Vanainimesele ajaleht ukse taha
-
Külaline
Minul on vanainimesest unustamatult jube mälestus. Vana läks pensionile (nõukaajal 55-selt), mina asusin tema kohale tööle. Töö oli keerukas, aegajalt ikka suhtlesime telefoni teel. Kutsus mind korduvalt külla. Ja siis ükskord ma läksin lillekimbukesega. Ajasime juttu, hakkas mulle mingit käsitöö linikut kinkima. Ok, võtsin. Siis hakkas vannis ujuvat kala pakkuma
. Sellest ma keeldusin. Hakkasin ära minema ja välisuksel vaatasin kogemata tagasi. Ta pistis karjuma: mul ei ole sulle midagi anda!!!! Röökis 5. korrusel, kogu trepikoda kajas. Rohkem me ei suhelnud. Tal oli poeg joodik, tea kas tekkis tunne, et ma ta poeg olen või mis. Arusaamatuks jäigi.
-
Külaline
Eks proovi siis esialgu sajaga. Kui see rahasumma on kuulutuses märgitud, siis on tõenäosus suurem kedagi oma majast saada. Kui keegi peaks hakkama kaugemalt täpselt kellaaja peale kaks korda nädalas käima, siis on 200 eurot täiesti adekvaatne tasu. Eks see teile pakkumise teinud inimene arvas, et tasuta soovite.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 17:26 Raha on tal piisavalt. Maksaks küll. Muidugi mitte 200 nagu keegi siin pakkus. See ei oleks ok.
-
Külaline
No aga ütle siis see summa kõva häälega välja. Kus Tallinna piirkonnas tegevus toimuks, mitu korda nädalas ja kui suur on tasu. Äkki keegi foorumi kasutajatest soovib lisa teenida.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 17:26 Raha on tal piisavalt. Maksaks küll. Muidugi mitte 200 nagu keegi siin pakkus. See ei oleks ok.
-
Külaline
Kaks korda nädalas, reedel ja laupäeval, kella 9.00 aeg hommikul, 20-25€ kuus.
-
Külaline
Tubli! See on juba konkreetsem jutt. Märgi nüüd veel ära piirkond, kus töö käima hakkab. Mustamägi Vilde tee algus näiteks.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 20:52 Kaks korda nädalas, reedel ja laupäeval, kella 9.00 aeg hommikul, 20-25€ kuus.
-
Külaline
Meiliaadress võiks ka olla, siis teaks ühendust võtta huvilised.
-
Külaline
Selle eest tõesti vist keegi ei viitsiks hakata sellega jamama.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 20:52 Kaks korda nädalas, reedel ja laupäeval, kella 9.00 aeg hommikul, 20-25€ kuus.
-
Külaline
2 eurot kord siis. No väga lahe jah, kohale selle eest kuskilt kaugemalt küll tulla ei tasu.
-
Külaline
Polegi palunud kellelgi tulla seda lehte tooma, jutt oli siiski oma maja inimesest, kes võiks selle raha eest teenust osutada. Aga kui ei ole kedagi, siis jääb nii.
-
Külaline
Ärgem kiirustagem sündmuste käigust ette. Ootame piirkonna ära. Äkki mõni elab samas piirkonnas ja on huvitatud. Laps peab kell 9 koolis olema, aga mõni täiskasvanu ehk.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 22:072 eurot kord siis. No väga lahe jah, kohale selle eest kuskilt kaugemalt küll tulla ei tasu.
-
Külaline
Laupäeval tahaks inimesed magada, mitte kahe euro eest mingeid lehti tarida.Ärgem kiirustagem sündmuste käigust ette. Ootame piirkonna ära. Äkki mõni elab samas piirkonnas ja on huvitatud. Laps peab kell 9 koolis olema, aga mõni täiskasvanu ehk.
-
Külaline
Oota oota ära ole nüüd nii torm. Tasu on ju päris soliidne. Ma isegi julgeks arvata, et lausa 3 eurot kord.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 22:13Laupäeval tahaks inimesed magada, mitte kahe euro eest mingeid lehti tarida.Ärgem kiirustagem sündmuste käigust ette. Ootame piirkonna ära. Äkki mõni elab samas piirkonnas ja on huvitatud. Laps peab kell 9 koolis olema, aga mõni täiskasvanu ehk.
-
Külaline
Jälle see "inimesed tahavad". Usu mind, kõik inimesed ei taha laupäeval poole lõunani magada. Inimesed on erinevad.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 22:13Laupäeval tahaks inimesed magada, mitte kahe euro eest mingeid lehti tarida.Ärgem kiirustagem sündmuste käigust ette. Ootame piirkonna ära. Äkki mõni elab samas piirkonnas ja on huvitatud. Laps peab kell 9 koolis olema, aga mõni täiskasvanu ehk.
-
Külaline
Hei Magistraali kandi inimesed, jätke tagasisidet, teenistus ootab ja vanainimest aidata võiks olla teie missioon.
-
Külaline
Võiks hoopis mingit realistlikumat nägemust omada teenuse maksumusest, mitte loota kellegi missioonitunde peale. Heaks meeleks ja missioonitundest võiks tegutseda sugulased, aga mitte võõrad inimesed.Külaline kirjutas: ↑03 Aug 2024 11:25 Hei Magistraali kandi inimesed, jätke tagasisidet, teenistus ootab ja vanainimest aidata võiks olla teie missioon.
Arvan, et kuna rohkem maksta ei tahetud, siis vanainimene koperdab treppe mööda ikka ise edasi.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 08:45 Millise lahenduse te leidsite?
-
Külaline
TA. Nii on, koperdabki ise reedel ja laupäeval lehe järele. Kuulutusele, mis pandi postkastide juurde, vastas ainult üks naine ja see ka ei saanud lehte tuua igal reedel ja laupäeval. Eks näis kaua ta suudab. Vahepeal istub trepide peal ja tõmbab hinge. Peaasi, et ei kukuks.
Ikkagi oleks sellist reguleeritud teenust vaja, mis liikumis vaevustega inimesi aitaks.
Ikkagi oleks sellist reguleeritud teenust vaja, mis liikumis vaevustega inimesi aitaks.
-
Külaline
No aga las see naine siis toob nendel reedetel ja laupäevadel, kui ta saab.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 21:48 TA. Nii on, koperdabki ise reedel ja laupäeval lehe järele. Kuulutusele, mis pandi postkastide juurde, vastas ainult üks naine ja see ka ei saanud lehte tuua igal reedel ja laupäeval. Eks näis kaua ta suudab. Vahepeal istub trepide peal ja tõmbab hinge. Peaasi, et ei kukuks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 7 külalist