sebitud jne, olid su tunded ilmselgelt üle ääre ajavad, otsustas mees sellise suure tulega enam mitte mängida, kuna temal tundeid ei ole. Usu mind, oleks see mees sinusse armunud, roomaks ta praegu iga päev ja öö su ukselingi küljes ja läheks kasvõi läbi kivimüüri, et sinuga olla.
Tundub jah, et ongi selline mees, kes seksin ka võõrastega, kui juhust on. Ja oleks sinuga ka võib-olla veel seksinud, aga vaatas, et võtad asja liiga tõsiselt ja sinust tuleb jama. Äkki tuled ukse taha, hakkad helistama, tema naisele tuled rääkima vms. Tuleb eemale hoida sellistest.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 12:13
Ta on lihtsalt kõik need aastad teadnud (tal on esimestest aegadest meeles), et sina oled temasse armunud - jah, ka mehed saavad sellest aru, kui naine on armunud - ja siis seekord, küpse inimesena, otsustas lõpuks juhuse ära kasutada. Kõik. Ja kuna seal korteris, mis oli sinu poolt sebitud jne, olid su tunded ilmselgelt üle ääre ajavad, otsustas mees sellise suure tulega enam mitte mängida, kuna temal tundeid ei ole. Usu mind, oleks see mees sinusse armunud, roomaks ta praegu iga päev ja öö su ukselingi küljes ja läheks kasvõi läbi kivimüüri, et sinuga olla.
Tundub jah, et ongi selline mees, kes seksin ka võõrastega, kui juhust on. Ja oleks sinuga ka võib-olla veel seksinud, aga vaatas, et võtad asja liiga tõsiselt ja sinust tuleb jama. Äkki tuled ukse taha, hakkad helistama, tema naisele tuled rääkima vms. Tuleb eemale hoida sellistest.
Ma muidugi mõtlesin teemaalgatajat, mitte roosasid tulpe, keda tsiteerisin.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 14:00 Kondoomi kasutas ikka? Kui ta selline “pikk, kena ja kauni naeratusega”, siis ega tal selline tundevaba õnnetus vist esimest korda juhtunud. Haiguste osas tasuks kindel olla, enne kui oma meest võibolla nakatama minna.
Milleks see, ilmselt lasi mees korduvalt sisse, aga kuna naine on 50+, siis sellest miskit ei juhtu.
Külaline

Tore on, kui suudad koos oma mehe ja pereeluga samamoodi edasi minna, nagu enne armuafääri, aga sellised asjad muudavad inimesi. Sul on hästi läinud, kui pere ei lagune. Ütled, et ei mõista mehi, aga mina jälle ei mõista teisi naisi, kes mingite afääride järel suudavad ausa näoga oma mehele otsa vaadata nagu poleks midagi juhtunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 12:20 Tore on, kui suudad koos oma mehe ja pereeluga samamoodi edasi minna, nagu enne armuafääri, aga sellised asjad muudavad inimesi. Sul on hästi läinud, kui pere ei lagune. Ütled, et ei mõista mehi, aga mina jälle ei mõista teisi naisi, kes mingite afääride järel suudavad ausa näoga oma mehele otsa vaadata nagu poleks midagi juhtunud.
Olgem ausad, väga paljud mehed teevad oma naisele täpselt samamoodi. Või veel hullemini. Ja üldiselt neile ei panda seda eriti pahaks. Vähemalt nii olen aru saanud, kui olen perekoolist ja siit lugenud vastavaid teemasid. Alati on suur hulk inimesi (ka naiste hulgas), kes ei leia, et see oleks miski lahkumineku põhjus, et mees vasakule pani. On ka selliseid tegelasi, kes peavad seda üsna loomulikuks, et mees vahepeal teisi tahab karata. Et ei pidavat mingi hull asi olema, et sellest draama käima tõmmata.

Miks siis sama asi naistele nii pahaks pannakse. Ei tea ju ka teemaalgataja, kas tema mees on puhas poiss, kes nüüd selle ühe öö pärast nii kohutavalt reedetud ja petetud sai.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 12:20 Tore on, kui suudad koos oma mehe ja pereeluga samamoodi edasi minna, nagu enne armuafääri, aga sellised asjad muudavad inimesi. Sul on hästi läinud, kui pere ei lagune. Ütled, et ei mõista mehi, aga mina jälle ei mõista teisi naisi, kes mingite afääride järel suudavad ausa näoga oma mehele otsa vaadata nagu poleks midagi juhtunud.
See on rollimäng, lõpuks kurnab see naise väga ära. On roll, mida mängida, aga muudkui kaugened iseendast.
Kui kooselu JUBA ON tunneteta, siis võib selline doonorsuhe olla midagi, mis nö pärissuhet koos hoiab. Hinges oled selle teisega, see annab jõudu elada, kui lahku minna ei saa või ei julge.

Antud juhul mees kasutas naist ära. Kuna naise arvates olid tunded mõlemapoolsed, siis naine ilmselt ahvatles ka ise teadlikult, provotseeris ja juhtis mängu voodini. Olen ka ise analoogselt loll olnud, et mõtlesin ühele kuldse kuu selga. Suhtes ma küll polnud, aga ei suuda endale oma silmaklappe siiani andestada.
Külaline

John Holmes kirjutas: 28 Juul 2024 12:28
Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 12:04 Üsna karm kogemus, peaks ütlema. Naised ja nende tunded...
Naiivne naine, kes uskus armastusse. Kahtlane, kas praeguses suhtes veel kunagi südamerahu leiad.
Julm mees, kes teadlikult naise südame puruks rebis.
Postitus on kustutatud
Saigi kergelt n_i, aga ühtlasi purustas sellega kellegi südame. Näha, et mehed tunnetest ei hooli, aus oleks aus olla enne n_i.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist