Kuidas meeldivad Eesti olümpiarõivad?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 15:41 Ja mis sest kokkuvõttes kasu, et ilus riietus? Tead mõne Mongoolia sportlase nime? Tänu riietusele hakkasid tundma? Käisid nendega korra ja peale olümpiat lendavad kusagile käkrasse ja neid ei pane rohkem mitte iial keegi selga.
See teksatunkendus on parim lahendus ühekordseks käimiseks. Pole selle jaoks uut materjali raisatud.
Mu kursaõde on mongooliast pärit ja kui tema riietust vaadata, siis päris palju on rahvuslikus stiilis või vastavate elementidega riideid. Päris paljud rahvad kannavad oma rahvusrõivaid väga meelsasti. Palju neelsamini, kui eestlane, kes iga nelja aasta tagant oma rahvariideseelikult tolmu maha raputab.
Külaline

1990ndatel propageeriti rahvarõivaseeliku kandmist, mäletan et Eesti Naises ilmusid stiilifotod, kus triibuseelik oli kombineeritud nahktagi, teksajaki, valge pitspluusiga. Väga kenad komplektid olid. Nüüd vaataks küll, et keegi tuli rahvatantsu trennist ja jättis riided vahetamata, aga sinna aega sobis. Eestlased tõesti väga ei taha kanda rahvuslikke motiive, kui siis ainult laulupeol. Sini-must-valget kantakse rohkem.
Külaline

maitse asi, mulle meenutas küll 80-ndate teist poolt ja vaimustust ei tekitanud.
Aga see, et valmistati Aasias ja mitte Eestis, on totaalne bläkk ja häbiasi. Kui Eestis pole nii peent rõivatööstust, et mingit imekangast valmistada, siis oleks pidanud valima kohalikku päritolu kanga - puuvilla ja lina siin ju veel tehakse. Palavas Pariisis olekski linane palju õigem valik.
Külaline

Tundub nii, et eestlased lihtsalt ei saanud jälle millestki aru. Pariis on ju hedonismi, seksuaalse vabaduse, värvide, kerguse, artistlikkuse, peente moodide ja stiilide lipulaev ja seda juba läbi sajandite. Avapidustused olid ju ka pühendatud kogu sellele vabadusele, rõõmule ning mängulikkusele. Eestlased aga läksid rasket tööd tegema, sest seda ju tippsport on, ja ajasid endale töötunked selga. Sama nagu minna ooperisse teksapükstega või siis täpsemalt - Viru varieteesse kodukitliga.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 18:59 Tundub nii, et eestlased lihtsalt ei saanud jälle millestki aru. Pariis on ju hedonismi, seksuaalse vabaduse, värvide, kerguse, artistlikkuse, peente moodide ja stiilide lipulaev ja seda juba läbi sajandite. Avapidustused olid ju ka pühendatud kogu sellele vabadusele, rõõmule ning mängulikkusele. Eestlased aga läksid rasket tööd tegema, sest seda ju tippsport on, ja ajasid endale töötunked selga. Sama nagu minna ooperisse teksapükstega või siis täpsemalt - Viru varieteesse kodukitliga.
Kus sa teksadest töötunkesid oled näinud?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 08:44

Kus sa teksadest töötunkesid oled näinud?
Mine vaata
https://pood.magaziin.ee/product/komplekt-kauboi/
KQNM7

Postitus Postitas KQNM7 »

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 13:10 Kus sa teksadest töötunkesid oled näinud?
Teksad ju ongi tööriietus. Mul on kodus traksidega teksad, millega teen aiatöid.
Külaline

KQNM7 kirjutas: 01 Aug 2024 15:52
Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 13:10 Kus sa teksadest töötunkesid oled näinud?
Teksad ju ongi tööriietus. Mul on kodus traksidega teksad, millega teen aiatöid.
Teksad on universaalne riietus. Kõlban nii tööle kui vabal ajal kandmiseks.
Mina ei saa sellest halast eesti OM riiete puhul aru. Mis vahet on riietel, kui nad sealt suure tõenäosusega medaliteta koju tulevad? Et oli vähemasti rõõm ilusaid riideid kanda?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], taivopalm, Triibu ja 8 külalist