Ainult nuputelefon?
-
Külaline
Pensionärid on pabinas, paberitšekid tahetakse ära kaotada, nad ei saagi enam kontrollida palju kassapidaja neid pettis.
-
Külaline
Kas tahvelarvutis on Waze ka? Liigud ju mööda Eestit nii palju ringi. Ei kujutaks ettegi, kuidas oskaksin ilma Wazeta kuhugile pärapõrgusse sõita.
On waze ka, aga kasutan enamasti siiski Gmapsi.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Ma tean, aga kuidagi tülikam kasutada.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 09:16 Waze eelis on see et näitab ära kiirust mõõtvad kaamerad
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
-
Külaline
50+ ja ka ainult nuputelefon. Nutitelefoni ma ei tahagi. Arvutis olen ainult kodus. Olen nutitelefoniga proovinud FB messengeri midagi kirjutada, no ei saa hakkama, sest tundub et sõrmbed on nii suured, kuna mitu tähte tuleb korraga ja jäängi seda sõnumit kirjutama. Ka mina olen selline, kes bussiga sõites vaatab aknast välja ja pole ju üldse igav. Kes minuga ainult FB suhtleb ega helista, see saabki minult alles siis vastuse, kui olen kodus tagasi.
-
Külaline
Minu isal-emal olid nuputelefonid, sest käed olid vanadusest kohmakad ja värisevad. Mingi pisikese puutetundliku ekraaniga polnud neil midagi teha.
-
Külaline
Milleks seda vaja on?Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 09:16 Waze eelis on see et näitab ära kiirust mõõtvad kaamerad
-
Külaline
Seda on vaja selleks et kaamerast möödumisel kiirust ei ületaks. Muidu tuleb trahv
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: elke, kahupea, kiisu, Mammut, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 4 külalist