Uued plastpudelite korgid
-
Külaline
Uued plastpudelite korgid
Kas kedagi veel ajavad need pudeli külge kinnitatud korgid närvi? Maadlesin just autoroolis Saaremaa veepudeliga, võimatu on seda korki kinni keerata, uskumatult palju peab vaeva nägema. Tundub ka mõttetu nõue, sest mina küll pole märganud, et ilma pudelita korke massiliselt vedeleks. Pigem on nüüd plastikut rohkem kinnituskoha näol.
-
Külaline
Minu arvates täiesti mõttetu leiutis. Asendustegevus päriselt probleemsete kohtadega tegelemine nagu pahna ületootmine ja tarbimine.
Kinni seda kiiruga keerata ei saa, ei lähe enam sujuvalt, küljest tõmmata ei saa - pudelis, tetrapakis olev vedelik tukeb välja. Hommikul täispiimapakist ei saanud normaalselt kohvile piima peale valada! Tetrapakki pidi kahe käega hoidma, ei saa TILBENDAVAT mõttetut korki veel eest ära hoida mis pakisuu ette vajub.
Kus neid piimakorke varwm massiliselt leidus?!
Täiesti vihaleajavalt ebamugav, ebapraktiline ja mõttetu. Samasse gruppi paberkottide, paberkõrtega.
Kinni seda kiiruga keerata ei saa, ei lähe enam sujuvalt, küljest tõmmata ei saa - pudelis, tetrapakis olev vedelik tukeb välja. Hommikul täispiimapakist ei saanud normaalselt kohvile piima peale valada! Tetrapakki pidi kahe käega hoidma, ei saa TILBENDAVAT mõttetut korki veel eest ära hoida mis pakisuu ette vajub.
Täiesti vihaleajavalt ebamugav, ebapraktiline ja mõttetu. Samasse gruppi paberkottide, paberkõrtega.
-
Külaline
Ajavad, ja veel kuidas! Kui jood kraabib kork nina, kui keerad pudeli teistpidi (kork lõua vastu) , siis voolab jook maha, tõmmates see kork küljest ära ei tule (tuleb küll, aga sageli pudeli ümberminemise hinnaga ) Järjekordne euroökode idiootne nõue!Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 14:17 Kas kedagi veel ajavad need pudeli külge kinnitatud korgid närvi? Maadlesin just autoroolis Saaremaa veepudeliga, võimatu on seda korki kinni keerata, uskumatult palju peab vaeva nägema. Tundub ka mõttetu nõue, sest mina küll pole märganud, et ilma pudelita korke massiliselt vedeleks. Pigem on nüüd plastikut rohkem kinnituskoha näol.
-
Külaline
Paberkõrred... õudus, mis laguneb esimese minutiga. Olen tellinud Hiinast plastikkõrsi ja kannan neid pidevalt kaasas, et kui kuskil jäätisekoksi või midagi sellist ostan, siis vahetan koheselt- sageli laatadel demonstratiivselt leti ees või mingi linnaosavalitsuse või teatud partei telgi ees- kõrred ära ja mõnitamise mõttes viskan paberkõrre maha kah, või olmeprügisse (kui prügikast juures on)Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 14:32 Minu arvates täiesti mõttetu leiutis. Asendustegevus päriselt probleemsete kohtadega tegelemine nagu pahna ületootmine ja tarbimine.
Paberkotte loomulikult ei kasuta ja kui midagi müüa tahetakse selles, siis enamsti ma kas loobun ostust, või küsin kilekotti. Vahel kannan ise väikseid kilekotte kaasas
-
Külaline
Minu meelest on see EL direktiiv plastkorgi näol ehe näide sellest, milliste lollustega nad seal Brüsselis tegelevad. Selline tunne, et nad peavad kuidagi oma olemasolu seal õigustama ja siis tulevadki sellised uued ja üha nõmedamad ideed pähe. Jääb ainult oodata, et mis järgmiseks tuleb.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 14:17 Kas kedagi veel ajavad need pudeli külge kinnitatud korgid närvi?
Ma ise tõmban selle korgi alati plastriba küljest lahti ja olen näinud teisi sama tegemas. Järgmiseks tuleb ilmselt seadus, et korgi eemaldamise eest saab trahvi.
-
Külaline
hullult närvi ajavad! Eriti suure jogurtipaki küljes - no proovi seda viimast lõppu sealt ilma kööki reostamata kätte saada, kui kork tilbendab ees.
-
Külaline
Just eile tuli pereliikmetega see korgiteema jutuks, et kui nõme ja mõttetu leiutis see on. Eriti vastik on see, et korki ei saa enam sujuvalt ja lihtsalt sulgeda, nagu TA kirjeldas. Kahtlen sügavalt, kas sellest uuendusest mingit reaalset kasu keskkonnale on, aga jama on küll oluliselt rohkem.
-
Külaline
Mina arvan, et ei olegi kasu, rohkem näitamiseks et “vaadake me ka teeme midagi”. Palju neid plastikkorke varem siis pudelist, tetrapakist eraldi visati? Sest mina neid kohe kindlasti massiliselt ei märganud, palju rohkem vedeles kommipabereid ja suitsukonisid metsaall kui plastikkorke. Et kui lõpetan oma karastusjoogi siis viskan pudeli ja korgi eraldi kuhugi? Ja piimapaki, jogurtipakkide korgid oleks võinud vähemalt puutumata jätta, ei. Vot hakkangi ka hiinadt plastikkõrsi tellima. Joogu ise ome ligunevate lagunevYe paberkõrtega, väga “loodussõbralik” kui ühe joogi jaokd kulub 3 paberkõrt 1 plastkõrre asemel.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 15:09 Just eile tuli pereliikmetega see korgiteema jutuks, et kui nõme ja mõttetu leiutis see on. Eriti vastik on see, et korki ei saa enam sujuvalt ja lihtsalt sulgeda, nagu TA kirjeldas. Kahtlen sügavalt, kas sellest uuendusest mingit reaalset kasu keskkonnale on, aga jama on küll oluliselt rohkem.
-
Külaline
Mida seal keeruist on? Kõigepealt vajutad peale ja plõksuga kinni ja siis keerad.
Eriti jube on see, et ka piimapaki kork on kinni. Kui hakkad valama, siis see keerleb täpselt sinna ette, kust piima voolab. Megatore.
-
Külaline
täpselt sama ebard, nagu varem olid kalevi otstest kinni liimitud kommipaberid
põnnid nätsutasid kätega neid komme, jonnisid, aga iseseisvalt kommipabeit lahti ei saanud.
nüüd sarnane totrus pudelikorkidega, mis lõhuvad suud, ei saa kinni keerata, mitmekordne määrdumine, sest pidevalt käperdad, plasti lisakogus jne.
rõveduse tipp.
põnnid nätsutasid kätega neid komme, jonnisid, aga iseseisvalt kommipabeit lahti ei saanud.
nüüd sarnane totrus pudelikorkidega, mis lõhuvad suud, ei saa kinni keerata, mitmekordne määrdumine, sest pidevalt käperdad, plasti lisakogus jne.
rõveduse tipp.
-
Külaline
Alma piimal kaua ei olnud, aga nüüd on. Ülinõme! Kas keegi käib tõesti mererannas piima joomas või kuidas piima korgid loodusse peaksid jõudma?
-
Külaline
Skill issue, öeldakse selle kohta.
Minu elu need pudeli küljes olevad korgid ei häiri.
Mismoodi nüüd suurtel kontsertidel asi käib? Aastake tagasi pidi endal paar korki alati taskus olema, sest ühtki pudelit koos korgiga ei müüdud, mingi turvakaalutlus. Kuidas praegu siis tehakse?
-
Külaline
Need korgid on ka erinevad - mõnel on see kinnituskoht kuidagi pikem ja siis on mugavam kinni keerata. Osadel on tõesti nii, et tuleb kork jõuga pudeli otsa venitada. Ülimalt totter euronõue.
-
Külaline
Esimestel kuudel, kui need uued korgid tulid, oli koolides pea igal nädalal päris mitmeid neid õnnetusi, kui kellegi koolikotis pudel või mahlapakk kotis loksus. Koolide raamatukogude tädid oleks hea statistiline allikas, et kui palju õpikuid oli vaja välja vahetada.
Endal on tööalaselt palju sõitmist, kui varem sai visata joogipudeli kinnikeeratud korgiga suva nurga all auto uksetaskusse või seljakotti või käekotti, siis nüüd on see välistatud. Mahla kaasa võtmiseks on vaja eelnevalt otsida mingi joogipudel, mida saab korralikult sulgeda ja jook enne väljaminekut ümber valada.
Piima, jogurti ja keefirikorkide ümberdisainimine on aga lausa sigadus. Proovigu see korkide autor ise kallata samal ajal kahe käega 2-liitrist piimapakist ja siis mingil imemoel veel sõrmega hoida lahti seda napakat korki, mis kallamist segab.
Endal on tööalaselt palju sõitmist, kui varem sai visata joogipudeli kinnikeeratud korgiga suva nurga all auto uksetaskusse või seljakotti või käekotti, siis nüüd on see välistatud. Mahla kaasa võtmiseks on vaja eelnevalt otsida mingi joogipudel, mida saab korralikult sulgeda ja jook enne väljaminekut ümber valada.
Piima, jogurti ja keefirikorkide ümberdisainimine on aga lausa sigadus. Proovigu see korkide autor ise kallata samal ajal kahe käega 2-liitrist piimapakist ja siis mingil imemoel veel sõrmega hoida lahti seda napakat korki, mis kallamist segab.
-
Külaline
Vägev! Oled nii osav ja paned veel vabal englist kahKülaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 16:32 Skill issue, öeldakse selle kohta.
-
Külaline
Õpetan sulle rõõmuga veel noorte kõnepruuki.
-
Külaline
Miks inglise keele kasutuse üle vinguvad vanemad naised alati? Saage üle ükskord juba…..
-
Külaline
Mina arvan et see on inimeste kottimiseks välja mõeldud, need korgid.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 16:15 Alma piimal kaua ei olnud, aga nüüd on. Ülinõme! Kas keegi käib tõesti mererannas piima joomas või kuidas piima korgid loodusse peaksid jõudma?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Adierol ja 9 külalist