Ma sõitsin kord sõbranna ja ta mehega ühelt peolt koju. Sõbranna kaine autojuht, mees kergelt svipsus, ei midagi hullu. Ja terve tee mees irises ja vingus naise sõidustiili üle (mis oli täiesti ok ja ohutu sõit). Täiesti halvustavalt 7kka. Abielus üle 15 a, 2 last.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 12:19Ennast analüüsida ongi keeruline. On mõningaid asju, mida kõrvaltvaataja näeb paremini.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 11:30Teie arutluses on vigane see, et te olete nii tobedalt megakindlad oma diagnoosides, mida panete internetifoorumis kirjutatud tekstide alusel. Mul ei ole enesehinnanguprobleeme ja mul ei ole mingit ambitsiooni olla "uhke naine". Ma olen tark naine ja elukogenud naine ja sellest mulle piisab, ma olen rahul oma elus tehtud valikutega ning tunnistan vabalt oma vigu. Aga teie arutage edasi ikka, kuidas ma ilmselt TEGELIKULT olen ikka selline, nagu teie arvate ja kuidas ma TEGELIKULT seda lihtsalt ei tunnista ...Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 11:17 Mis meie arutluses oli vigast? Sul on raske tunnistada, et oled väga madala enesehinnanguga? Sellest too kommenteerija, keda tsiteerid, ju kirjutabki, et inimesel on väga raske tunnistada, et tal on madal enesehinnang. Et seda varjata mõtleb välja mingi jabura põhjuse, mida ta ikka kohe täiesti kindlasti andeks ei annaks. Tõestamaks teistele ja iseendale, et ma olen iseteadev, enesekindel ja vajadusel ka uhke naine.![]()
Minul on mehe õde selline, kellel on olematu enesehinnang. Eriti väljendub see meestega suheldes. Lubab endal meestega käituda nagu nood tahavad. Mõistagi, need mõned üksikud mehed, kes on temaga tahtnud oma elu jagada, on parajad tropid ja ärakasutajad. Elavad ja parasiteerivad naise kulul ning kasutavad ära. Loomulikult on teda korduvalt petetud ja muul moel halvasti käitutud. Aga, mis siis sellest! Peaasi, et mees oleks - ja see on kõige tähtsam!
Mis sa arvad, kas see naine tunnistab, et tal on madal ensehinnang? Ei iialgi! Oma sõnade järgi on ta ikka väga enesekindel ja TEAB TÄPSELT... Aga, kuna me oleme palju koos ja näeme tema kooselusid pealt, siis me ju teame, milline on tema meessuhete ja kooselude dünaamika. Keegi enam ammu ei ütle talle, et kuule, see ei ole ok, kuidas Tarmo sinuga käitub. Ise teab, mida laseb endaga teha! Aga palun, ära veena teisi, et nii ongi ok! Ja veel vähem ära veena normaalset paarisuhet austavaid inimesi, et nad elavad valesti. Tema ikka kipub seda vahel tegema. Adumata, et hoopis temal endal on elevant toas.
Temal on ka konkreetne põhjus, miks ta selline on. Teda on lapsena väga kõvasti alavääristatud, tõrjutud ja alandatud. Kui ta muudes inimsuhetes on suutnud pea püsti lüüa ja saavutanud enesekindluse, siis meessuhetes on asi ikka väga hull.
MINA ei elaks hetkegi sellise mehega koos. Aga ma pakun, et suurem osa naisi elab ja peab seda täiesti normaalseks.