Kui sa pole 10 aastat hambaarsti juures käinud, siis pole ju ime, et mees sinuga mitte kuskil käia ei taha.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 15:45
Kardan paaniliselt arste. Ma ei ole käinud ühelgi sõeluuringul, muudest arstivisiitidest rääkimata. Hambaarsti juures käisin viimati umbes 10 aastat tagasi ja siis oli tegemist tõesti hädavajadusega. Töö juurest saadetud töötervishoiu kontrollidest olen keeldunud.
Töökaaslased ei tea, kui üksik ma tegelikult olen. Et mul ei ole sugulasi ega sõpruskonda, kellega kuskil käia ja et ka oma mehega me koos reeglina midagi ette ei võta (selle põhjuseks on tegelikult küll mees, kes kuskil peale oma vanematekodu käia ei taha).
Kas teil on saladusi oma lähedaste ees?
-
Külaline
Noo, porri on parim vahtida ikka koos teisepoolega.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 15:16 Ega vist ei olegi... mõnikord vahin porri, mida naisele ei maini, samas ega mind ka ei huvita, mis saitidel tema ringi kolab, kellega suhtleb jmt.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 11:56Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 21:53Kui sa pole 10 aastat hambaarsti juures käinud, siis pole ju ime, et mees sinuga mitte kuskil käia ei taha.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 15:45
Kardan paaniliselt arste. Ma ei ole käinud ühelgi sõeluuringul, muudest arstivisiitidest rääkimata. Hambaarsti juures käisin viimati umbes 10 aastat tagasi ja siis oli tegemist tõesti hädavajadusega. Töö juurest saadetud töötervishoiu kontrollidest olen keeldunud.
Töökaaslased ei tea, kui üksik ma tegelikult olen. Et mul ei ole sugulasi ega sõpruskonda, kellega kuskil käia ja et ka oma mehega me koos reeglina midagi ette ei võta (selle põhjuseks on tegelikult küll mees, kes kuskil peale oma vanematekodu käia ei taha).
Ma päris nii nõmedalt ei ütleks, aga jäi mulle ka silma, et mees ikka süüdi. Keegi ju peab süüdi olema eks.
Üksi saab ka käia. Ei pea mees alati kaasas lonkima.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 12:19
Ma päris nii nõmedalt ei ütleks, aga jäi mulle ka silma, et mees ikka süüdi. Keegi ju peab süüdi olema eks.
Paljud inimesed käivadki kõikjal üksinda ja tegemist pole üldse paksude, koledate ja päev läbi Perekoolis istuvate naistega. See, kui paljud neist end üksikuna tunnevad, on juba teine teema.
Üksindus (või üksildus) suhtes on viimasel ajal päris palju räägitud teema ja ega tegelikult me enamasti ju ei päris sageli ei teagi, kas need alati kõikjal üksinda käijad ongi nii tublid ja tragid või on see n.ö naer läbi pisarate teema.
-
Külaline
Söömasööstud on tõenäoliselt vaesusest tingitud. Kuu lõpus vireletakse ja siis kuu alguses saab osta, mida tegelikult süüa tahetakse.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 15:45 Mul on palju saladusi, millest ma kellelegi, sh oma mees, rääkida ei taha. Üldjuhul otseselt ei valeta (v.a paar erandit), aga ma lihtsalt ei räägi sellest.
Olen pidevalt hädas rahalise toimetulekuga. Elan palgast palgani, mul puuduvad igasugused säästud. Võtsin aasta tagasi suurema summa ühe lapse arvelt (tasusin selle eelnevaid laene ja ühe perereisi eest) ja nüüd maksan seda tagasi, loodan, et saan makstud enne lapse 18-aastaseks saamist.
Olen salaõgard. Kohati käivad mul peal n.ö söömasööstud, st et kui keegi ei näe, söön nagu loom ja suurtes kogustes.
Ma ei tunne juba ammu enam lähedust oma mehega. Ootan pikisilmi neid nädalalõppe, kui ta maale oma ema juurde sõidab ja leiutan vabandusi, miks ma kaasa minna ei saa.
Laenad pidevalt raha ja võtad lastegi arvelt, aga samas vist annad lastele taskuraha, sest vaevalt alaealised lapsed nii palju ise teeninud on, et midagi arvele panna. Meie peres ei saanud ükski laps taskuraha, sest vanemad olid vaesed. Taskuraha andmine ei ole kohustus, kui selle tõttu lausa nende taskuraha laenama või varastama peab hakkama.
Hambaarstita on sageli võimalik 40 eluaastani hakkama saada, aga kui siis hädad tulema hakkavad, siis juba korraga palju..
-
Külaline
Söömasöötud on ilmselt sisemisest rahtusest, üksindustundest ja stressist, mitte vaesusestKülaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 17:52Söömasööstud on tõenäoliselt vaesusest tingitud. Kuu lõpus vireletakse ja siis kuu alguses saab osta, mida tegelikult süüa tahetakse.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 15:45 Mul on palju saladusi, millest ma kellelegi, sh oma mees, rääkida ei taha. Üldjuhul otseselt ei valeta (v.a paar erandit), aga ma lihtsalt ei räägi sellest.
Olen pidevalt hädas rahalise toimetulekuga. Elan palgast palgani, mul puuduvad igasugused säästud. Võtsin aasta tagasi suurema summa ühe lapse arvelt (tasusin selle eelnevaid laene ja ühe perereisi eest) ja nüüd maksan seda tagasi, loodan, et saan makstud enne lapse 18-aastaseks saamist.
Olen salaõgard. Kohati käivad mul peal n.ö söömasööstud, st et kui keegi ei näe, söön nagu loom ja suurtes kogustes.
Ma ei tunne juba ammu enam lähedust oma mehega. Ootan pikisilmi neid nädalalõppe, kui ta maale oma ema juurde sõidab ja leiutan vabandusi, miks ma kaasa minna ei saa.
Laenad pidevalt raha ja võtad lastegi arvelt, aga samas vist annad lastele taskuraha, sest vaevalt alaealised lapsed nii palju ise teeninud on, et midagi arvele panna. Meie peres ei saanud ükski laps taskuraha, sest vanemad olid vaesed. Taskuraha andmine ei ole kohustus, kui selle tõttu lausa nende taskuraha laenama või varastama peab hakkama.
Hambaarstita on sageli võimalik 40 eluaastani hakkama saada, aga kui siis hädad tulema hakkavad, siis juba korraga palju..
-
Külaline
No las inimesed vastavad teemale ja ausalt. Milleks see nokkimine, ohkimine, narrimine, kes on julenud seda teha? Issver-sussver kuidas siis niimoodi. Oi mina olen küll miss ideaalne, kellel selliseid probleeme pole. Kui teil tädikesed midagi teemasse pole öelda, siis olge vakka.
-
Külaline
Mis häda sul selle Tinderiga kogu aeg on? Kuidagi peab ju tutvuma, praegu on selleks Tinder. Varem olid Flirtic ja Delfi Date, no ja siis? Las inimesed suhtlevad.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 12:51
[/quote]
Paljud inimesed käivadki kõikjal üksinda ja tegemist pole üldse paksude, koledate ja päev läbi Perekoolis istuvate naistega. See, kui paljud neist end üksikuna tunnevad, on juba teine teema.
Üksindus (või üksildus) suhtes on viimasel ajal päris palju räägitud teema ja ega tegelikult me enamasti ju ei päris sageli ei teagi, kas need alati kõikjal üksinda käijad ongi nii tublid ja tragid või on see n.ö naer läbi pisarate teema.
[/quote]
Postitus on kustutatud
[/quote]
Aga ongi ju tore. Kuniks head meest pole, pole vaja töllidele oma aega raisata. Lihtne.
-
Külaline
Inimesed kirjutavadki, et anonüümsena teada saada inimeste arvamust asjadele, mida nad seni ainult enda teada on hoidnud.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 19:44 No las inimesed vastavad teemale ja ausalt. Milleks see nokkimine, ohkimine, narrimine, kes on julenud seda teha? Issver-sussver kuidas siis niimoodi. Oi mina olen küll miss ideaalne, kellel selliseid probleeme pole. Kui teil tädikesed midagi teemasse pole öelda, siis olge vakka.
-
Külaline
[/quote]
Postitus on kustutatud
[/quote]
Aga ongi ju tore. Kuniks head meest pole, pole vaja töllidele oma aega raisata. Lihtne.
[/quote]
Üksildus on see, kui sult röövitakse üksindus, pakkumata seltsi
-
Külaline
Üksildus on see, kui sult röövitakse üksindus, pakkumata seltsi
----------
Väga hästi öeldud.
----------
Väga hästi öeldud.
-
Külaline
F..., mind ajavad närvi inimesed, kes ei käi hambaarsti juures. Saage aru, et te haisete teiste inimeste nina alla, teised peavad teie rämedat hambahaisu taluma! Jube, kui selline olematu suuhügieeniga mutt näiteks pikamaabussis või teatris kõrvale juhtub.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 15:45
-
Külaline
Kui inimesel on korras suuhügieen, ei vajagi ta hambaarsti, hambad on niigi korras.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 16:57F..., mind ajavad närvi inimesed, kes ei käi hambaarsti juures. Saage aru, et te haisete teiste inimeste nina alla, teised peavad teie rämedat hambahaisu taluma! Jube, kui selline olematu suuhügieeniga mutt näiteks pikamaabussis või teatris kõrvale juhtub.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 15:45
-
Külaline
Egas hambaarst sulle suuhügieeni ei tee, seda tehakse ikka kodus hambaharjaga ja õiget toitumist järgides. Sagedane hambaarsti külastus ei tee sinu hammaste tervist paremaks, vaid nende eest hoolitsemine. Halb lõhn on sageli hoopis kurguga seotud.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 16:57F..., mind ajavad närvi inimesed, kes ei käi hambaarsti juures. Saage aru, et te haisete teiste inimeste nina alla, teised peavad teie rämedat hambahaisu taluma! Jube, kui selline olematu suuhügieeniga mutt näiteks pikamaabussis või teatris kõrvale juhtub.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 15:45
-
Külaline
See on ebameeldiv tõesti.
Sama ebameeldiv kui mees topib oma pesemata asja naisele nina alla, teine peab siis taluma. Väga ebaviisakas käitumine.
-
John Holmes
Mis asja sa silmas pead? Kas pesemata käsi?Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 19:29See on ebameeldiv tõesti.
Sama ebameeldiv kui mees topib oma pesemata asja naisele nina alla, teine peab siis taluma. Väga ebaviisakas käitumine.
-
Külaline
Te pole selliseid ohkivaid inimesi lihtsalt elus siis kohanud. Mul on selline ämm, kellele lapsed ja lapselapsed tihti jätavad asju rääkimata või valetavad kergemaks, sest ta on kohutav ärevik ja paanitseja. No näiteks juba ainuüksi lapselapse reis Hispaaniasse võib ta panna ärevusest kogu suguvõsa läbi helistama, et issand, Hispaania on ju Aafrikale nii lähedal, ja just oli seal kellelgi malaaria avastatud, ja see hirmus palavus jne jne. Loomulik, et sellise inimtüübi eest hakatakse varjama vähegi eksootilisemaid reise või ekstreemsemaid tegevusi. Esiteks ei viitsi selle teema üle vaielda, ja teiseks ei taha inimesele seda õudsat ärevust tekitada, mida tema peab siis oma südames läbi elama. Eks see on selline rohkem lihtsate inimeste teema, et kui ise pole kuskil käinud, siis tundubki, et "ohsaissandjumal, seal on ju neegreid ka, lapsekene hoia end"...Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2024 12:28 Mulle tundub natuke kõhe, et omaenese pere eest peab varjama, mis riigis sa viibid. See "ajan omi asju" kõlab kuidagi nii, nagu oleksid mingil salajasel valgustkartval missioonil. Kui pereliikmed üksteist vähegi tunnevad ja kommunikeeruda suudavad, ei tohiks neid kuidagi üllatada see, kui üks pereliige kuskile x-riiki reisida armastab.
-
Külaline
Tavaliselt on need haisejad siiski mehed.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 16:57F..., mind ajavad närvi inimesed, kes ei käi hambaarsti juures. Saage aru, et te haisete teiste inimeste nina alla, teised peavad teie rämedat hambahaisu taluma! Jube, kui selline olematu suuhügieeniga mutt näiteks pikamaabussis või teatris kõrvale juhtub.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 15:45
-
Külaline
Miks seda taluma peab? Teatris haisukoti kõrval pole ehk tõesti midagi teha, aga see pesemata tilliga vehkija saadetakse pesema või koju.Sama ebameeldiv kui mees topib oma pesemata asja naisele nina alla, teine peab siis taluma. Väga ebaviisakas käitumine.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist