Mida tähendab " ma ei vaata telekat"

vana hea klassika
Vasta
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 00:23
Külaline kirjutas: 11 Aug 2024 19:09 Inimesed on tõesti erinevad. Meil mehega on esimene asi reisides rendiautos selgitada välja, kuidas raadio permanentselt välja lülitada. Alles siis hakkab vaatama, kas käikar, keps ja konditsioneer toimivad arusaadavalt.
Vabandust, aga mis asjad on käikar ja keps?
Ja mis kurat on konditsioneer? Kas sama mis kont?
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 00:23
Külaline kirjutas: 11 Aug 2024 19:09 Inimesed on tõesti erinevad. Meil mehega on esimene asi reisides rendiautos selgitada välja, kuidas raadio permanentselt välja lülitada. Alles siis hakkab vaatama, kas käikar, keps ja konditsioneer toimivad arusaadavalt.
Vabandust, aga mis asjad on käikar ja keps?
Ja mis kurat on konditsioneer? Kas sama mis kont?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 00:02
Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 23:29 Waze tõmbab normilt telefoni tühjaks.
Kõik äpid, mida palju kasutad võtavad akut. Waze pole siin mingi erand.
No ja eks kõiki telefone on võimalik ka igal pool laadida.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 23:50
Waze tõmbab normilt telefoni tühjaks.
No osta tiba parem telefon siis ja üldse on juhe taga ju, et waze'i saaks suurelt ekraanilt jälgida. Sealt saad ikka praktiliselt reaalajas infot, kus on tee kinni, kus mobiilne kaamera pandud, arvutab teekonna kestvuse vastavalt reaalaja liiklusvoole jne. Mingit GPS-i ei kasuta tänapäeval mitte keegi.
Mul on Iphone viimane mudel, tänan muretsemast. Mis krdi juhe sul waze jaoks taga on? Eestis ma ilma wazeta ei sõida ühtki meetrit, lihtsalt siin ei sõida üle paari tunni järjest.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 08:38 Mis krdi juhe sul waze jaoks taga on? Eestis ma ilma wazeta ei sõida ühtki meetrit, lihtsalt siin ei sõida üle paari tunni järjest.
Mõeldi vast juhet telefoni laadimiseks. Tänapäeval on võimalik nutiseadmeid ka autos laadida. Lihtsalt muretse vajalik usb- otsik ja saad oma telefonile ja "juhtme taha" panna.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 08:38
Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 23:50
Waze tõmbab normilt telefoni tühjaks.
No osta tiba parem telefon siis ja üldse on juhe taga ju, et waze'i saaks suurelt ekraanilt jälgida. Sealt saad ikka praktiliselt reaalajas infot, kus on tee kinni, kus mobiilne kaamera pandud, arvutab teekonna kestvuse vastavalt reaalaja liiklusvoole jne. Mingit GPS-i ei kasuta tänapäeval mitte keegi.
Mul on Iphone viimane mudel, tänan muretsemast. Mis krdi juhe sul waze jaoks taga on? Eestis ma ilma wazeta ei sõida ühtki meetrit, lihtsalt siin ei sõida üle paari tunni järjest.
Kas iga uus iphone teeb inimesed pöördvõrdeliselt lollimaks?
Külaline

on suur 65'' telekas, Elisa teenusega. Vaatan tund-kaks päevas küll, üsna kindlaid sarju põhiliselt, lisaks filmid (nii teleprogrammist kui ise tõmmatud). Youtube on ka 10x parem vaadata suurelt ekraanilt!
Mind ajab alati naerma, kui keegi kiidab, et ta "telekat ei ole ja ei vaata", ja siis tuleb välja, et vahib neidsamu sarju telefonist või tahvlist. Nagu lukuaugust vaataks, ausõna...

Taustaks meil teler ei kunagi mängi, raadio ka mitte. Mõnd kodutööd tehes kuulan podcaste või audioraamatuid. Külas käies häirib tohutult, kui telekas taustal käib.
Külaline

Mis krdi juhe sul waze jaoks taga on?
Ühendusjuhe, et waze oleks autoekraanilt näha, see ka laadib. Ei saa üldse aru, mis on sinu probleem.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 10:15
Ühendusjuhe, et waze oleks autoekraanilt näha, see ka laadib. Ei saa üldse aru, mis on sinu probleem.
Ühendatakse bluetoothiga, mitte mingi juhtmega. Mis sajandis sa elad?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 10:24
Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 10:15
Ühendatakse bluetoothiga, mitte mingi juhtmega. Mis sajandis sa elad?
Mina panen juhtme taha, siis ei lähe aku tühjaks. Selle üle kurtsid ju sina, et peab veel mingit hullemat igivana tehnoloogiat kasutama, sest waze tõmbab telefoni tühjaks. Sellest hakkas ju see jutt pihta.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist