Sina ei käsuta. Nagu näha, tõmbas mees teiste juurde. Te võite sõimelda nii palju kui tahate, mees läheb ikka teise juurde.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 21:11Siis rahuldad end ise, kui vajadus on!Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 18:29Saa ometi lõpuks aru, et kõik inimesed on primaadid. Katsu ise väheke areneda.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 18:21
On või? Kui mees on näiteks haige, Soomes tööl vms, siis ka on täiesti arusaadav põhjus, kui naine jookseb kohe esimese asjana naabri-vello voodisse? Mõni on ikka täiesti primaadi tasemel.
Aga vot mees ei olnud soomes tööl. Elatakse ilusti koos ja siis naine otsustab enam mitte seksida.
Kas andestada ?
-
Külaline
-
Külaline
Ei läinud ju teise juurde. Käis mune sügamas ja lontsis koju tagasi. Konkreetne teise juurde minemine oleks respekt. Mees teab, mida tahab. Aga selline töllajölla.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 08:24Sina ei käsuta. Nagu näha, tõmbas mees teiste juurde. Te võite sõimelda nii palju kui tahate, mees läheb ikka teise juurde.
Ise ka ei tea, tundeid pole, aga m sügeleb.
Sellise tölli kaotus pole küll midagi, mida peaks taga nutma.
-
Külaline
Minu arust ka - see oleks puhas rõõm, kui pettev mees läheb vabatahtlikult teise naise juurde. Aga millegipärast nad seda ei taha mitte kuidagi teha. Ikka tulevad linta-lönta koju ja anuvad andestust lubades, et enam mitte kunagi...Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 08:39Ei läinud ju teise juurde. Käis mune sügamas ja lontsis koju tagasi. Konkreetne teise juurde minemine oleks respekt. Mees teab, mida tahab. Aga selline töllajölla.
Seesama Revolver, keda praegu tsiteerid - just lugesin "Mees ei armasta enam" teema alt kuidas ta uhkelt kelkis, et varsti paneb ta naine ukse teiselt poolt kinni ja tema saab hakata normaalset elu elama, normaalse naisega. Minu arust on ta seda jura ajanud juba palju aastaid, aga näe, siiani ei ole oma tegu, loe: oma naist kodust välja visanud, lõpule viinud. Samas, me ju teame siin kõik, et tegelikult tal ei olegi mingit naist olemas. Seega, tal pole mitte kedagi välja visata. Lihtsalt heietab naistele, mida koledat ta kõik naisega teeks, kui tal see naine olemas oleks. Ehk siis korraldab meile siin pidevalt näidispoomist oma olematu naise peal.
Mingi teise teema all mode ütles, et on pannud mõnele inimesele kolmepäevase bloki. Hämmastav, et seda meesterahvast ei saa lõplikult siit "naiste ussipesast" kuidagi lõplikult eemale hoida.
-
Külaline
No see Revolver on väga järjekindel oma tülitsemistes. Mis häda tal aasta või kaks tagasi oli oma naisega? Juba siis naine ei tahtnud seksida, oli vist nii?Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 08:51Minu arust ka - see oleks puhas rõõm, kui pettev mees läheb vabatahtlikult teise naise juurde. Aga millegipärast nad seda ei taha mitte kuidagi teha. Ikka tulevad linta-lönta koju ja anuvad andestust lubades, et enam mitte kunagi...Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 08:39Ei läinud ju teise juurde. Käis mune sügamas ja lontsis koju tagasi. Konkreetne teise juurde minemine oleks respekt. Mees teab, mida tahab. Aga selline töllajölla.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 08:24
Sina ei käsuta. Nagu näha, tõmbas mees teiste juurde. Te võite sõimelda nii palju kui tahate, mees läheb ikka teise juurde.
Seesama Revolver, keda praegu tsiteerid - just lugesin "Mees ei armasta enam" teema alt kuidas ta uhkelt kelkis, et varsti paneb ta naine ukse teiselt poolt kinni ja tema saab hakata normaalset elu elama, normaalse naisega. Minu arust on ta seda jura ajanud juba palju aastaid, aga näe, siiani ei ole oma tegu, loe: oma naist kodust välja visanud, lõpule viinud. Samas, me ju teame siin kõik, et tegelikult tal ei olegi mingit naist olemas. Seega, tal pole mitte kedagi välja visata. Lihtsalt heietab naistele, mida koledat ta kõik naisega teeks, kui tal see naine olemas oleks. Ehk siis korraldab meile siin pidevalt näidispoomist oma olematu naise peal.
Mingi teise teema all mode ütles, et on pannud mõnele inimesele kolmepäevase bloki. Hämmastav, et seda meesterahvast ei saa lõplikult siit "naiste ussipesast" kuidagi lõplikult eemale hoida.
-
Külaline
Mina pole revolver. Sa pole nii tark, et inimeste kirjastiili eristada. Ja siin teemas on peale minu veel vähemalt üks naine samadel seisukohtadel, kui mina.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 08:51Minu arust ka - see oleks puhas rõõm, kui pettev mees läheb vabatahtlikult teise naise juurde. Aga millegipärast nad seda ei taha mitte kuidagi teha. Ikka tulevad linta-lönta koju ja anuvad andestust lubades, et enam mitte kunagi...Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 08:39Ei läinud ju teise juurde. Käis mune sügamas ja lontsis koju tagasi. Konkreetne teise juurde minemine oleks respekt. Mees teab, mida tahab. Aga selline töllajölla.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 08:24
Sina ei käsuta. Nagu näha, tõmbas mees teiste juurde. Te võite sõimelda nii palju kui tahate, mees läheb ikka teise juurde.
Ja mina pole TAd mitte kuidagi mõnitanud ega sõimanud.
-
Külaline
Miks aasta või kaks? Mina mäletan Revolvri kommentaare juba aastast 2002, sealt teisest foorumist. Täpselt sama plaat on käinud kõik need aastad, et mitte öelda aastakümned.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 09:17No see Revolver on väga järjekindel oma tülitsemistes. Mis häda tal aasta või kaks tagasi oli oma naisega? Juba siis naine ei tahtnud seksida, oli vist nii?Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 08:51Minu arust ka - see oleks puhas rõõm, kui pettev mees läheb vabatahtlikult teise naise juurde. Aga millegipärast nad seda ei taha mitte kuidagi teha. Ikka tulevad linta-lönta koju ja anuvad andestust lubades, et enam mitte kunagi...Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 08:39
Ei läinud ju teise juurde. Käis mune sügamas ja lontsis koju tagasi. Konkreetne teise juurde minemine oleks respekt. Mees teab, mida tahab. Aga selline töllajölla.
-
Külaline
Tal polegi naist, ta mõtleb siin palju asju välja. Ei tea, kas tal seda naist on olnudki, sest ta on ju kogu aeg joonud, olnud töövõimetuspensionär, võlglane jne.No see Revolver on väga järjekindel oma tülitsemistes. Mis häda tal aasta või kaks tagasi oli oma naisega? Juba siis naine ei tahtnud seksida, oli vist nii?
-
Külaline
Siis on veel hullem! Miks on üks naine teise sookaaslase vastu nii pahasoovlik ja õel? Tsiteerin: "Nagu näha, tõmbas mees teiste juurde. Te võite sõimelda nii palju kui tahate, mees läheb ikka teise juurde."Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 09:23Mina pole revolver. Sa pole nii tark, et inimeste kirjastiili eristada. Ja siin teemas on peale minu veel vähemalt üks naine samadel seisukohtadel, kui mina.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 08:51Minu arust ka - see oleks puhas rõõm, kui pettev mees läheb vabatahtlikult teise naise juurde. Aga millegipärast nad seda ei taha mitte kuidagi teha. Ikka tulevad linta-lönta koju ja anuvad andestust lubades, et enam mitte kunagi...Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 08:39
Ei läinud ju teise juurde. Käis mune sügamas ja lontsis koju tagasi. Konkreetne teise juurde minemine oleks respekt. Mees teab, mida tahab. Aga selline töllajölla.
Niimoodi kirjutab vaid väga pahatahtlik inimene, kellel on endal ilmselt väga halvasti elus läinud. Ja siis tahab, et teistel läheb ka.
Miks sa õigustad mehi? Miks sa pead õigeks, et meestel ongi õigus ringi tõmmata?
-
Külaline
Kust te võtate kõike seda? Oletate või on fakte ka?Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 09:42Tal polegi naist, ta mõtleb siin palju asju välja. Ei tea, kas tal seda naist on olnudki, sest ta on ju kogu aeg joonud, olnud töövõimetuspensionär, võlglane jne.No see Revolver on väga järjekindel oma tülitsemistes. Mis häda tal aasta või kaks tagasi oli oma naisega? Juba siis naine ei tahtnud seksida, oli vist nii?
-
Külaline
Ta mitte ainult ei joo, vaid kasutab ka aineid. Ise on mitmes perekooli teemas kiitnud, et narkootikumid on ohutud ja mõnusad.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 09:42Tal polegi naist, ta mõtleb siin palju asju välja. Ei tea, kas tal seda naist on olnudki, sest ta on ju kogu aeg joonud, olnud töövõimetuspensionär, võlglane jne.No see Revolver on väga järjekindel oma tülitsemistes. Mis häda tal aasta või kaks tagasi oli oma naisega? Juba siis naine ei tahtnud seksida, oli vist nii?
-
Külaline
Eks ta ju ikka poetab siin killukesi enda elust. Ja, kui üks mees istud nonstop foorumis ja on väga viljakas kommentaator, siis ilmselgelt ta tööl ei käi. Metsik kibestumus ja naiste vihkamine reedab jälle seda, et tal on naistega väga halvasti läinud (mis on arvestades tema iseloomu igati loogiline). Seega, ei ole raske pilti kokku panna - üksik, töötu, kibestunud vanamees.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 09:45Kust te võtate kõike seda? Oletate või on fakte ka?Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 09:42Tal polegi naist, ta mõtleb siin palju asju välja. Ei tea, kas tal seda naist on olnudki, sest ta on ju kogu aeg joonud, olnud töövõimetuspensionär, võlglane jne.No see Revolver on väga järjekindel oma tülitsemistes. Mis häda tal aasta või kaks tagasi oli oma naisega? Juba siis naine ei tahtnud seksida, oli vist nii?
Narkoteemadel on ta toetavaid sõnavõtte korduvalt teinud. Nii et ka siin ei ole mingit kahtlust, et ta tarbib meelemürke.
-
Külaline
See kõik peaks paika, kui ta esineks oma nime all. Aga kasutajad on ju anonüümsed, seega kust võtate, et need asjad kõik just tema sulest tulevad? Siin pannakse selle "tekstianalüüsiga" tihti ikka väga ja väga puusse.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 09:49 Eks ta ju ikka poetab siin killukesi enda elust. Ja, kui üks mees istud nonstop foorumis ja on väga viljakas kommentaator, siis ilmselgelt ta tööl ei käi. Metsik kibestumus ja naiste vihkamine reedab jälle seda, et tal on naistega väga halvasti läinud (mis on arvestades tema iseloomu igati loogiline). Seega, ei ole raske pilti kokku panna - üksik, töötu, kibestunud vanamees.
Narkoteemadel on ta toetavaid sõnavõtte korduvalt teinud. Nii et ka siin ei ole mingit kahtlust, et ta tarbib meelemürke.
Mis töö ajal kommenteerimisse puutub, siis see pole mingi näitaja, et inimene peaks töötu olema. Arvutiga töötaval inimesel pole mingi probleem ühe ülesande lõpetamisel ja enne teise alustamist korraks netis sobrada - kes vaatab instasse, kes siia. Mina olen samasugune.
-
Külaline
No see inimene on aastate jooksul kõike seda ise tunnistanud ja palju muudki veel. Kuna ta tihti kirjutab täis peaga, siis kontroll on sageli nõrgenenud ja patrab rohkem asju välja, kui esialgu plaanis on. Kui tema juttu oled üle kahekümne aasta lugenud, siis ikka tunned ära ka.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 09:55See kõik peaks paika, kui ta esineks oma nime all. Aga kasutajad on ju anonüümsed, seega kust võtate, et need asjad kõik just tema sulest tulevad? Siin pannakse selle "tekstianalüüsiga" tihti ikka väga ja väga puusse.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 09:49 Eks ta ju ikka poetab siin killukesi enda elust. Ja, kui üks mees istud nonstop foorumis ja on väga viljakas kommentaator, siis ilmselgelt ta tööl ei käi. Metsik kibestumus ja naiste vihkamine reedab jälle seda, et tal on naistega väga halvasti läinud (mis on arvestades tema iseloomu igati loogiline). Seega, ei ole raske pilti kokku panna - üksik, töötu, kibestunud vanamees.
Mis töö ajal kommenteerimisse puutub, siis see pole mingi näitaja, et inimene peaks töötu olema. Arvutiga töötaval inimesel pole mingi probleem ühe ülesande lõpetamisel ja enne teise alustamist korraks netis sobrada - kes vaatab instasse, kes siia. Mina olen samasugune.
-
Külaline
Aga miks sina pead õigeks, et kui üks paariline lõpetab ühe tegevuse ära, mis on paarissuhte alus, peab teine elu lõpuni tsölibaadis elama? Miks? Ning see kehtib nii naiste, kui meeste kohta. Ja üleüldse, miks see naist enam üldse huvitab, kellega mees seksib? Tema ju enam ei taha.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 09:44Siis on veel hullem! Miks on üks naine teise sookaaslase vastu nii pahasoovlik ja õel? Tsiteerin: "Nagu näha, tõmbas mees teiste juurde. Te võite sõimelda nii palju kui tahate, mees läheb ikka teise juurde."Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 09:23Mina pole revolver. Sa pole nii tark, et inimeste kirjastiili eristada. Ja siin teemas on peale minu veel vähemalt üks naine samadel seisukohtadel, kui mina.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 08:51
Minu arust ka - see oleks puhas rõõm, kui pettev mees läheb vabatahtlikult teise naise juurde. Aga millegipärast nad seda ei taha mitte kuidagi teha. Ikka tulevad linta-lönta koju ja anuvad andestust lubades, et enam mitte kunagi...
Niimoodi kirjutab vaid väga pahatahtlik inimene, kellel on endal ilmselt väga halvasti elus läinud. Ja siis tahab, et teistel läheb ka.
Miks sa õigustad mehi? Miks sa pead õigeks, et meestel ongi õigus ringi tõmmata?
-
Külaline
Pole vaja mingit tõestust. 2-3 meestevihkajat lasevad mitmel ringil stiilis, et kõik mehed on sead ja nemad teavad seda. Nemad teavad alati kes kuskil mida kommenteeris. Nende arvamus on kõige õigem ja kui ei meeldi hakkab halvustamine pihta. Millises stiilis seda siit saab lugeda ikka hulgim. Vanad perekoolikad tunnevad selle stiili ära ilmeksimatult erinevalt nendest kes siin räägivad kuidas nad kõigest aru saavad.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 09:45Kust te võtate kõike seda? Oletate või on fakte ka?Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 09:42Tal polegi naist, ta mõtleb siin palju asju välja. Ei tea, kas tal seda naist on olnudki, sest ta on ju kogu aeg joonud, olnud töövõimetuspensionär, võlglane jne.No see Revolver on väga järjekindel oma tülitsemistes. Mis häda tal aasta või kaks tagasi oli oma naisega? Juba siis naine ei tahtnud seksida, oli vist nii?
-
Külaline
Kui üks kodanik aastakümneid ajab täpselt ühte ja sama jura, täpselt samas sõnastuses, samal toonil, vahepeal esineb ka oma nimega - siis ei ole ju keeruline pilti kokku panna, et see on üks ja seesama "härra". Ja ega ta ole eitanud ka, kui teda on nö järjekordselt ära tuntud.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 09:55See kõik peaks paika, kui ta esineks oma nime all. Aga kasutajad on ju anonüümsed, seega kust võtate, et need asjad kõik just tema sulest tulevad? Siin pannakse selle "tekstianalüüsiga" tihti ikka väga ja väga puusse.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 09:49 Eks ta ju ikka poetab siin killukesi enda elust. Ja, kui üks mees istud nonstop foorumis ja on väga viljakas kommentaator, siis ilmselgelt ta tööl ei käi. Metsik kibestumus ja naiste vihkamine reedab jälle seda, et tal on naistega väga halvasti läinud (mis on arvestades tema iseloomu igati loogiline). Seega, ei ole raske pilti kokku panna - üksik, töötu, kibestunud vanamees.
Mis teema sinul sellega on, et üks isik on end nii äratuntavaks foorumis teinud? Miks sa selles kahtled, et see ei saa olla see härra? Või miks on nii ülioluline sulle ära tõestada, et see on tema, kes järjekordse naisi vihkava kommentaari on valmis vorpinud?
Siin käib teisi mehi ka, aga mitte keegi ei kirjuta naistest sellisel toonil kui tema.
Ma töötan ka arvutiga. Puhkemomendil võib-olla tõesti avan mõne ajalehe ja lasen silmadega üle. Küll aga ei ole võimalik teve päev nonstop kommentaare foorumis vorpida.
-
Külaline
Aga las läheb, uks on seal! Tagasi pole vaja tulla, kui selline primaat.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 08:24Sina ei käsuta. Nagu näha, tõmbas mees teiste juurde. Te võite sõimelda nii palju kui tahate, mees läheb ikka teise juurde.
-
Külaline
Ei peagi! Sellepärast ongi õige, kui pettev mees leiab uue ja lahkub ebarahuldavast suhtest. Aga millegipärast need mehed ei taha sugugi oma kooselu lõpetada. Saan aru, et sinu arvates oleks lahku minemine ainult siis õige, kui MEES omal tahtel lahkub. Siis on kõik õige. Aga, kui naine lõpetab kooselu petva mehega, siis on see naine õudne kohutav koletis ja fuuria, nagu sa eelmises foorumis ühte naist, kes pikaajalise abielu lõpetas, sõimasid.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 10:03Aga miks sina pead õigeks, et kui üks paariline lõpetab ühe tegevuse ära, mis on paarissuhte alus, peab teine elu lõpuni tsölibaadis elama? Miks? Ning see kehtib nii naiste, kui meeste kohta. Ja üleüldse, miks see naist enam üldse huvitab, kellega mees seksib? Tema ju enam ei taha.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 09:44Siis on veel hullem! Miks on üks naine teise sookaaslase vastu nii pahasoovlik ja õel? Tsiteerin: "Nagu näha, tõmbas mees teiste juurde. Te võite sõimelda nii palju kui tahate, mees läheb ikka teise juurde."Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 09:23
Mina pole revolver. Sa pole nii tark, et inimeste kirjastiili eristada. Ja siin teemas on peale minu veel vähemalt üks naine samadel seisukohtadel, kui mina.
Sellest me juba eespool rääkisime, miks beebiga emal ei pruugi olla libiido samal tasemel kui enne lapse saamist. Aga SINA KUI NAINE loomulikult ei mõista seda. Naine PEAB alati valmis olema. PEAB!
Ma lihtsalt ei saa aru, mida mehed on sinuga teinud, et sa oled nii allaheitlik ja täiesti maha tambitud enesehinnanguga naine? Polegi nii ajuloputatud naisinimest ammu kohanud.
-
Külaline
Kui teemaalgataja peaks mehega kokku jääma, siis on tal vähemalt vabadus teha sama-kena kutiga kohtudes seksida ja teineteist nautida. Mehel ei tohi selle kohta olla mingit kobisemist.
-
Külaline
No see vist polegi naine, kelle juttu tsiteerid, ikka seesama Revolver. Tema arust naine peab seksima alati, kui mees tahab ja kui piisavalt seksi pole, siis mehel on alati õigus minna mujale.Aga SINA KUI NAINE loomulikult ei mõista seda. Naine PEAB alati valmis olema. PEAB!
Ma lihtsalt ei saa aru, mida mehed on sinuga teinud, et sa oled nii allaheitlik ja täiesti maha tambitud enesehinnanguga naine? Polegi nii ajuloputatud naisinimest ammu kohanud.
Tegelikkuses on naistel peale sünnitust ja imetamise ajal libiido all, kuna nende keha toodab hormoone, mis kaitsevad naist uue raseduse eest, kui ta pole selleks veel valmis. Seega kui mees tahab seksida, siis parem aidaku naist beebiga, lasku tal magada, et naise keha taastuks ja ei oleks kurnatud. Siis taastub ka tema hormonaalne tasakaal kiiremini.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist