Hapukoorepakk

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 18:40 Hammustan nurga ära ja söön ära. Tühja paki panen kollasesse kotti.
Ma ka hammustan nurga ära, aga ära küll nurka ei söö :)
Külaline

Pakk seisab külmiku ukses väikesel riiulil, ei sulge millegagi. Kui pole paar päeva kasutanud ja tundub, et võiks mingi klomp tekkinud olla, siis tõmban selle majapidamispaberiga ära ja loksutan ka samal ajal korraks läbi.
Külaline

Kruusi sees. nurga lõikan ära, pesulõksuga kinni pole kunagi pannud, esimene törts läheb alati koerale.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 22:56

Päris rõve, kas sul kääre ei ole?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2024 16:22

Käepärast ei ole kääre kohe võtta.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 18:40 Hammustan nurga ära ja söön ära. Tühja paki panen kollasesse kotti.
Tuli lapsepõlveaegaest meelde üks tädi, kes ütles: "Kõik mis hammaste taga, on oma!" Tal olid pikad ja jubedad hambad... :lol:
Külaline

Ostan viimasel ajal korgiga pakis hapukoort, väga mugav.
Külaline

Mul lapsed sõbra ema laob kõik poest ostetud asjad oma anumatesse ümber. Hapukoore kallab nagunii, aga samamoodi laob ümber kõik vorsti- ja juustuviilud, või võtab paberist välja ja paneb toosi, piimad, keefirid, mahlad - kõik kallatakse oma nõudesse. Las teeb muidugi, pole minu asi, aga peab ikka viitsimine olema. Ja see kogus hoiustamisnõusid, mis selles kodus olema peab? Huh.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2024 21:21 Mul lapsed sõbra ema laob kõik poest ostetud asjad oma anumatesse ümber. Hapukoore kallab nagunii, aga samamoodi laob ümber kõik vorsti- ja juustuviilud, või võtab paberist välja ja paneb toosi, piimad, keefirid, mahlad - kõik kallatakse oma nõudesse. Las teeb muidugi, pole minu asi, aga peab ikka viitsimine olema. Ja see kogus hoiustamisnõusid, mis selles kodus olema peab? Huh.
Ei kujuta küll ette, et see asjade säilivusele kuidagi kaasa aitab, pigem vastupidi. Täiesti arusaamatu mahla, piima või hapukoort ümber valada.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2024 16:22

Ma teen sama-hapukoor, kilepiim jm, kõik eluaeg hammastega lahti. Mugav.
Külaline

Üksi elades, jah, võib tõmmata hammastega nurga katki.
Samas ei tahaks ikka seda paki nurka suhu panna. Ei ole ilmselt puhas. Vast see kes võtab toidu pakendist välja, teeb seda ka seepärast, et ei pea pakendeid puhtaks oma külmkapi jaoks.
Teine asi on see, et kes tahab sinu ära näritud pakist veel koort?
Külaline

Kus on kirjas, et nii ei tehta? Mina küll teen, järelikult tehakse ja kuidas veel :) tehti minu vanemate peres ja vanavanemategi juures. Lõigatud nurk pigistatakse kasutades tühjaks, siis ei kuiva nii ära ka. Hapukoorepakk seisab külmiku uksesahtlis ja ümber läheb või lekib/võetakse valest nurgast vast kord aastas. Peaks ka mõne klõpsu hapukoorepaki jaoks designeerima, siiani seisis niisama ja kah täiesti rahul kõik.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Aug 2024 21:44 Kus on kirjas, et nii ei tehta? Mina küll teen, järelikult tehakse ja kuidas veel :) tehti minu vanemate peres ja vanavanemategi juures. Lõigatud nurk pigistatakse kasutades tühjaks, siis ei kuiva nii ära ka. Hapukoorepakk seisab külmiku uksesahtlis ja ümber läheb või lekib/võetakse valest nurgast vast kord aastas. Peaks ka mõne klõpsu hapukoorepaki jaoks designeerima, siiani seisis niisama ja kah täiesti rahul kõik.
Võta pesulõks ja käib küll, neid ju ikka on. Teen juba aastaid nii.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Aug 2024 23:40
Külaline kirjutas: 10 Aug 2024 21:44 Kus on kirjas, et nii ei tehta? Mina küll teen, järelikult tehakse ja kuidas veel :) tehti minu vanemate peres ja vanavanemategi juures. Lõigatud nurk pigistatakse kasutades tühjaks, siis ei kuiva nii ära ka. Hapukoorepakk seisab külmiku uksesahtlis ja ümber läheb või lekib/võetakse valest nurgast vast kord aastas. Peaks ka mõne klõpsu hapukoorepaki jaoks designeerima, siiani seisis niisama ja kah täiesti rahul kõik.
Võta pesulõks ja käib küll, neid ju ikka on. Teen juba aastaid nii.
Pole siiani vajadust näinud ühegi sulguri järele. Libistan näppudega koort võttes paki avakese kinni ja nii ta jääb.
Külaline

Vahukoor kirjutas: 07 Aug 2024 18:52 Mina ise elan riigis, kus hapukoor on müügil plasttopsikutes nagu Eestis on jogurt.
Eestis müüakse ka. Mina ostangi ainult kas kaanega topsikus või keeratava korgiga pakis hapukoort. Ei kasuta seda nii palju, et pidevalt mingi suur lahtine kilepakk peaks kapis olema.
Külaline

Ma hoidsin hapukoorepakki varem plastkarbis (sellises, milles poes salateid müüakse) et külmkapis õnnetust ei juhtuks. Hiljuti ostsin laadalt spetsiaalse keraamilise hapukoorepaki anuma. See on ovaalse kujuga ja mahub hästi külmkapi uksesahtlisse.
Külaline

See kõlab nii, nagu sööksid selle nurga ära. 😂
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist