Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
Jälgin ainult mõnda eestlast, näiteks Fb kaudu hoian end kursis A mida Henry teeb blogiga. See oli nii armas ja südantsoojendav, kuidas jälgijad talle haiguse ajal kaasa elasid ja toetasid nii nõu kui jõuga.
Jaa, tema blogi on vahva olnud aegade algusest! Eks ole ka "koostöid" ja reklaami, aga tal on väga lahe huumorimeel ja kirjasoon. Pole igapäevane jälgija, aga käin vahel lugemas tagantjärele. Eks FB ka viskab ette, mõnus lugemine kaksikute kasvamisest ja pereelust.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 21:37 Jälgin ainult mõnda eestlast, näiteks Fb kaudu hoian end kursis A mida Henry teeb blogiga. See oli nii armas ja südantsoojendav, kuidas jälgijad talle haiguse ajal kaasa elasid ja toetasid nii nõu kui jõuga.
-
Külaline
Mina ei ole kunagi tema blogi "suuusest" aru saanud. Aastaid tagasi proovisin lugeda, aga kirjavead ja sisutühjus peletasid eemale. Siis tuli see skandaal PK-ga ja rohkem ta mind ei huvita. Kuus last on muidugi omaette saavutus.
-
Külaline
Jälgin rohkem välismaa influencereid, nemad on põhilised, keda olen pikemalt jälginud: Janni Delér; Nadia Anya; Molly-Mae Hague; Elaina Michelle; Negin Mirsalehi.
Eestis on neid influencereid niipalju juurde tulnud nagu seeni peale vihma aga mind üldiselt ei kõneta väga need, kelle iga postitus on reklaam ja koostöö. Pikemalt olen jälginud Karin Larvenit, Linda Lingi ja sümpaatne on ka Lauren Padar. Üldiselt kõnetavad rohkem sellised sisutootjad, kelle elustiil on minuga sarnane.
Eestis on neid influencereid niipalju juurde tulnud nagu seeni peale vihma aga mind üldiselt ei kõneta väga need, kelle iga postitus on reklaam ja koostöö. Pikemalt olen jälginud Karin Larvenit, Linda Lingi ja sümpaatne on ka Lauren Padar. Üldiselt kõnetavad rohkem sellised sisutootjad, kelle elustiil on minuga sarnane.
-
Külaline
Fillerid, filtrid,love island, ülim idiootsus?Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 20:20 Jälgin rohkem välismaa influencereid, nemad on põhilised, keda olen pikemalt jälginud: Janni Delér; Nadia Anya; Molly-Mae Hague; Elaina Michelle; Negin Mirsalehi.
-
Külaline
Jah, minu meelest ka need on sellised, kelle "sisuloome" suurem aur läheb välimusest tehtud piltidele. Mind huvitab, mis naudingu saab piltidest, kus on fookuses huuled, meik, küüned ja tagumikud?
-
Külaline
Minu kommentaar käis siis J, mitte Henry kohta. Mingil põhjusel on inimene kellele vastasin oma kommentaari maha võtnud...Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 12:15 Mina ei ole kunagi tema blogi "suurusest" aru saanud. Aastaid tagasi proovisin lugeda, aga kirjavead ja sisutühjus peletasid eemale. Siis tuli see skandaal PK-ga ja rohkem ta mind ei huvita. Kuus last on muidugi omaette saavutus.
-
Külaline
Kes see tartukas on?Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 14:00Tartukal rikas issi maksab kinni kõik reisid, mis nii viga muudkui rännataKülaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 08:32 Ühte USA-s elavat eesti sportlast. Ja vahel viskan pilgu peale Tartu influkale, kes viimasel ajal ainult reisib. Tal on küll liiga palju sisu lastega ja lastest, aga mina vaatan selle reisimise pärast. Tema pildid on head ja kvaliteetsed.mehest pidi ka tükkaega juba lahus olema
-
Külaline
Isabella
-
Külaline
Misasja?Külaline kirjutas: ↑03 Aug 2024 12:26Jah, minu meelest ka need on sellised, kelle "sisuloome" suurem aur läheb välimusest tehtud piltidele. Mind huvitab, mis naudingu saab piltidest, kus on fookuses huuled, meik, küüned ja tagumikud?
-
Külaline
Enamus neist on sisutühjad kontod. Naine on omale teinud täiusliku meigi, juuksed koolutanud ja seejärel lasknud mehel ennast pildistada. Palju sisutuid pilte erinevas riietuses ja poosides. Mitte midagi huvitavat.Külaline kirjutas: ↑04 Aug 2024 15:33Misasja?Külaline kirjutas: ↑03 Aug 2024 12:26Jah, minu meelest ka need on sellised, kelle "sisuloome" suurem aur läheb välimusest tehtud piltidele. Mind huvitab, mis naudingu saab piltidest, kus on fookuses huuled, meik, küüned ja tagumikud?![]()
Mis tagumikud ja fillerid?
Päris hulluks läinud. Kui ise jälginud ei ole siis pole mõtet niisama lahmida.
![]()
-
Külaline
Mu kommentaar kustutati modede poolt ilmselt.Külaline kirjutas: ↑03 Aug 2024 12:33Minu kommentaar käis siis J, mitte Henry kohta. Mingil põhjusel on inimene kellele vastasin oma kommentaari maha võtnud...Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 12:15 Mina ei ole kunagi tema blogi "suurusest" aru saanud. Aastaid tagasi proovisin lugeda, aga kirjavead ja sisutühjus peletasid eemale. Siis tuli see skandaal PK-ga ja rohkem ta mind ei huvita. Kuus last on muidugi omaette saavutus.
-
Külaline
Ning juba mõnda aega ei kanta ei abielu- ega kihlasõrmust enam..Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 18:42Olen vastavaid jutte kuulnud…algul ei teadnud ka kas uskuda, aga nt kevadel olid koos reisil ka, mees postitas samamoodi endast lastega pilte oma instasse, aga null ühist pilti ja üldse enam koos ei figureeri.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 14:13 Pigem arvan, et mees ei soovi enam piltidel olla. See poleks sugugi esmakordne juhus, kui populaarse suunamudija teine pool keeldub edaspidi blogi/insta piltidel seda pulli kaasa tegemast. Peres ei pruugi midagi halvasti olla.
-
Külaline
Mulle üldiselt Mallukas meeldib. Veidi ropp ja labane kohati, aga vähemalt aus. Kuid eile sai ta minu poolt küll igalt poolt unfollow. See mälus peaga storyde tegemine on midagi sellist, nagu teevad tiktoki staarparmud ja seda on suisa jõle vaadata.
Lisaks on tema meespoolest tõeliselt kahju - naispool lällab ja lärmab miks teda pole juba peale 9 kuud koosolemist naiseks kositud ja meespool haliseb kõrval "musi, sul pole isegi aluspükse jalas".
Lisaks on tema meespoolest tõeliselt kahju - naispool lällab ja lärmab miks teda pole juba peale 9 kuud koosolemist naiseks kositud ja meespool haliseb kõrval "musi, sul pole isegi aluspükse jalas".
Ma vaatasin ka eile, et issand jumal, need täis peaga läbused storyd lähevad aina hullemaks. Hakkasin mõtlema, et kas nad on kaks kännukat koos või meespool kuidagi pigem üritab purjus naist kantseldada?
-
Külaline
Ka vaatasin sama. Mulle tundus, et viimases storys oli meespoolel lausa piinlik.
Ja milleks üldse sellist hommikupohmaka storyt teha? Täis peaga ilmselgelt reaalsustaju kadunud ja toodab kõike, mis pähe tuleb, aga hommikul ka?! Mul oleks häbi, et jälle nii umbe jõin, et järgmine päev suren…Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:58Ka vaatasin sama. Mulle tundus, et viimases storys oli meespoolel lausa piinlik.
-
Külaline
Inimene on igasuguse häbitunde kaotanud ja õigustab kõike sellega, et raha ju tuleb. Tundub, et neljakümnendaks eluaastaks on see inimene alkohoolik.Mauno kirjutas: ↑15 Aug 2024 12:20Ja milleks üldse sellist hommikupohmaka storyt teha? Täis peaga ilmselgelt reaalsustaju kadunud ja toodab kõike, mis pähe tuleb, aga hommikul ka?! Mul oleks häbi, et jälle nii umbe jõin, et järgmine päev suren…Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:58Ka vaatasin sama. Mulle tundus, et viimases storys oli meespoolel lausa piinlik.
-
Külaline
Ei tea jah, meespool millalgi kirjutas, kuidas talle on oluline trenni teha, looduses olla ja naised ei tohiks üldse juua vms. Nüüd siis nii.
-
Külaline
Minu arvates imelik, et sellisel asjal veel jälgijaid jätkub. Eks ta vist ikkagi intelligentsi küsimus ole. Vaatad ju ikka seda, millega ennast samastad...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 2 külalist