Lapsed on erinevad, samuti tööd. Võin vanduda, et minu lapsele kohe väga meeldiks sellist väikest tööd teha, et kellelegi ajalehte kätte viia, ei unustaks ka. Ja loomade toitmine eeldab tõenäoliselt ka pisut rohkem toimetamist kui korra trepist üles-alla silkamine.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 17:59Minul oli lapsena kohustus küülikuid toita. Selline pidev meelespidamine on lapsele õudus.
See memm varsti enam ei mäleta kas leht käes või mitte ja läheb ikka treppidele ukerdama.
Vanainimesele ajaleht ukse taha
-
Külaline
-
Külaline
Kuna korterist ta välja kolida ei taha, siis ikkagi proovida oma majast keegi leida. Ok, eks peame siis kuulutuse panema. Vaatame, kas keegi võtab ühendust.
Aitäh kaasa mõtlemast.
Aitäh kaasa mõtlemast.
-
Külaline
Sina ja sina. Keda kotib mida sina teeksid, sinu järgi joondume kõik nüüd, oled universumi kuninganna? Mina ise viiks tahvel šokolaadi eest küll samal korrusel või lähedalasuval korrusel oleva memmele ajalehe. Sina ja sina, phäh.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 17:46Jälle hakkab see tahvel shokolaadi jutt, nagu perekoolis. Lõpetage juba ära. Inimkond on välja mõelnud raha, mille eest saab tasuda teenuste eest. Hind lepitakse kokku, aga mina ise samas majas elades alla 200 euro seda tööd ette ei võtaks. Tüütu kohustus tegelikult, ära maale sõita reede õhtul ei saa.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 17:12Kui samal korrusel või korrus kõrgemal on mitu korterit, küsiks alustuseks samal korrusel olevatelt naabritelt sümboolse tasu, sokolaadi eest sellist teenust. Või järgmise korruse elanike poole pöörduda kes saavad siis lehe uksetaha jätta kui mööduvad.
-
Külaline
-
Külaline
Just. Liis Haavel oleks kindlasti sellest tööst huvitatud.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 19:25 Vaata, et talle mõnd kurjamit sinna sõbraks ei saada.
-
5. Korrus
See lehetoomine on tal ainus liikumine kodunt välja 2x nädalas? Võta see ära ja üsna varsti on ta sul voodihaige ja hooldekodus. Mandumine toimub väga kiiresti, kui enam põhjust liikuda pole. Pigem nuputage, kuidas teekond turvalisemaks muuta.
-
Külaline
No korra ja paar ehk viiks, ka ilma tahvlita viiks, aga püsivat kohustust šokolaadi eest siiski ei võtaks.Sina ja sina. Keda kotib mida sina teeksid, sinu järgi joondume kõik nüüd, oled universumi kuninganna? Mina ise viiks tahvel šokolaadi eest küll samal korrusel või lähedalasuval korrusel oleva memmele ajalehe. Sina ja sina, phäh.
-
Külaline
5. Korrus kirjutas: ↑29 Juul 2024 19:48 See lehetoomine on tal ainus liikumine kodunt välja 2x nädalas? Võta see ära ja üsna varsti on ta sul voodihaige ja hooldekodus. Mandumine toimub väga kiiresti, kui enam põhjust liikuda pole. Pigem nuputage, kuidas teekond turvalisemaks muuta.
Kuidas saab liftita kortermajas teekonda turvalisemaks muuta? Käsipuud on olemas, astmed suht madalad. Aga vanuril ju piisab kergest jõnksust ja kukub nagu jahukott trepist alla.
-
Külaline
Mina oleksin küll nõus naabrile ajalehe ukse taha jätma ja seda ilma igasuguse tasuta, ilmselt muidugi mitte päris kellaaja peale…
-
Külaline
Ega seda ajalehte ei pea talle siis tuppa viima. Piisab, kui jätta ukse taha.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 19:25 Vaata, et talle mõnd kurjamit sinna sõbraks ei saada.
-
Külaline
No ma sain aru, et mõte ongi selles, et keegi passib aknal lehepoissi ja kohe jookseb.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 20:13 Mina oleksin küll nõus naabrile ajalehe ukse taha jätma ja seda ilma igasuguse tasuta, ilmselt muidugi mitte päris kellaaja peale…
-
Külaline
Ega seda ajalehte ei pea talle siis tuppa viima. Piisab, kui jätta ukse taha.
[/quote]
Kui vanainimesed ei suuda isegi võõra inimese telefonikõnet katkestada, siis lehetooja kutsub ta kindlasti sisse. Või kui tooja küsib tuppa, siis on ta lahkesti nõus. Annab ära kõik mida see aga tahab.
-
Külaline
Ei, minu tädi pole sugugi usaldav. Ei lase ühtegi võõrast sisse.
Kas selle eaka inimese puhul on ainult ajalehes probleem? Mida ta üldse seal korteriseinte vahel päevast päeva teeb, kas tal igav ei ole?
-
Külaline
Põhiliselt taob kahe naabriga turakat (see on kaardimäng kui keegi ei tea)
-
Külaline
Ei tao mingit turakat. Vahib telekat, paneb puslesid kokku, lahendab ristsõnu jne. Laps ja lapselapsed käivad külas, räägivad iga päev telefoniga, kui tulla ei saa. Ta hästi rahulik inimene, ei ole kunagi eriline ringitrallija olnud.
-
Külaline
Internetist lehe lugemine ei tule kõne alla? Või pole tal seal mingeid nutiseadmeid ega nette? Mingi vidin, mille saab teleka ekraanile suunata, et suuremalt lugeda annaks?
-
Külaline
Esimeses järjekorras räägiks postiljoniga, kas lisaraha ei taha teenida. Viib lehe ukse taha, laseb kella ja seejärel lahkub.
Ukse taha põrandale jätmine pole küll hea mõte - kuidas see vanur selle lehe sealt kätte peaks saama, vererõhk ja kummardada niikuinii ei tohi. Kukub jälle selle kangutamisega. Parem oleks ukse külge mingi korvike panna, et kummardama ei peaks. Ja ega see ärakolimise jutt on ka jutuks hea - tänapäeval ei taha keegi liftita majas 5. korrusele kolida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], dmy ja 10 külalist