Kuidas meeldivad Eesti olümpiarõivad?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 13:27
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 13:19
Tegelikult see teksaseeliku lõige ongi ajatu ja klassikaline. See on igal ajal moes. Teksajaki lõige meeldib mulle ka, see mudel on samuti alati moes. Ma ostsin just omale sarnase lõikega Didriksonsi, ainult mitte teksamaterjalist. Ainus, mille kallal võiks viriseda on pikkade pükste lõige, õigemini need läbiõmblused. Mina ütlen, et hea valik nende riiete näol.
Selles mõttes ajatu tõesti, et selliseid riideid pole keegi kunagi ilusaks pidanud. Teksajaki lõige on penskarile ehk tõesti sobilik, kellel pole mingeid ambitsioone riietumise suhtes, ostabki koledad ja halvasti istuvad asjad selga. Moes pole sellised asjad kunagi olnud ja ei tule ka.
Kui sa elad Eestis, siis jah, ma mõistan, et nii mõtled. Seal ongi kandvaks jooneks Ida-Euroopa mõjutustega mood. Skandinaavias ja Lääne-Euroopas aga kantakse ajatut ja klassikat. Alles hiljuti oli selline jakilõige noorte seas väga popp. Tean, sest ostsin ise ühe sellise oma lähedasele. See on teatud stiil, mis on juba ammu Skandinaavia noorte seas hinnatud.
Ära seleta, sa ei tee kahjuks vahet moodsa oversize stiili ja selle jubeduse vahel. Sellised jakid ja püksid on nii ebamäärased, puudub igasugune stiil ja istuvus, et ükski skandinaavia noor ei pane neid elus selga. Sinu arust on kottrõivad ja teksa kõik üks ja sama, aga tegelikult on neil väga suur vahe sees. Selline kole teksajaki lõige pole skandinaavias mitte kunagi moes olnud. On näha, et moest ei tea sa küll mitte midagi, sinu silm ei erista moodsat ja vanamoelist stiili.
M28tpap

Postitus Postitas M28tpap »

Mulle üldse ei meeldi nn istuvad rõivad, taljes. See on vana aja mood. Aga see taljeta ruut on lahe. Aga tõesti on nii, et maitse üle ei vaielda.
Kakeldakse hoopis
Külaline

Mongoolia riideid olevat kiidetud, kas välismeedia Eesti koledate roobade kohta ka midagi on avaldanud?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 14:14 Mongoolia riideid olevat kiidetud, kas välismeedia Eesti koledate roobade kohta ka midagi on avaldanud?
Õnneks läks hästi, et kilejoped olid seljas ja keegi ei pannud neid jubedusi tähelegi.
Külaline

Vaatasin ka, et Eesti delegatsioon oli vist ainuke, kus peaaegu kõigil vihmakeep riiete peal oli. Teistel delegatsioonidel oli mõnel üksikul.
Külaline

Mulle meeldib Haiti olümpiavorm :D
Külaline

Üldse ei meeldi :(
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 16:04Üldse ei meeldi :(
Mulle meeldivad. Seda T-särki tahaks kohe kindlasti saada. Huvitav, kus ja kas neid ka "lihtrahvale" müüma hakatakse?
Maasikas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Maasikas »

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 16:09
Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 16:04Üldse ei meeldi :(
Mulle meeldivad. Seda T-särki tahaks kohe kindlasti saada. Huvitav, kus ja kas neid ka "lihtrahvale" müüma hakatakse?
Võid osta terve kollektsiooni: https://www.reetaus.com/et/collections/team-estonia
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 14:14 Mongoolia riideid olevat kiidetud, kas välismeedia Eesti koledate roobade kohta ka midagi on avaldanud?
Mongoolia omi on tõesti kiidetud ja ma saan aru, miks. Need lihtsalt on nii ägedad. Ei ole keegi Eesti riiete kohta halvasti öelnud.
https://media.cnn.com/api/v1/images/ste ... ill/f_webp
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 16:55
Mongoolia omi on tõesti kiidetud ja ma saan aru, miks. Need lihtsalt on nii ägedad. Ei ole keegi Eesti riiete kohta halvasti öelnud.
Eesti kohta ei olegi midagi öeldud, sest Läänes on kombeks pigem niipidi, et kui asi on ilus, kiida seda, aga kui ei ole, siis parem ära ütle midagi.
Külaline

Eks mõistetakse, et vaene riik, tuldi suvaliste tööriietega.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 17:01
Eesti kohta ei olegi midagi öeldud, sest Läänes on kombeks pigem niipidi, et kui asi on ilus, kiida seda, aga kui ei ole, siis parem ära ütle midagi.

Ja Eestis on risti vastupidi. Kui hästi, on normaalne. Ei kiideta. Aga kui asi ei meeldi, kohe öeldakse, kritiseeritakse.
Külaline

Ma olen nõukaajast pärit ja kunagi ilmusid ka meile siia mingid teksad ametlikult müügile. Kohutava lõikega ja just sama koledat värvi.
Mul on suht ükskõik, mida muu maailm neist riietest mõtleb või kas üldse märkab nii väikest riiki, või kui hästi hingav see paraadvorm selle 30+ kraadiga on, aga koledad näevad välja küll. Tume ja tuhm. Teksariiet on võimalik ometi ka veidi ilusamat sinist tooni toota. Mis veidigi rõõmsam välja näeks - eriti kesk sooja suve!
Külaline

Ma tahtnuks rohkem näha seda avamise etendust. Nüüd kui olen seda jupiti tiktokist näinud, oli see väga eriline, omapärane. Ja ei oskagi öelda, et kas omapärane heas või halvas mõttes. Usklikele see ilmselt üldse ei meeldinud.
Külaline

https://sport.delfi.ee/artikkel/1203104 ... riide-usku
Sõõrumaa ise kahjuks ikka ei taha neid riideid vabal ajal kanda, nagu ta agluses lubas.
Külaline

Istuvad nagu rääbakutid seal soliidselt riides rahva hulgas. Isegi selles koledas teksakombos näeksid paremad välja.
Külaline

Etenduse kõige maagilisem osa toimus siis, kui oli pimedaks läinud. Juliette Armanet ja "Imagine" põleva klaveri taustal ning mööda Seinet kihutav raudratsu, kelle seljas, ma oletan, ratsutas Orleansi Neitsi ehk Jeanne D´Arc, kelle Kanal2 reporterid järjekindlalt "naissoost raudratsanikuks" tituleerisid. Vägev show oli tõesti.
Külaline

Ja mis sest kokkuvõttes kasu, et ilus riietus? Tead mõne Mongoolia sportlase nime? Tänu riietusele hakkasid tundma? Käisid nendega korra ja peale olümpiat lendavad kusagile käkrasse ja neid ei pane rohkem mitte iial keegi selga.
See teksatunkendus on parim lahendus ühekordseks käimiseks. Pole selle jaoks uut materjali raisatud.
Külaline

Mongoolia riietest oli kasu küll — avastasin enda jaoks need tootnud moemaja ning kollektsiooni küll ei müü, küll aga avastasin enda jaoks põneva koti, sügismantli ja veel paar väiksemat rõivast, mida soovin osta ja kirjutasin neile selle sooviga. Seega Mongoolia mood jõudis maailmasse.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 9 külalist