Kas olete teinud aborti? Kas kahetsete?

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 20:06
Ei märganud! Küll aga märkan, et üks seisab vankumatult oma tõe eest - abort, see on lihtsalt üks niisama asi. Täiesti suvakas ju, et tegin seda. Mis ma siis peaksin nagu terve elu kahetsema vö?
[/quote]

Miks sa teistele seda kahetsust nii kangesti peale tahad suruda? Tundub pigem nagu sul endal kripeldaks midagi hinges ja oled kibestunud, et teised oma valikutega rahu on teinud.
Roonja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Roonja »

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 20:19
Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 20:06 abort, see on lihtsalt üks niisama asi.
Mis see sinu arust siis on, et peaks nii kohutavalt kahetsema ja end elu lõpuni süüdi tundma? Põhjalikult läbimõeldud vajalik meditsiiniline protseduur, mida keegi ei tee kergekäeliselt.
Äkki siiski peaks kahetsema? Ei?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 20:29
Ei märganud! Küll aga märkan, et üks seisab vankumatult oma tõe eest - abort, see on lihtsalt üks niisama asi. Täiesti suvakas ju, et tegin seda. Mis ma siis peaksin nagu terve elu kahetsema vö?
Miks sa teistele seda kahetsust nii kangesti peale tahad suruda? Tundub pigem nagu sul endal kripeldaks midagi hinges ja oled kibestunud, et teised oma valikutega rahu on teinud.
[/quote]
Eee!? Mul peaks kripeldama, et mina ei ole oma elus aborti teinud? Räägid nii nagu ühe eelkõneleja ema, kes leidis, et iga normaalne naine teeb oma elu jooksul aborte. Kui ei tee, siis on üks suur oluline ja tähtis osa elust puudu.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 20:39

Eee!? Mul peaks kripeldama, et mina ei ole oma elus aborti teinud? Räägid nii nagu ühe eelkõneleja ema, kes leidis, et iga normaalne naine teeb oma elu jooksul aborte. Kui ei tee, siis on üks suur oluline ja tähtis osa elust puudu.
Ei pidanud silmas aborti. Tundub, et oled oma valikutega elus üleüldiselt puusse pannud ja nüüd üritad siin teisi veenda, et nad peaksid kahetsema ja hirmus õnnetud olema. Minul on küll hea meel, et naised oma otsuseid ei kahetse. Vähem katkiseid hingesid -> tervem ühiskond meie kõigi jaoks.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 20:44
Ei pidanud silmas aborti. Tundub, et oled oma valikutega elus üleüldiselt puusse pannud ja nüüd üritad siin teisi veenda, et nad peaksid kahetsema ja hirmus õnnetud olema. Minul on küll hea meel, et naised oma otsuseid ei kahetse. Vähem katkiseid hingesid -> tervem ühiskond meie kõigi jaoks.
Soo-soo! Milliste valikutega ma oma elus olen siis puusse pannud? Et ei ole olnud piisavalt haige inimene, et oma lapsi tappa? No tõesti!

Tõepoolest! Ära rohkem sigi! Siis ei tule siia ilma rohkem katkiseid hingi!
Külaline

No ilmselgelt on siin tegemist pro-life usuhulluga, mida oligi arvata. Embrüo ei ole laps.
Külaline

Roonja kirjutas: 28 Juul 2024 20:38 Äkki siiski peaks kahetsema? Ei?
Kahetsema läbimõeldud otsust? Miks peaks?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 20:44
Kuule tõepoolest! Palun ära rohkem lapsi saa, kui sinust tulevad välja vaid katkised hinged. Steriliseerimisoperatsioon on siiski lõplik. Ja palun tee pigem see, kui et käid koguaeg aborditamas. Ausalt!
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 21:03
Roonja kirjutas: 28 Juul 2024 20:38 Äkki siiski peaks kahetsema? Ei?
Kahetsema läbimõeldud otsust? Miks peaks?
Ei peagi! Aga ära ka valeta, et sa tead, kuidas soovimatust rasedusest hoiduda. Ja ära ka valeta, et sa millestki hoolid peale isikliku heaolu!
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 21:02 No ilmselgelt on siin tegemist pro-life usuhulluga, mida oligi arvata. Embrüo ei ole laps.
Pead ilmselt mind silmas, kes ma olen siia mitu kommentaari kirjutanud. Ei, ma ei ole usuhull! Ma olen 100% ateistlik inimene. Aga ei mõista naisi, kes valivad pereplaneerimise vahendiks abordi tegemise. Tänapäeval!
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 21:08
Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 21:02 No ilmselgelt on siin tegemist pro-life usuhulluga, mida oligi arvata. Embrüo ei ole laps.
Pead ilmselt mind silmas, kes ma olen siia mitu kommentaari kirjutanud. Ei, ma ei ole usuhull! Ma olen 100% ateistlik inimene. Aga ei mõista naisi, kes valivad pereplaneerimise vahendiks abordi tegemise. Tänapäeval!
Aga las teised elavad nii nagu neile sobib, sina pole ka mingi kohtumõistja. Ela õndsuses, et sul on 4 last ja pole aborti teinud. Keda huvitab?
Miks sa siia teemasse ikka ja jälle tagasi tuled? Või on sinus mingi pahatahtlik õelus, et pead kohe “ära panema?”
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 21:05 Ei peagi! Aga ära ka valeta, et sa tead, kuidas soovimatust rasedusest hoiduda. Ja ära ka valeta, et sa millestki hoolid peale isikliku heaolu!
Hooli sa enda heaolust ka ja ära ava teemasid, mis su vaimsele tervisele hästi ei mõju. Minu reproduktiivkäitumine ei puutu kuidagi sinusse. Pole ühtki aborti teinud aga kui mis iganes põhjusel seda vaja oleks, siis loomulikult teeksin ja ei kahetseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 19:44
Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 19:28
Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 18:49

Kondoom on tegelikult 100% kindel vahend, kui seda on säilitatud õigesti ja kasutatud õigesti (otsa tuleb jätta spermale ruumi) ja pärast mehe orgasmi ei tohi enam edasi nühkida. Lisaks, kumm tuleb esimesel võimalusel peale panna. Ei enne kummi peale panemist ega pärast kummi eemaldamist ei tohi genitaalid kokku puutuda. See 3%, mis on loetud kondoomi ebaefektiivsuseks tuleneb otseselt sellest, et on mingi reegli vastu eksitud.
Pole kordagi kasutanud, tundub keeruline.
Ma olen samal arvamusel! Abordi tegemine on palju lihtsam!
Mul oli spiraal. Kumme jälestan.
Külaline

Mina tegin oma 2 aborti 35 aastat tagasi. Ma ei tea, kas see on tänapäev. Tollal oli see tavaline, paljud tuttavad tegid.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 21:28
Mina tegin oma 2 aborti 35 aastat tagasi. Ma ei tea, kas see on tänapäev. Tollal oli see tavaline, paljud tuttavad tegid.
Väga tubli! Ehk jõuad oma elus veel mõne teha?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 21:21
Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 21:05 Ei peagi! Aga ära ka valeta, et sa tead, kuidas soovimatust rasedusest hoiduda. Ja ära ka valeta, et sa millestki hoolid peale isikliku heaolu!
Hooli sa enda heaolust ka ja ära ava teemasid, mis su vaimsele tervisele hästi ei mõju. Minu reproduktiivkäitumine ei puutu kuidagi sinusse. Pole ühtki aborti teinud aga kui mis iganes põhjusel seda vaja oleks, siis loomulikult teeksin ja ei kahetseks.
Iseenda lapse tapja?! Loomulikult sa ei kahetseks seda, kui omaenda lapse tapad. Oled seda juba ju korduvalt teinud ja leiad, et hoopis need on haiged inimesed, kes sinu teguviisi laidavad. Jõudu sulle! Ehk jõuad oma elus veel mõned ... teha. Ausalt! Täiesti haige inimene!

Ära sa muidugi iial tea, et TÄNAPÄEVAL on umbes sada erinevat varianti, kuidas hoiduda soovimatust rasedusest. Ei, ei! Kordi lihtsam on minna abordile!
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 21:35

Minu arust oled sa haige inimene.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 21:40
Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 21:21
Iseenda lapse tapja?! Loomulikult sa ei kahetseks seda, kui omaenda lapse tapad. Oled seda juba ju korduvalt teinud ja leiad, et hoopis need on haiged inimesed, kes sinu teguviisi laidavad. Jõudu sulle! Ehk jõuad oma elus veel mõned ... teha. Ausalt! Täiesti haige inimene!

Ära sa muidugi iial tea, et TÄNAPÄEVAL on umbes sada erinevat varianti, kuidas hoiduda soovimatust rasedusest. Ei, ei! Kordi lihtsam on minna abordile!
Tola võiks nüüd vahet teha, mis on lapse tapmine ja mis on embrüp eemaldamine.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 21:04 Steriliseerimisoperatsioon on siiski lõplik. Ja palun tee pigem see, kui et käid koguaeg aborditamas. Ausalt!
Steriliseemise eeltingimusteks on kas vähemalt 3 last või vanust vähemalt 35 aastat või mõni tervislik põhjus. Näiteks enne 25. eluaastat oma soovitud 2 last saanud naine või mees peab veel 10 aastat ootama enne kui operatsioonile minna saab. 10 aasta sisse võib mahtuda (aga ei pruugi) üks rasedusest hoidumise ebaõnnestumine.

Ma olen üsna kindel, et neid naisi, kes korduvalt aborti teevad, on tegelikult ikka ülivähe. Summaarses suhtarvus on ilmselt ka neid, kes korra elus abordi teevad, ilmselt üsna vähe.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 21:45
Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 21:35
Minu arust oled sa haige inimene.
Ja minu arust oled sina haige inimene!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist