Simon says: kirjutas: ↑11 Aug 2024 17:27
Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 16:22
No vat, sa ei seksi.
Aga tema võimalusel küll. Sihuke "sõprus" siis...
Elu pole nii must-valge, elu on palju värvilisem ja põnevam. Vestlused võivad olla huvitavad ja nauditavad, et mingi "seksin või ei seksi" mõttesse ei jõua. Kui peale seksi pole peas midagi, siis pole meil ka millestki rääkida. Ammugi ei mõista seesugune inimene, et mees ja naine ei pea omavahel ilmtingimata seksima.
[/quote]
Naiste ja meeste suhtluse stiil on nii erinev, et kuigi palju ei haagi lihtsalt. Pole kuigi palju mehi, kellele pakuks huvi see naiste pealiskaudne teemalt teemale hüplemine, see lihtsalt ärritab, ja vastupidi ka, meeste vestlus on naistele üksluine.
Kui seksi pole mängus, ei viitsi keegi kaua pingutada.
[/quote]
Täiesti nõus, et paljud ei haagi. Mul omalgi pole paljude naistega midagi arutada, meestega samuti mitte. Aga kui leiad omasuguse, mis siis, et teisest soost ja selle omasugusega kord kvartalis teed mõned õlled ja lobised ilmaasjadest, suhetest, vildakatest eluseikadest, minu poolest kasvõi autodest, parasjagu aktiivsetest ühiskonnahäiretest ja sinna juurde käib paras ports huumorit ja naeru, on see parem mistahes teraapiatest. Vähemalt nii ma arvan olevat.