Uued plastpudelite korgid
-
Külaline
Ojaa, mind ajab ka täiega närvi. Piimapakil eriti.
Aga sulgemise nipp on see, et kork tuleb enne keeramist peal vajutada. Üsna kõvasti ja siis alles saab keerama hakkata. Veepudelitel küll vähemalt.
Piimapakkidel sulgemine lihtsam.
Aga sulgemise nipp on see, et kork tuleb enne keeramist peal vajutada. Üsna kõvasti ja siis alles saab keerama hakkata. Veepudelitel küll vähemalt.
Piimapakkidel sulgemine lihtsam.
Huvitab mindki (pole suurüritusel käinud uute korkide ajastul). Lugesin netist, et kuna nõue ilma korgita pudelit müüa on endine, siis müüjad peavad jõuga neid korke ära kiskuma, enne kui pudeli kliendile annavad.
-
Külaline
Jõuga ära tõmmata, nii et jooki lendab? Mõistlik. Lõiketangid on ka loodud, ülemused võiks müüjaid nendega varustada.
Üldiselt rääkides aga on naljakas näha, kuidas nii lihtsa asja pärast sellist poleemikat tehakse. See on tõesti skill issue, mitte mingi pärisprobleem või et avamise-sulgemise süsteem oleks keeruline. Aga eks kõigega ajapikku harjutakse ja varsti ei räägi sellest enam keegi. Ime, et see teema siiagi alles nii hilja jõudis, aga ju kellelgi nii kripeldas, et polegi siia selle üle veel vinguma jõutud.
-
Külaline
Küll sul see skill issue sügeleb
. Ära teinekord topi eesti keelsesse teksti selliseid "tarku" sõnu. See näitab harimatust.
-
Külaline
"Eestikeelsesse" kirjutatakse kokku muidu, haritud inimene.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 19:50 Küll sul see skill issue sügeleb. Ära teinekord topi eesti keelsesse teksti selliseid "tarku" sõnu. See näitab harimatust.
-
Külaline
Kusjuures paljudel automaatidel on kirjas, et pudel tuleb sisestada ilma korgita.
No minul oli alles paar nädalat tagasi juhtum, kus olin oma arust küll limonaadipudeli korgid kinni keeranud, aga korraga tundsin, et midagi tilgub möödi seelikut alla :O Ja mis see oli- limonaad riidest kotisKülaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 17:01 Esimestel kuudel, kui need uued korgid tulid, oli koolides pea igal nädalal päris mitmeid neid õnnetusi, kui kellegi koolikotis pudel või mahlapakk kotis loksus. Koolide raamatukogude tädid oleks hea statistiline allikas, et kui palju õpikuid oli vaja välja vahetada.
Endal on tööalaselt palju sõitmist, kui varem sai visata joogipudeli kinnikeeratud korgiga suva nurga all auto uksetaskusse või seljakotti või käekotti, siis nüüd on see välistatud. Mahla kaasa võtmiseks on vaja eelnevalt otsida mingi joogipudel, mida saab korralikult sulgeda ja jook enne väljaminekut ümber valada.
Piima, jogurti ja keefirikorkide ümberdisainimine on aga lausa sigadus. Proovigu see korkide autor ise kallata samal ajal kahe käega 2-liitrist piimapakist ja siis mingil imemoel veel sõrmega hoida lahti seda napakat korki, mis kallamist segab.
Oma hooletuses nüüd küll kedagi teist süüdistada ei saa.
Ma ei tea praegu ühtegi taaraautomaati, mis plastikkorke ei tunnistaks, nii vanad on pea igal pool juba välja vahetatud. Kunagi oli see erand, siis võis pudelit ka ainult kindlat moodi automaati lükata. Nüüd pane, kuidas tahad.
Alles uute korkide tuleku põhjendustest sain teada, et terve see aeg, mis ma pudelitel korke ära kruttisin, sai neid vabalt automaati sisestada. Kuskil mingit silti polnud ja usun, et paljud keerasid vanast harjumusest korgid küljest ära ega teadnud, et midagi selles osas muutunud oli.
Ma ei tea praegu ühtegi taaraautomaati, mis plastikkorke ei tunnistaks, nii vanad on pea igal pool juba välja vahetatud. Kunagi oli see erand, siis võis pudelit ka ainult kindlat moodi automaati lükata. Nüüd pane, kuidas tahad.
Alles uute korkide tuleku põhjendustest sain teada, et terve see aeg, mis ma pudelitel korke ära kruttisin, sai neid vabalt automaati sisestada. Kuskil mingit silti polnud ja usun, et paljud keerasid vanast harjumusest korgid küljest ära ega teadnud, et midagi selles osas muutunud oli.
-
Külaline
Pole elus mingeid korke ära keeranud.süvariik kirjutas: ↑01 Aug 2024 20:55 Oma hooletuses nüüd küll kedagi teist süüdistada ei saa.
-
Külaline
Sa ei klõpsutanud enne keeramist korki kinni.elke kirjutas: ↑01 Aug 2024 20:42No minul oli alles paar nädalat tagasi juhtum, kus olin oma arust küll limonaadipudeli korgid kinni keeranud, aga korraga tundsin, et midagi tilgub möödi seelikut alla :O Ja mis see oli- limonaad riidest kotisKülaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 17:01 Esimestel kuudel, kui need uued korgid tulid, oli koolides pea igal nädalal päris mitmeid neid õnnetusi, kui kellegi koolikotis pudel või mahlapakk kotis loksus. Koolide raamatukogude tädid oleks hea statistiline allikas, et kui palju õpikuid oli vaja välja vahetada.
Endal on tööalaselt palju sõitmist, kui varem sai visata joogipudeli kinnikeeratud korgiga suva nurga all auto uksetaskusse või seljakotti või käekotti, siis nüüd on see välistatud. Mahla kaasa võtmiseks on vaja eelnevalt otsida mingi joogipudel, mida saab korralikult sulgeda ja jook enne väljaminekut ümber valada.
Piima, jogurti ja keefirikorkide ümberdisainimine on aga lausa sigadus. Proovigu see korkide autor ise kallata samal ajal kahe käega 2-liitrist piimapakist ja siis mingil imemoel veel sõrmega hoida lahti seda napakat korki, mis kallamist segab.Kõik ujus -rahakott, telefonja selle laadija, ajakiri ,võtmed jne jne. Ma juba mõtlesin et kuhu ma peaksin teatama, kui mu telefon selle roheidiootsuse pärast peaks otsad andma, aga õnneks sain ruttu jaole ja seda ei juhtunud. Laadija kahjuks küll pidin uue ostma..
-
Külaline
Üks karastusjookide tootja rääkis, et arvestuse järgi kulub tal 7 tonni plastikut aastas rohkem. Tal juba aasta algusest korgid kinni.
-
Külaline
Igal pagana tootjal on need korgid ju erinevad! Ei saa kõiki kinni klõpsata, osa peab ikka väga täpselt keermesse saama. Täna avas laps ühe smuutipakikese, kork ca 1 cm, peale klõpsates hüppas see üldse kogu kupatusega paki küljest lahti.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 21:27Sa ei klõpsutanud enne keeramist korki kinni.elke kirjutas: ↑01 Aug 2024 20:42No minul oli alles paar nädalat tagasi juhtum, kus olin oma arust küll limonaadipudeli korgid kinni keeranud, aga korraga tundsin, et midagi tilgub möödi seelikut alla :O Ja mis see oli- limonaad riidest kotisKülaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 17:01 Esimestel kuudel, kui need uued korgid tulid, oli koolides pea igal nädalal päris mitmeid neid õnnetusi, kui kellegi koolikotis pudel või mahlapakk kotis loksus. Koolide raamatukogude tädid oleks hea statistiline allikas, et kui palju õpikuid oli vaja välja vahetada.
Piima, jogurti ja keefirikorkide ümberdisainimine on aga lausa sigadus. Proovigu see korkide autor ise kallata samal ajal kahe käega 2-liitrist piimapakist ja siis mingil imemoel veel sõrmega hoida lahti seda napakat korki, mis kallamist segab.Kõik ujus -rahakott, telefonja selle laadija, ajakiri ,võtmed jne jne. Ma juba mõtlesin et kuhu ma peaksin teatama, kui mu telefon selle roheidiootsuse pärast peaks otsad andma, aga õnneks sain ruttu jaole ja seda ei juhtunud. Laadija kahjuks küll pidin uue ostma..
Kodus ma lõikan lihtsalt kääridega kõik korgid küljest ära.
Õnneks Värska omad tulevad natuke tirides pikalt lahti, nii et saab kergemalt peale tagasi.
Aga no tõesti - kes on kuskil näinud lademetes eraldi plastkorke vedelemas? Et pudel avatakse, kork visatakse maha ja siis kõnnitakse lahtise pudeliga edasi?!
-
Külaline
Mina hoian alles vanu normaalseid plastpudeleid ja taaskasutan neid. Praegu suvekuumaga pistan igal hommikul endale kodus kraani all täis lastud veepudeli autosse, lisaks saavad kraaniveega pudelid ka lapsed. Mõnikord kallan totra korgiga pudelist limpsi normaalsesse vanasse pudelisse ümber. Uued imekorgiga pudelid viin taarasse, neid ma alles hoida ega taaskasutada küll ei taha.
Jep, käisin juuli alguses Bryan Adamsil ja hiljem ühel kontserdil Itaalias. Mõlemal kontserdil joogisaba venis nagu tigu sellepärast, et teenindaja rebis igalt veepudelilt korgi ära ja see oli talle paras füüsiline katsumus, sest sõrmed ilmselt juba tulitasid. Väga haige teema.
-
Külaline
Sest selline englišši prussimine keset eesti keelt on selline tõusiklik, et piinlik juba. Arvad, et oled tegija. Ei ole. Inglise keelt oskavad paljud aga nad ei kasuta seda valel ajal vales kohas. Isegi minu 16 ja 17 a lapsed ei tee seda. Aga üks prouake arvab, et on tegija. Eriti lame on, et tegemist tõenäoliselt 35-40 naisega. Labene.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 18:15Miks inglise keele kasutuse üle vinguvad vanemad naised alati? Saage üle ükskord juba…..
Appike. No ilmselt käärid või tangid oleksid abiks.Mauno kirjutas: ↑01 Aug 2024 22:32
Jep, käisin juuli alguses Bryan Adamsil ja hiljem ühel kontserdil Itaalias. Mõlemal kontserdil joogisaba venis nagu tigu sellepärast, et teenindaja rebis igalt veepudelilt korgi ära ja see oli talle paras füüsiline katsumus, sest sõrmed ilmselt juba tulitasid. Väga haige teema.
Aga no selge siis, korgid peab ikka ise taskusse pistma nagu vanasti
-
Külaline
Kust sa ometi selle peale tulid, et korke ära kruttida? Pole mitte kunagi korgita pudeleid automaati pannud ja pole mitte kunagi mitte mingit probleemi sellega olnud. Pole ka näinud, et keegi teine neid ära kruttinud oleks.süvariik kirjutas: ↑01 Aug 2024 20:55
-
Külaline
Sina, kes sa ei suuda mõnda ridagi eesti keeles ilma vigadeta kirja panna, tuled ütlema, mis on õige aeg ja koht, kus ma mingeid väljendeid võin kasutada?Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 22:38Sest selline englišši prussimine keset eesti keelt on selline tõusiklik, et piinlik juba. Arvad, et oled tegija. Ei ole. Inglise keelt oskavad paljud aga nad ei kasuta seda valel ajal vales kohas. Isegi minu 16 ja 17 a lapsed ei tee seda. Aga üks prouake arvab, et on tegija. Eriti lame on, et tegemist tõenäoliselt 35-40 naisega. Labene.
Ju läks nii hinge, et keegi sind saamatuks pidas, aga see on tõesti piinlik, et sa lisaks eesti ja inglise keelele isegi pudelikorgiga hakkama ei saa.
-
Külaline
Ja mis sind nüüd nii teravalt torkas, et rahu ei anna? Pead mõnitama hakkama ja ei saa kellegi erinevast arvamusest lihtsalt mööda vaadata?Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 23:25Sina, kes sa ei suuda mõnda ridagi eesti keeles ilma vigadeta kirja panna, tuled ütlema, mis on õige aeg ja koht, kus ma mingeid väljendeid võin kasutada?Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 22:38Sest selline englišši prussimine keset eesti keelt on selline tõusiklik, et piinlik juba. Arvad, et oled tegija. Ei ole. Inglise keelt oskavad paljud aga nad ei kasuta seda valel ajal vales kohas. Isegi minu 16 ja 17 a lapsed ei tee seda. Aga üks prouake arvab, et on tegija. Eriti lame on, et tegemist tõenäoliselt 35-40 naisega. Labene.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 18:15
Miks inglise keele kasutuse üle vinguvad vanemad naised alati? Saage üle ükskord juba…..
Ju läks nii hinge, et keegi sind saamatuks pidas, aga see on tõesti piinlik, et sa lisaks eesti ja inglise keelele isegi pudelikorgiga hakkama ei saa.![]()
-
Külaline
Irww midaf… sa tõesti arvad et inglise keelt kasutatakse et tegija välja paistaKülaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 22:38Sest selline englišši prussimine keset eesti keelt on selline tõusiklik, et piinlik juba. Arvad, et oled tegija. Ei ole. Inglise keelt oskavad paljud aga nad ei kasuta seda valel ajal vales kohas. Isegi minu 16 ja 17 a lapsed ei tee seda. Aga üks prouake arvab, et on tegija. Eriti lame on, et tegemist tõenäoliselt 35-40 naisega. Labene.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kahupea, Tolmukübe ja 9 külalist