Ei mõista, miks sa arvad, et TA fantaseeris ja moonutas olukorda? See tema kirjeldus juhtunust on ju täiesti klassikaline, mille puhul ei ole kuigipalju kaksipidi arusaamist. Olgu see sõnastus milline tahes. Loomulikult on TA emotsionaalne, aga ei näe põhjust, miks ta peaks enda kasuks asju muutma. Näed, ta isegi nagu tunnistab oma "süüd" - tervelt nädal aega ei ole mehega seksinud! Seega, miks ta siis ülejäänud olukorda peaks subjektiivselt kirjeldama?Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2024 11:53Just-just. TA kirjeldas. Kui sina oled solvunud ja haiget saanud, kas sa kirjeldad olukorda objektiivselt või pigem emotsionaalselt? Viimast, eks. Seega me EI TEA, mismoodi täpselt see mees seda kõike ütles. Isegi sõnastust ei tea, rääkimata kehakeelest või suhtumisest seal juures - need kõik mõtleb igaüks vastavalt oma senisele elukogemusele ise juurde. Me ei tea, kuidas see olukord reaalselt oli.Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2024 11:34 Minu arust kirjeldas TA päris konkreetselt olukorda.Kust sa võtad, et ta omaks ei võtnud? Kas eeldad, et teemaalgataja pani siia kirja sõna-sõnalt kogu vestluse? Mina ei eelda ja ei näe ka põhjust, miks sina peaks. TA tõi siin ära põhjuse, millele mees osutas - aga miks sa siit järeldad, et sellega nende omavaheline vestlus piirduski?Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2024 11:34Eriti mees, kes pärast tegu isegi ei suvatse omaks võtta, et ta on süüdi ja tegi midagi valesti.
Siin teemas käib ikka metsik juurdemõtlemine ja eeldamine. Pidage kinni.
Ei peagi! Aga võib. Igaühele oma.Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2024 11:34 Ja minu küsimus on, et miks peab andma sellise asja andeks?
Sa ise ei saa arugi, kuidas sa TA-d süüdistad - ah, emotsionaalselt üleköetud naine, kes esitab kogu lugu subjektiivselt. Tegelikult oli olukord hoopis teistsugune! No, miks peaks?! Ma ei tea, kas sul on vähe elukogemust või milles asi, aga see on ju üsna tüüpilline petva mehe käitumise muster, mida TA kirjeldas.
Mingi kehakeel ega muu ei oma siin tähtust, kui mees otsesõnu kurdab TA-le, et oma kodus on seksi vähe. Ja järgmisel momendil kirub teist naist, et see ei meeldi talle üldse, aga ta lihtsalt pidi... No, miks peaks TA sellist olukorda meile valetama?