Ja mis kurat on konditsioneer? Kas sama mis kont?Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 00:23Vabandust, aga mis asjad on käikar ja keps?Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 19:09 Inimesed on tõesti erinevad. Meil mehega on esimene asi reisides rendiautos selgitada välja, kuidas raadio permanentselt välja lülitada. Alles siis hakkab vaatama, kas käikar, keps ja konditsioneer toimivad arusaadavalt.
Mida tähendab " ma ei vaata telekat"
-
Simon says:
- Kontakt:
-
Simon says:
- Kontakt:
Ja mis kurat on konditsioneer? Kas sama mis kont?Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 00:23Vabandust, aga mis asjad on käikar ja keps?Külaline kirjutas: ↑11 Aug 2024 19:09 Inimesed on tõesti erinevad. Meil mehega on esimene asi reisides rendiautos selgitada välja, kuidas raadio permanentselt välja lülitada. Alles siis hakkab vaatama, kas käikar, keps ja konditsioneer toimivad arusaadavalt.
-
Külaline
No ja eks kõiki telefone on võimalik ka igal pool laadida.
-
Külaline
Mul on Iphone viimane mudel, tänan muretsemast. Mis krdi juhe sul waze jaoks taga on? Eestis ma ilma wazeta ei sõida ühtki meetrit, lihtsalt siin ei sõida üle paari tunni järjest.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 23:50No osta tiba parem telefon siis ja üldse on juhe taga ju, et waze'i saaks suurelt ekraanilt jälgida. Sealt saad ikka praktiliselt reaalajas infot, kus on tee kinni, kus mobiilne kaamera pandud, arvutab teekonna kestvuse vastavalt reaalaja liiklusvoole jne. Mingit GPS-i ei kasuta tänapäeval mitte keegi.Waze tõmbab normilt telefoni tühjaks.
-
Külaline
Mõeldi vast juhet telefoni laadimiseks. Tänapäeval on võimalik nutiseadmeid ka autos laadida. Lihtsalt muretse vajalik usb- otsik ja saad oma telefonile ja "juhtme taha" panna.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 08:38 Mis krdi juhe sul waze jaoks taga on? Eestis ma ilma wazeta ei sõida ühtki meetrit, lihtsalt siin ei sõida üle paari tunni järjest.
-
Külaline
Kas iga uus iphone teeb inimesed pöördvõrdeliselt lollimaks?Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 08:38Mul on Iphone viimane mudel, tänan muretsemast. Mis krdi juhe sul waze jaoks taga on? Eestis ma ilma wazeta ei sõida ühtki meetrit, lihtsalt siin ei sõida üle paari tunni järjest.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 23:50No osta tiba parem telefon siis ja üldse on juhe taga ju, et waze'i saaks suurelt ekraanilt jälgida. Sealt saad ikka praktiliselt reaalajas infot, kus on tee kinni, kus mobiilne kaamera pandud, arvutab teekonna kestvuse vastavalt reaalaja liiklusvoole jne. Mingit GPS-i ei kasuta tänapäeval mitte keegi.Waze tõmbab normilt telefoni tühjaks.
-
Külaline
on suur 65'' telekas, Elisa teenusega. Vaatan tund-kaks päevas küll, üsna kindlaid sarju põhiliselt, lisaks filmid (nii teleprogrammist kui ise tõmmatud). Youtube on ka 10x parem vaadata suurelt ekraanilt!
Mind ajab alati naerma, kui keegi kiidab, et ta "telekat ei ole ja ei vaata", ja siis tuleb välja, et vahib neidsamu sarju telefonist või tahvlist. Nagu lukuaugust vaataks, ausõna...
Taustaks meil teler ei kunagi mängi, raadio ka mitte. Mõnd kodutööd tehes kuulan podcaste või audioraamatuid. Külas käies häirib tohutult, kui telekas taustal käib.
Mind ajab alati naerma, kui keegi kiidab, et ta "telekat ei ole ja ei vaata", ja siis tuleb välja, et vahib neidsamu sarju telefonist või tahvlist. Nagu lukuaugust vaataks, ausõna...
Taustaks meil teler ei kunagi mängi, raadio ka mitte. Mõnd kodutööd tehes kuulan podcaste või audioraamatuid. Külas käies häirib tohutult, kui telekas taustal käib.
-
Külaline
Ühendusjuhe, et waze oleks autoekraanilt näha, see ka laadib. Ei saa üldse aru, mis on sinu probleem.Mis krdi juhe sul waze jaoks taga on?
-
Külaline
Ühendatakse bluetoothiga, mitte mingi juhtmega. Mis sajandis sa elad?Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 10:15Ühendusjuhe, et waze oleks autoekraanilt näha, see ka laadib. Ei saa üldse aru, mis on sinu probleem.Mis krdi juhe sul waze jaoks taga on?
-
Külaline
Mina panen juhtme taha, siis ei lähe aku tühjaks. Selle üle kurtsid ju sina, et peab veel mingit hullemat igivana tehnoloogiat kasutama, sest waze tõmbab telefoni tühjaks. Sellest hakkas ju see jutt pihta.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist