Kus ma tean. Kirjas on sularahas ja kõik. Maksud tõusevad niigi. Kõige enam kannatavad vaesed, ei vaata viltu neile et küsivad.
Investeerimine
-
Külaline
-
Külaline
Ainuke asi, et iluteenindajad ja töömehed pole vaesed.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 22:55Kus ma tean. Kirjas on sularahas ja kõik. Maksud tõusevad niigi. Kõige enam kannatavad vaesed, ei vaata viltu neile et küsivad.
-
Külaline
Nii iluteenindajad kui ehitusmehed teenivad umbes 3000 neto. Kui palju teenid sina, et neid vaeseks pead?Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 22:55Kus ma tean. Kirjas on sularahas ja kõik. Maksud tõusevad niigi. Kõige enam kannatavad vaesed, ei vaata viltu neile et küsivad.
-
Külaline
Kaardimaksetõrkeid juhtub heal juhul kord kahe aasta jooksul just täpselt siis, kui ma poes olen. Ja needki on üliajutised.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 11:53On küll muidu, kui sa huvi tunned. Kaardimaksete tõrkeid esineb, turul ja väiksemates kohtades saab tihti ainult sulas tasuda, iluteenuste eest küsitakse sularaha, töömehed tahavad sularaha. Miks sa arvad et sularaha vaja ei lähe?
Turul ostan loomulikult sellest letist, kus saab kaardiga tasuda. Enamikes tänapäeval saab.
Minu juuksuri juures tõepoolest kaardiga maksta ei saa. Aga pärast juuksuriskäiku lähen koju ja teen talle ülekande. Samuti on alati võimalus iluteenindajatele ja töömeestele tasuda "Küsi raha" süsteemis. Ülimugav ja lihtne!
-
Külaline
Mina sealsamas juuksuri juures teen ülekande, ei lähe koju selleks. Aga ega see maksudega vussimist ei takista, sest see pangakonto on tal isiklik.Aga pärast juuksuriskäiku lähen koju ja teen talle ülekande.
-
Külaline
Ja autoremontijate, autoosade müüjate vastu? Kolmandik ametlikult, ülejäänu ümbrikus...Külaline kirjutas: ↑03 Aug 2024 20:15 Kas iluteenindajate vastu on maksuamet üldse kunagi huvi tundnud?
-
Külaline
Nii inveteerijad. Näete mis börsil toimub. Kas me loeme veel teie edulugusid või jääb praalimine ära nüüd. 
-
Külaline
Ma "toodan" raha tööga juurde. Suva kas väärtpaberid tõusevad või langevad, ega suured firma pankrotti ikka lähe.
-
Külaline
Kas sa kadekops mõtled, et kõik tegelevad aktsiate kauplemisega?
-
Külaline
-
Külaline
Mul on kõik peale tallinna vee rohelises. Peaks inka totaalne krahh tulema, et summa summarum miinusesse satuksin.
-
Külaline
Üldse ei koti need väiksed kõikumised, palju hullematki on nähtud. Kui sina oled sihuke tegelane, kes iga pisikese kukkumise peale satud paanikasse ja hakkad müüma, siis ära hakka tõesti parem investeerimaKülaline kirjutas: ↑05 Aug 2024 13:32 Nii inveteerijad. Näete mis börsil toimub. Kas me loeme veel teie edulugusid või jääb praalimine ära nüüd.![]()
-
Külaline
Turumuti, käsitööline teenib sul kah 3000 neto ve? Mul suva palju mad teenivad, ei ole kade kui neile tohkem kätte jääb. Teenigu või 4000, 5000.Külaline kirjutas: ↑03 Aug 2024 13:52Nii iluteenindajad kui ehitusmehed teenivad umbes 3000 neto. Kui palju teenid sina, et neid vaeseks pead?
-
Külaline
Tegin SEB pangas investeerimiskonto ja andsin 20 eurot robotinvestorile toimetamiseks, tundub, et ca 80 sendiga olen plussis:)
Ausalt öeldes ei jaga ma investeerimisest mitte mõhkugi, olen täielik võhik igasugustes rahatarkustes. Kui peaks piisavalt vaba raha tekkima, siis ostaks kulda.
Ausalt öeldes ei jaga ma investeerimisest mitte mõhkugi, olen täielik võhik igasugustes rahatarkustes. Kui peaks piisavalt vaba raha tekkima, siis ostaks kulda.
-
Külaline
-
Külaline
https://arileht.delfi.ee/artikkel/12031 ... lusam-pilt
Isegi investeerimisgurud said vastu pükse. Neilgi kipub ununema rahvatarkus: "liiga ilus, et olla tõsi".
Isegi investeerimisgurud said vastu pükse. Neilgi kipub ununema rahvatarkus: "liiga ilus, et olla tõsi".
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline