Kas andestada ?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 22:25
Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 22:03 Aga, mis siis naise poolt korrast ära oli?
Miks pidi naise poolt valesti olema? Suhtes korrast ära, ütlesin.
Suhe on ju kahepoolne! Järelikult on mõlemalt poolt midagi korrast ära. Seega küsimegi, et mis naise poolt oli korrast ära?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 22:32
Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 22:25
Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 22:03 Aga, mis siis naise poolt korrast ära oli?
Miks pidi naise poolt valesti olema? Suhtes korrast ära, ütlesin.
Suhe on ju kahepoolne! Järelikult on mõlemalt poolt midagi korrast ära. Seega küsimegi, et mis naise poolt oli korrast ära?
Ei tea mina, kas oli ja mis oli. Ise tead, kuhu sa sihid selle küsimusega? Niisama jaurad?
Külaline

Ei andestaks, ja ei andestanudki sarnases olukorras.

Sellisel juhul tuleb endale tunnistada, et oled oma valikutega elus puusse pannud, aga kunagi pole hilja vigade parandust teha. Milline mees andestaks, kui leiab nädalasest komandeeringust tulles oma naise teise mehega voodist? No eks mõni kindlasti, aga neid oleks pigem vähe. Naise olukord on veelgi halvem, ajal, kui ta väikese lapse kõrvalt tuge vajaks, lüüakse nuga selga. No tore. Ei ole minu asi kedagi hukka mõista, kui keegi andestabki, kuigi, sageli viib selline fassaadi nimel elamine eluaegse kibestumiseni.
Külaline

Muidugi on midagi naise poolt korrast ära, ta on usaldanud valet inimest, kas siis elukogemuse puudumise tõttu või mõnel muul põhjusel. See ongi naise viga.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 21:27
Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 21:08
Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 18:08

On ikka! Päris mitu kommentaari on sellised, et kui naine ei anna, siis mis mehel muud üle jäi. See ongi ju otsene naise süüdistamine
Kle pooletoobine jää juba vait. Mitte kuskil pole mitte keegi öelnud, et naine on süüdi. Sa oled ikka paras intrigant küll. Õeluskott niikuinii
Noppeid:

"Kui inimese libiido on madal ja suhtes puudub seks ühe poole soovil, siis miks ta arvab, et teine pool peab temasugune olema. Minu jaoks pole samuti seksita romantilist suhet, ning kui teine pool enam minuga seksida ei taha..."

"Natuke peab seedima ja iseendasse vaatama". See käis mõistagi naise, mitte mehe kohta.

Nüüd sinu enda kommentaarid:

"Tõsi see ju on, mees oli apsapoluutselt väljapääsmastus olukorras. Katsu ise nädal ilma seksita olla; paar nädalat või kuud nutva beebi pärast magamata olla on selle kõrval täielik kökimöki.

Mehel ei olnudki muud väljapääsu kui otsida teine naine seksimiseks. Mees jäi veel vankumatult aumeheks, omamata igasuguseid tundeid tolle naise vastu. Nii et mehele pole midagi ette heita."

"No sellisel juhul ongi naine süüdi. Tema otsustas, et tema vajadused on tähtsamad ja mees pole oluline. Ise ei seksi ja teistega ka ei või."

"Aga vot mees ei olnud soomes tööl. Elatakse ilusti koos ja siis naine otsustab enam mitte seksida."

"Aga miks sina pead õigeks, et kui üks paariline lõpetab ühe tegevuse ära, mis on paarissuhte alus, peab teine elu lõpuni tsölibaadis elama? Miks? Ning see kehtib nii naiste, kui meeste kohta. Ja üleüldse, miks see naist enam üldse huvitab, kellega mees seksib? Tema ju enam ei taha."

Rohkem ei viitsi!

Kui see jutt pole naise süüdistamine, siis mis veel?
No detektiivi sinust ei saa, nii et hoia seitsme küünega praegusest töökohast kinni.

Mina kirjutasin rasvases kirjas kommentaari ja mitte ühtegi teist neist. Ja see kommentaar oli sarkasm, nii palju võiks ikka matsu jagada.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 01:34 Mina kirjutasin rasvases kirjas kommentaari ja mitte ühtegi teist neist. Ja see kommentaar oli sarkasm, nii palju võiks ikka matsu jagada.
Irooniat ja sarkasmi internetis ei mõisteta, kõike võetakse sõna-sõnalt. Oleks vaja eraldi irooniat/sarkasmi näitavat emotikoni, siis vast oleks lihtsam.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 04:51
Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 01:34 Mina kirjutasin rasvases kirjas kommentaari ja mitte ühtegi teist neist. Ja see kommentaar oli sarkasm, nii palju võiks ikka matsu jagada.
Irooniat ja sarkasmi internetis ei mõisteta, kõike võetakse sõna-sõnalt. Oleks vaja eraldi irooniat/sarkasmi näitavat emotikoni, siis vast oleks lihtsam.
Väidetavalt võib tagurpidi naerunägu 🙃 muu hulgas ka sarkasmi või irooniat tähistada.

Google:
What Does 🙃 Mean? The upside-down smiley face is a silly gesture. It could imply many reactions like silliness, confusion, or even frustrated resignation. And in some cases, you might use it to indicate sarcasm, irony, or dry humor since it's sometimes hard to pick that up over text.
Külaline

Sarkasmi tähiseks on kaldkriipsu taga olev S-täht. https://www.urbandictionary.com/define.php?term=%2FS
Külaline

Päriselt? Sellist inimest peetakse väga rumalaks ja algeliseks, kes ei mõista.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 09:00
Sina pead selliseks ja halvustad. See sinu probleem.
Näe see ei saaa sarkasmist aruuuu.
Külaline

Oleks vaja hoopis inimestel veidi areneda, mitte iga asja kohta eraldi märki. Päriselus
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 09:42
Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 09:00
Sina pead selliseks ja halvustad. See sinu probleem.
Näe see ei saaa sarkasmist aruuuu.
Minul pole probleeme. Sarkasmist ja irooniast mittearusaamine näitab madalat intelligentsi, lepi sellega.
Külaline

Autismispektris inimesed mõistavad halvasti sõnade varjatud tähendusi, irooniat ja sarkasmi. Aju töötleb infot lihtsalt teisiti, see pole mingi arenguküsimus. Just nimelt vajavad vastavat emotikoni, sest sotsiaalsetest sõnumitest on raske aru saada. See pole põhjus kedagi jälle halvustama hakata.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 10:49 Autismispektris inimesed mõistavad halvasti sõnade varjatud tähendusi, irooniat ja sarkasmi. Aju töötleb infot lihtsalt teisiti, see pole mingi arenguküsimus. Just nimelt vajavad vastavat emotikoni, sest sotsiaalsetest sõnumitest on raske aru saada. See pole põhjus kedagi jälle halvustama hakata.
Sa väidad, et see foorum on peamiselt autismispektri häirega inimestele mõeldud? Või et siin käijatest on valdav osa autismispektri häiretega? Ei ole, eks. Nood sinu mainitud ei saa ka tavasuhtluses irooniast aru, see on selge, ja neid loomulikult ei puuduta soovitus areneda. Erandeid on alati. Päriselus teed ka mingi käemärgi iroonia tähistamiseks? Või ütled lause lõppu "iroonia"?
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 10:10 Minul pole probleeme. Sarkasmist ja irooniast mittearusaamine näitab madalat intelligentsi, lepi sellega.
Näen, et oled üleolev ja halvustav. Mina olen parem kui teised põhimõttega. Saage aru sellest ja leppige. Kui mina näen, et see on iroonia peavad teised ka aru saama. Kui ei saa oled madal.
Külaline

Lahuta!
Mammut
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mammut »

Tavaliselt on elus nii, et kui keegi juba nii lohakaks
muutub, et mingi sigadusega vahele jääb, siis polnud see eksimus kindlasti mitte esimene kord. Ja tihti ka mitte viimane kord.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 11:46
Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 10:10 Minul pole probleeme. Sarkasmist ja irooniast mittearusaamine näitab madalat intelligentsi, lepi sellega.
Näen, et oled üleolev ja halvustav. Mina olen parem kui teised põhimõttega. Saage aru sellest ja leppige. Kui mina näen, et see on iroonia peavad teised ka aru saama. Kui ei saa oled madal.
Ainult 30% Eesti inimestest ongi targemat sorti. Täiesti nõus.

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/7427 ... t-puruloll
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 01:34
Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 21:27
Külaline kirjutas: 30 Juul 2024 21:08
Kle pooletoobine jää juba vait. Mitte kuskil pole mitte keegi öelnud, et naine on süüdi. Sa oled ikka paras intrigant küll. Õeluskott niikuinii
Noppeid:

"Kui inimese libiido on madal ja suhtes puudub seks ühe poole soovil, siis miks ta arvab, et teine pool peab temasugune olema. Minu jaoks pole samuti seksita romantilist suhet, ning kui teine pool enam minuga seksida ei taha..."

"Natuke peab seedima ja iseendasse vaatama". See käis mõistagi naise, mitte mehe kohta.

Nüüd sinu enda kommentaarid:

"Tõsi see ju on, mees oli apsapoluutselt väljapääsmastus olukorras. Katsu ise nädal ilma seksita olla; paar nädalat või kuud nutva beebi pärast magamata olla on selle kõrval täielik kökimöki.

Mehel ei olnudki muud väljapääsu kui otsida teine naine seksimiseks. Mees jäi veel vankumatult aumeheks, omamata igasuguseid tundeid tolle naise vastu. Nii et mehele pole midagi ette heita."

"No sellisel juhul ongi naine süüdi. Tema otsustas, et tema vajadused on tähtsamad ja mees pole oluline. Ise ei seksi ja teistega ka ei või."

"Aga vot mees ei olnud soomes tööl. Elatakse ilusti koos ja siis naine otsustab enam mitte seksida."

"Aga miks sina pead õigeks, et kui üks paariline lõpetab ühe tegevuse ära, mis on paarissuhte alus, peab teine elu lõpuni tsölibaadis elama? Miks? Ning see kehtib nii naiste, kui meeste kohta. Ja üleüldse, miks see naist enam üldse huvitab, kellega mees seksib? Tema ju enam ei taha."

Rohkem ei viitsi!

Kui see jutt pole naise süüdistamine, siis mis veel?
No detektiivi sinust ei saa, nii et hoia seitsme küünega praegusest töökohast kinni.

Mina kirjutasin rasvases kirjas kommentaari ja mitte ühtegi teist neist. Ja see kommentaar oli sarkasm, nii palju võiks ikka matsu jagada.
Palun too välja konkreetsed kommentaarid, milles näed sarkasmi!

Ma ei ole autist ja absoluutselt mõistan musta huumorit, sarkasmi, alltekste ja metafoore.

Jah, palun too konkreetselt välja. Võimalik, et mõne kommentaari suhtes võtan sõnad tagasi ja tunnistan, et lugesin valesti.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Juul 2024 22:21 Palun too välja konkreetsed kommentaarid, milles näed sarkasmi!

Ma ei ole autist ja absoluutselt mõistan musta huumorit, sarkasmi, alltekste ja metafoore.

Jah, palun too konkreetselt välja. Võimalik, et mõne kommentaari suhtes võtan sõnad tagasi ja tunnistan, et lugesin valesti.
Tõi ju. Boldis. Mida sul veel vaja on? Ei, ei ole autist, ei ole. Mõistad-mõistad huumorit.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist