Tellisin ühe beebiasja Leedu edasimüüjalt ja mõne päeva pärast selgus, et neil ikka ei ole minu soovitud värvi Bobat. Küsiti kas teist värvi sobib, ei sobi ja samal päeval pangakontot vaadates oli raha arvel tagasi.
Tellisin Tartu firmalt asja mida kohe oli vaja, ei saanud ega saanud, ju hakkasid ise alles kuskilt tellima. Tellimise ajal sellist infot ei antud. Tegemist lihtsa asjakesega, ei erilisi värve/mudeleid, et oleks keeruline laovarus hoida. Sain hädaga eraisikult kasutatuna osta. Tühistasin tellimuse. Raha ootasin tagasi 26. juunist kuni 24. juulini.
Leedust tellitud asi maksis 73€ ja Tartust 20€.
Kas 20 euro kinnihoidmine väärib tõesti seda, et beebigrupis hoiatan ka teisi selle firma eest?
Miks Eesti firmad ise kliente minema peletavad?
Kummast firmast teie vajadusel uuesti telliksite
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Kummast firmast teie vajadusel uuesti telliksite
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
-
Külaline
Mina tellisin 19.07.2024 1a.ee-st triikraua. Sain vastuse: Meil on hea uudis – tellimus on edukalt esitatud ja kiirustame seda ette valmistama. Sinu tellimuse saadame laost välja 2024-07-25.
Ka täna ei ole mul veel triikrauda kuigi tellisin selle nende väljastuspunkti Liimi 6/1, Tallinn, Tallinna linn.
Tellisin suht odava, tuntud firma mudeli mida võiks ikka kiiremini võimalik olla saada.
Ka täna ei ole mul veel triikrauda kuigi tellisin selle nende väljastuspunkti Liimi 6/1, Tallinn, Tallinna linn.
Tellisin suht odava, tuntud firma mudeli mida võiks ikka kiiremini võimalik olla saada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist