Ja sa tahad väita,et see 10 aastat, mida ootama peab, on täiesti ületamatu aeg? Ausalt nagu!? Natukene hari ennast! Ja viitsi tegeleda.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 21:52Steriliseemise eeltingimusteks on kas vähemalt 3 last või vanust vähemalt 35 aastat või mõni tervislik põhjus. Näiteks enne 25. eluaastat oma soovitud 2 last saanud naine või mees peab veel 10 aastat ootama enne kui operatsioonile minna saab. 10 aasta sisse võib mahtuda (aga ei pruugi) üks rasedusest hoidumise ebaõnnestumine.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 21:04 Steriliseerimisoperatsioon on siiski lõplik. Ja palun tee pigem see, kui et käid koguaeg aborditamas. Ausalt!
Ma olen üsna kindel, et neid naisi, kes korduvalt aborti teevad, on tegelikult ikka ülivähe. Summaarses suhtarvus on ilmselt ka neid, kes korra elus abordi teevad, ilmselt üsna vähe.
Kas olete teinud aborti? Kas kahetsete?
-
Külaline
-
Külaline
Viljastunud munarakk EI OLE laps. Sellest võib teatud tingimustel areneda laps aga esialgu on see lihtsalt parasiitne rakukogum. Tsiteeri seda, kellele sa vastad, muidu jääb mulje, et loetust arusaamine, lisaks kesistele teadmistele bioloogiast, pole su tugevaim külg ning ära vahuta niisama. Tegele oma elu ja tervisega.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 21:40 Iseenda lapse tapja?! Loomulikult sa ei kahetseks seda, kui omaenda lapse tapad. Oled seda juba ju korduvalt teinud ja leiad, et hoopis need on haiged inimesed, kes sinu teguviisi laidavad. Jõudu sulle! Ehk jõuad oma elus veel mõned ... teha. Ausalt! Täiesti haige inimene!
Ära sa muidugi iial tea, et TÄNAPÄEVAL on umbes sada erinevat varianti, kuidas hoiduda soovimatust rasedusest. Ei, ei! Kordi lihtsam on minna abordile!
-
Külaline
Muidugi ei ole! Jõudu sulle abortide tegemisega!Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 22:04Viljastunud munarakk EI OLE laps. Sellest võib teatud tingimustel areneda laps aga esialgu on see lihtsalt parasiitne rakukogum. Tsiteeri seda, kellele sa vastad, muidu jääb mulje, et loetust arusaamine, lisaks kesistele teadmistele bioloogiast, pole su tugevaim külg ning ära vahuta niisama. Tegele oma elu ja tervisega.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 21:40 Iseenda lapse tapja?! Loomulikult sa ei kahetseks seda, kui omaenda lapse tapad. Oled seda juba ju korduvalt teinud ja leiad, et hoopis need on haiged inimesed, kes sinu teguviisi laidavad. Jõudu sulle! Ehk jõuad oma elus veel mõned ... teha. Ausalt! Täiesti haige inimene!
Ära sa muidugi iial tea, et TÄNAPÄEVAL on umbes sada erinevat varianti, kuidas hoiduda soovimatust rasedusest. Ei, ei! Kordi lihtsam on minna abordile!
-
Külaline
Vaatasin 2023 aasta statistikat abortide osas.
Omal soovil katkestatud rasedusi - 3218
Neist kasutas mingit tüüpi rasestumisvastast vahendit 1231 / 38,3%
... tabletid - 115
... tuperõngas - 19
... plaaster - 27
... minipillid - 19
... implantaat - 2
... emakasisene süsteem - 17
... mittehormonaalne emakasisene vahend - 11
... naise steriliseerimine - 2
Kõik välja toodud meetodid peaksid vist olema 99% toimivusega, aga see pole 100%...
Omal soovil katkestatud rasedusi - 3218
Neist kasutas mingit tüüpi rasestumisvastast vahendit 1231 / 38,3%
... tabletid - 115
... tuperõngas - 19
... plaaster - 27
... minipillid - 19
... implantaat - 2
... emakasisene süsteem - 17
... mittehormonaalne emakasisene vahend - 11
... naise steriliseerimine - 2
Kõik välja toodud meetodid peaksid vist olema 99% toimivusega, aga see pole 100%...
-
Külaline
10 aastat jätad igasuguse seksi ära, et oleks 100% kindel? Sest mitte ükski vahend ei ole garanteeritult 100% kindel.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 22:02Ja sa tahad väita,et see 10 aastat, mida ootama peab, on täiesti ületamatu aeg? Ausalt nagu!? Natukene hari ennast! Ja viitsi tegeleda.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 21:52Steriliseemise eeltingimusteks on kas vähemalt 3 last või vanust vähemalt 35 aastat või mõni tervislik põhjus. Näiteks enne 25. eluaastat oma soovitud 2 last saanud naine või mees peab veel 10 aastat ootama enne kui operatsioonile minna saab. 10 aasta sisse võib mahtuda (aga ei pruugi) üks rasedusest hoidumise ebaõnnestumine.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 21:04 Steriliseerimisoperatsioon on siiski lõplik. Ja palun tee pigem see, kui et käid koguaeg aborditamas. Ausalt!
Ma olen üsna kindel, et neid naisi, kes korduvalt aborti teevad, on tegelikult ikka ülivähe. Summaarses suhtarvus on ilmselt ka neid, kes korra elus abordi teevad, ilmselt üsna vähe.
(Ma ise vist olen siiski ehk piisavalt hästi siiski hakkama saanud, sest vabatahtlike aborte teinud ei ole. Steriliseerimine on pärast teise lapse sündi ka plaanis.)
-
Külaline
Plaani sedatäiesti kndlasti! Va piisavalt mittehakkamasaav inime!Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 22:1210 aastat jätad igasuguse seksi ära, et oleks 100% kindel? Sest mitte ükski vahend ei ole garanteeritult 100% kindel.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 22:02Ja sa tahad väita,et see 10 aastat, mida ootama peab, on täiesti ületamatu aeg? Ausalt nagu!? Natukene hari ennast! Ja viitsi tegeleda.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 21:52
Steriliseemise eeltingimusteks on kas vähemalt 3 last või vanust vähemalt 35 aastat või mõni tervislik põhjus. Näiteks enne 25. eluaastat oma soovitud 2 last saanud naine või mees peab veel 10 aastat ootama enne kui operatsioonile minna saab. 10 aasta sisse võib mahtuda (aga ei pruugi) üks rasedusest hoidumise ebaõnnestumine.
(Ma ise vist olen siiski ehk piisavalt hästi siiski hakkama saanud, sest vabatahtlike aborte teinud ei ole. Steriliseerimine on pärast teise lapse sündi ka plaanis.)
-
Külaline
Sinusugusel on lapsed ka?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 22:34Plaani sedatäiesti kndlasti! Va piisavalt mittehakkamasaav inime!Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 22:1210 aastat jätad igasuguse seksi ära, et oleks 100% kindel? Sest mitte ükski vahend ei ole garanteeritult 100% kindel.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 22:02
Ja sa tahad väita,et see 10 aastat, mida ootama peab, on täiesti ületamatu aeg? Ausalt nagu!? Natukene hari ennast! Ja viitsi tegeleda.
-
Külaline
Otseloomulikult! Ja mitu! Kui ma oleksin sinusugune hädavares, siis loomulikult käiks iga natukese aja tagant tegemas aborte!Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 22:52Sinusugusel on lapsed ka?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 22:34Plaani sedatäiesti kndlasti! Va piisavalt mittehakkamasaav inime!Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 22:12
10 aastat jätad igasuguse seksi ära, et oleks 100% kindel? Sest mitte ükski vahend ei ole garanteeritult 100% kindel.
-
Külaline
Oled kõva mutt, sest tõid oma 4 soovimatut last ilmale? Ah ei olnud soovimatud? Miks siis teistele seda soovitad, õel ja empaatiapuudeline inimene?
-
Külaline
Ja nii kirjutab naisterahvas, kes oma oma lapse(d) tapnud?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 22:57Oled kõva mutt, sest tõid oma 4 soovimatut last ilmale? Ah ei olnud soovimatud? Miks siis teistele seda soovitad, õel ja empaatiapuudeline inimene?
Olen tõepoolest imelik inimene, kes arvad, et ilmale toodud lapsed on parem variant kui ära tapetud lapsed.
-
Külaline
Kõige hullem ja kurjem kamp on siin need abordivastased? Miks küll?
-
Külaline
Jessuke, kui nõmedaks see teema arenenud on.
Lugesin esimesi lehekülgi ja mõtlesin pikalt, kas oma lugu jagada, miks abordi peale mõtlesin ja kuidas otsustasin ja miks, aga nüüd küll enam ei soovi kirjutada.
Lugesin esimesi lehekülgi ja mõtlesin pikalt, kas oma lugu jagada, miks abordi peale mõtlesin ja kuidas otsustasin ja miks, aga nüüd küll enam ei soovi kirjutada.
-
Külaline
Ja, mis see sinu häire on, et sa ei suuda mitte ühelgi moel kuni 35nda eluaastani tõhusaid rasestumisvastaseid vahendeid kasutada. Selle asemel eelistad aborte tegemas käia?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 21:52Steriliseemise eeltingimusteks on kas vähemalt 3 last või vanust vähemalt 35 aastat või mõni tervislik põhjus. Näiteks enne 25. eluaastat oma soovitud 2 last saanud naine või mees peab veel 10 aastat ootama enne kui operatsioonile minna saab. 10 aasta sisse võib mahtuda (aga ei pruugi) üks rasedusest hoidumise ebaõnnestumine.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 21:04 Steriliseerimisoperatsioon on siiski lõplik. Ja palun tee pigem see, kui et käid koguaeg aborditamas. Ausalt!
-
Külaline
Kellele sa täpselt vastata tahtsid? Su viimase tsiteerituga ei lähe su kommentaar ju üldse kokku. Õpi õigesti tsiteerima.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 01:00Ja, mis see sinu häire on, et sa ei suuda mitte ühelgi moel kuni 35nda eluaastani tõhusaid rasestumisvastaseid vahendeid kasutada. Selle asemel eelistad aborte tegemas käia?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 21:52Steriliseemise eeltingimusteks on kas vähemalt 3 last või vanust vähemalt 35 aastat või mõni tervislik põhjus. Näiteks enne 25. eluaastat oma soovitud 2 last saanud naine või mees peab veel 10 aastat ootama enne kui operatsioonile minna saab. 10 aasta sisse võib mahtuda (aga ei pruugi) üks rasedusest hoidumise ebaõnnestumine.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 21:04 Steriliseerimisoperatsioon on siiski lõplik. Ja palun tee pigem see, kui et käid koguaeg aborditamas. Ausalt!
-
Külaline
Päris šokeeriv lugemine. Ma ausalt ei arvanud, et meil Eestis selliseid vihaseid ja agressiivseid abordivastaseid leidub.
Aga noh, keegi V. Vooglaiu riigikokku valis, küllap see ongi sama seltskond, kes siin räuskab.
Aga noh, keegi V. Vooglaiu riigikokku valis, küllap see ongi sama seltskond, kes siin räuskab.
-
Külaline
Täpselt minu mõtted! Ma ei ole teinud, aga minu meelest on see ebameeldiv protseduur ja kõik. Limaskesta paksendi eemaldamine.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 20:06Ei märganud! Küll aga märkan, et üks seisab vankumatult oma tõe eest - abort, see on lihtsalt üks niisama asi. Täiesti suvakas ju, et tegin seda. Mis ma siis peaksin nagu terve elu kahetsema vö?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 19:56Said juba kummarduse, kuldtähe ja seisvad ovatsioonid oma teadmise, kohusetunde ja eksimatuse eest kätte ju. Mis puudu jäi?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 19:47 Pigem on vastus ikka see, et lihtsalt ei ole midagi muud vastata, kui tunnistada, et jah, olin loll! Ei tea, millised vahendid on olemas. Ei tea, kuidas vahendeid õigesti kasutada. Näed, isegi siin teemas sai üks inimene alles nüüd teada - googeldas, et pärast vasektoomiat on teatud periood, kui asi veel nö ei toimi.
Absoluutselt ei saa ar, mis kämalajura ja pühalikkuse oreooli sinna juurde on vaja mõelda. Pimesooleoperatsiooni peale ei taha pöördesse minna?
-
Külaline
olen teinud ja ei kahetse. Olin 17, ainuõige otsus sel hetkel.
Teist korda rasestusin abielus olles spiraaliga. Tervis ei kannatanud uut rasedust välja, seega katkestasin. Ka ei kahetse.
Üleüldse - ega keegi neid aborte lõbu pärast ei tee. Ikkagi läbimõeldud otsus ja hädavajadus, mis siin siis ikka kahetseda.
Teist korda rasestusin abielus olles spiraaliga. Tervis ei kannatanud uut rasedust välja, seega katkestasin. Ka ei kahetse.
Üleüldse - ega keegi neid aborte lõbu pärast ei tee. Ikkagi läbimõeldud otsus ja hädavajadus, mis siin siis ikka kahetseda.
-
Külaline
Ise polevteinud, abordivastane pole, ikka on olukordi, kus on vaja teha (vägistamised, mees lõhub kondoome vms).
Aga üldiselt, ise pole kuulnud ühestki olukorrast, kus vahend oleks alt vedanud. Ikka hoolimatus. Viimane oli naabrinaine, kelle leidsin maja eest veritsemas. Oleks peaaegu ära lõpnud emakavälise raseduse tõttu, ise veel kinnitas, et pole võimalik, tal spiraal. Pärast selgus, et sama spiraal oli 7 aastat sees olnud. Kõrgharidusega naine. Rohkem lapsi ei saanud.
Aga üldiselt, ise pole kuulnud ühestki olukorrast, kus vahend oleks alt vedanud. Ikka hoolimatus. Viimane oli naabrinaine, kelle leidsin maja eest veritsemas. Oleks peaaegu ära lõpnud emakavälise raseduse tõttu, ise veel kinnitas, et pole võimalik, tal spiraal. Pärast selgus, et sama spiraal oli 7 aastat sees olnud. Kõrgharidusega naine. Rohkem lapsi ei saanud.
-
Külaline
Mis tähendab mees lõhub kondoome?Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 09:45 Ise polevteinud, abordivastane pole, ikka on olukordi, kus on vaja teha (vägistamised, mees lõhub kondoome vms).
-
Külaline
No mõeldud ilmselt, et “kondoom läheb katki”Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 10:09Mis tähendab mees lõhub kondoome?Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 09:45 Ise polevteinud, abordivastane pole, ikka on olukordi, kus on vaja teha (vägistamised, mees lõhub kondoome vms).