Ma ei kujuta ette, kui tume see inimene peab olema, kes arvab, et mehed petavad vaid sellepärast, et oma kodus on seksi vähe? Tõesti!? Sa oled ka ilmselt see tädi, kes sellistes teemades taob kui mantrat, et head naist ei peteta? On vist nii?!Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 10:03Aga miks sina pead õigeks, et kui üks paariline lõpetab ühe tegevuse ära, mis on paarissuhte alus, peab teine elu lõpuni tsölibaadis elama? Miks? Ning see kehtib nii naiste, kui meeste kohta. Ja üleüldse, miks see naist enam üldse huvitab, kellega mees seksib? Tema ju enam ei taha.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 09:44Siis on veel hullem! Miks on üks naine teise sookaaslase vastu nii pahasoovlik ja õel? Tsiteerin: "Nagu näha, tõmbas mees teiste juurde. Te võite sõimelda nii palju kui tahate, mees läheb ikka teise juurde."Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 09:23
Mina pole revolver. Sa pole nii tark, et inimeste kirjastiili eristada. Ja siin teemas on peale minu veel vähemalt üks naine samadel seisukohtadel, kui mina.
Ja mina pole TAd mitte kuidagi mõnitanud ega sõimanud.
Niimoodi kirjutab vaid väga pahatahtlik inimene, kellel on endal ilmselt väga halvasti elus läinud. Ja siis tahab, et teistel läheb ka.
Miks sa õigustad mehi? Miks sa pead õigeks, et meestel ongi õigus ringi tõmmata?
Kui sul oleks vähegi elukogemust, siis sa teaksid, et mehed petavad eelkõige sellepärast, et nii on põnev, nii on närvikõdi, petavad vaheldusrikkuse pärast, enda turukõlbulikkuse kontrollimise pärast, kambavaimu pärast, purjus pea pärast jne. Petavad lihtsalt niisama, ilma et neil oleks midagi oma kodus puudu või oma naisele midagi ette heita.
Petetakse misse, modelle, maailmakuulsaid näitlejaid ja lauljaid, kellele ei saa ei välimuse käestlaskmist, ebaseksikust või igavat, ambitsioonitut elu ette heita.
Minu mees, kellega olime aastakümneid abielus, pettis mind ka. Muidugi, ma ei ole miss ega modell, aga oma ea kohta olen füüsiliselt väga heas vormis. Sportlik, aktiivne ja tegus ning kahtlemata ka kodustes toimetustes väga hoolas. Ma tean, et ma olen meeldinud ja meeldin siiani paljudele meestele. Seks on mulle alati väga oluline olnud ning kindlasti olen voodis aktiivne ja aldis erinevaid asju tegema. Ometigi, ta pettis mind.
Loomulikult ma lõpetasin abielu. Sellest on nüüd juba mitu aastat möödas, aga mees käib ikka mul järel ja anub andestust. Kui ma talt küsisin, kas ja mis minus siis puudu jäi. Siis kinnitab pisarsilmi, et absoluutselt mitte midagi ja ta ise ka ei tea miks ta nii tegi. Ja need kaks korda, mis ta mulle sarvi tegi, olid hoopis õudsed ja ebameeldivad kogemused.
Nüüd ta siis istub juba mitmes aasta üksinda ja ulub minu järele. Uut naist ei suuda leida. Tema enda sõnul ta ei taha uut naist, vaid ainult mind.
Mis ta siis sellega nüüd saavutas? Ainult seda, et on teinud terve oma pere (meil on palju lapsi ja kolm lapselast), kaasa arvatud iseennast õnnetuks. Mitte keegi ei ole õnnelik. Aga vähemalt mees sai 2 x 15 minutit mõnu kunagi.