Milliseid nimesid lapsele ealeski ei paneks?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

A mulle meeldib Belgia sportlane Noor Vits, khm no heakene küll Vidts on.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 20:01 A mulle meeldib Belgia sportlane Noor Vits, khm no heakene küll Vidts on.
Mulle meeldib norra suusataja nimi Leinan Lund.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 20:14
Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 20:01 A mulle meeldib Belgia sportlane Noor Vits, khm no heakene küll Vidts on.
Mulle noor muusikainimene Kanan Kola
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 21:08
Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 20:14
Mulle noor muusikainimene Kanan Kola
Ja mulle Kofi Annan
Külaline

Aga mulle Mobutu Sese Seko. Kes 1996/97 uudiseid mäletab, siis muud ei tulnud söögi alla ja peale.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Minu lemmik värdjas poliitik on nimega Salva Kiir, saanud kuulsaks sellega, et ennast avalikult otseülekande ajal täis kuses. Ja seda täiesti otseses tähenduses.
Nisu Kuuno

Postitus Postitas Nisu Kuuno »

Tyra Banks on ilus nimi. Kuulus modell tegelikult. Hüpoteetiliselt. Kui meie poliitik Kalvi Kõva võtaks naiseks Tyra Banksi, siis oleks naise uus nimi Tyra Kõva. Kui nad elaksid veel Setumaal, kus inimest kõnetatakse enne perenimi ja siis eesnimi...näiteks hommikul küsib naaber- terekest kah Kõva Tyra, kuidas sul päev algas. Ma rohkem ei räägi :D
Külaline

Olivia Munn on ka tegelikult ilus nimi. Eriti Olivia.
Külaline

Kas nimesid Peep, Tiit, Teet, Jaak on keegi nüüd väikesele poisile pannud?
Külaline

Neid kõiki on nimede statistiaks 0-4 vanusegrupis olemas, niiet KEEGI on pannud küll.
Külaline

Nisu Kuuno kirjutas: 14 Aug 2024 21:56 Tyra Banks on ilus nimi. Kuulus modell tegelikult. Hüpoteetiliselt. Kui meie poliitik Kalvi Kõva võtaks naiseks Tyra Banksi, siis oleks naise uus nimi Tyra Kõva. Kui nad elaksid veel Setumaal, kus inimest kõnetatakse enne perenimi ja siis eesnimi...näiteks hommikul küsib naaber- terekest kah Kõva Tyra, kuidas sul päev algas. Ma rohkem ei räägi :D
Sa parem rohkem enam ära räägi jah, kui suudad.
Külaline

Väga koledad tunduvad lapsest saadik nimed Mare ja Urve, poistele Tarmo, Simon, Saimon. Brrr...
Külaline

Miliza Korjus
Külaline

Kõige jaburam ongi, et nimi pannakse lapsele (Pipi-Lota, Barbi, Timmu), aga suurema osa oma elust on inimene täiskasvanu...
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 11:23 Kõige jaburam ongi, et nimi pannakse lapsele (Pipi-Lota, Barbi, Timmu), aga suurema osa oma elust on inimene täiskasvanu...
Väga ilusad nimed. Minu jaoks pole absoluutselt lapsenimed. Panen armsale lapsele sirje urve ja tõnis mart siis nimeks? Parem olgu pipilota ja timmu. Eriline ja armas
Külaline

Simon says: kirjutas: 14 Aug 2024 18:39 Minu lemmik värdjas poliitik on nimega Salva Kiir, saanud kuulsaks sellega, et ennast avalikult otseülekande ajal täis kuses. Ja seda täiesti otseses tähenduses.
Värdjas ta pole, poliitik ka mitte, president on.
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 14:18
Simon says: kirjutas: 14 Aug 2024 18:39 Minu lemmik värdjas poliitik on nimega Salva Kiir, saanud kuulsaks sellega, et ennast avalikult otseülekande ajal täis kuses. Ja seda täiesti otseses tähenduses.
Värdjas ta pole, poliitik ka mitte, president on.

President siis pole poliitik?
Külaline

Simon says: kirjutas: 15 Aug 2024 14:26 Värdjas ta pole, poliitik ka mitte, president on.

[/quote] President on riigipea ja poliitiline juht, kellel on oluline roll riigi juhtimises ja esindamises. Tavapoliitik mitte.
Mõtle sellele, miks see vana lugu sind nii erutab, et sellest kirjutama pidid. Selliste sõnadega pealegi. Probleem pole Kiires, vaid sinus endas.
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 14:32
Simon says: kirjutas: 15 Aug 2024 14:26 Värdjas ta pole, poliitik ka mitte, president on.

President on riigipea ja poliitiline juht, kellel on oluline roll riigi juhtimises ja esindamises. Tavapoliitik mitte.
Mõtle sellele, miks see vana lugu sind nii erutab, et sellest kirjutama pidid. Selliste sõnadega pealegi. Probleem pole Kiires, vaid sinus endas.
[/quote]
Wikipeedia pole sinuga nõus.

https://youtu.be/BIAj5U8FDmM?si=hWL5p45kgnxEBJUT

Pole midagi vana lugu, suht hiljutine.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 19:55 Kas meil pole mitte poliitik vms tegelane nimega Pippi? Tal peaks lausa kaks eesnime olema aga hetkel ei meenu teine. Aga kui seda nägin esimene kord siis mõtlesin küll, et no vaene inimene. See lihtsalt kõlab rohkem hüüdnimena ja lapsele veel on vb nunnu aga täiskasvanud naisele?
Mitte imelikum kui Lavly või Barbi. Või Oudekki (polegi aru saanud, kus selles nimes rõhk on, alguses või keskel?)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist