Ülekaaluline naine
-
Pontsik
Ei vaata ja ei huvita.
Kui satun sellisega mingil moel suhtlema, nt õppeasutuses või töö juures või vabal ajal, siis esimesel hetkel uurin, missugune ta välja näeb, aga mida aeg edasi, seda rohkem tõusevad esile iseloomuomadused ja ununeb välimus. Kui on ussitajast kolleeg, siis ta ei meeldi mulle ja ma ei soovi temaga koos töötada, vahet pole, kas tal on mingi ülekaal või mitte.
Kui satun sellisega mingil moel suhtlema, nt õppeasutuses või töö juures või vabal ajal, siis esimesel hetkel uurin, missugune ta välja näeb, aga mida aeg edasi, seda rohkem tõusevad esile iseloomuomadused ja ununeb välimus. Kui on ussitajast kolleeg, siis ta ei meeldi mulle ja ma ei soovi temaga koos töötada, vahet pole, kas tal on mingi ülekaal või mitte.
-
Külaline
Ma ei arvusta kedagi tänavapildis, mul on muud ka teha. Miks just naised nüüd hambusse jäid, meestest on ülekaalulisi suurem protsent.Pontsik kirjutas: ↑07 Juun 2024 22:11 Mis hetkest on naine ülekaaluline? Kas arvustate pontsakaid naisi tänavapildis?
PS Palju õnne, foorumi esimene paksuteema kah platsis. Varsti nagu täitsa Perekool kohe.
-
Külaline
Vaatan küll, arvustan mõttes. Mõtlen, millist koormust peavad taluma tema liigesed ja kuidas funkavad siseelundid. Tekib kaastunne.
Suure õllekõhuga meeste poole püüan üldse mitte vaadata, täielik turn off. Ilusaid inimesi vaatan ja rõõmustan nende tervise üle.
Suure õllekõhuga meeste poole püüan üldse mitte vaadata, täielik turn off. Ilusaid inimesi vaatan ja rõõmustan nende tervise üle.
-
Külaline
Mida ülekaaluliseks nimetada? Kehamassi indeksi järgi https://nupo.com/ee/arvuta-oma-kehamassiindeks/
on ülekaal alates 25
Ma olen vaadanud, et kui on proportsioonis, siis on ikka ilus.
on ülekaal alates 25
-
Külaline
KMI 25 on palju. Minu pikkuse juures oleks see u 70 kilo. Ma olin sünnitama minnes 65 ja nägin välja nagu maakera. Ei ole vähimatki soovi näha, kas 70-kilosena oleks midagi proprtsioonis või mitte.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 09:05 Mida ülekaaluliseks nimetada? Kehamassi indeksi järgi https://nupo.com/ee/arvuta-oma-kehamassiindeks/
on ülekaal alates 25
-
Külaline
Lühikesel naisel paistabki iga kilo mitmekordsena välja, pikal inimesel ei ole +- 10kg kuigi märgatav, pealegi iagüks kogub kaalu erinevalt, kes kindlasse kohta (nt esimesena läheb täiskuuks nägu või tagumik), kes ühtlaselt üle keha.
Kuna ma naisi seksobjektina ei vaata, siis pikemaajalisel suhtlusel saab kilodest palju määravamaks iseloom ja mis inimesega on tegu.
Kuna ma naisi seksobjektina ei vaata, siis pikemaajalisel suhtlusel saab kilodest palju määravamaks iseloom ja mis inimesega on tegu.
-
Külaline
Siin on yleyldine arutelu. Keegi ei raagi endast irw
Ma ei saa aru, mis on minul asja teiste kaaluga, et peaks kedagi vahtima. Väga ebaviisakas.
-
Juustup
Ei arvusta ei mehi ega naisi, aga salamisi mõtlen küll, et no miks need inimesed iseennast ei aita.. tänapäeval on vahendid ju täiesti olemas. Ok- mõni üksik on terviseprobleemide tõttu ülekaalus, aga enamuse puhul on see laiskuses ja mugavas elustiilis kinni.
-
KMI on jama
https://www.npr.org/sections/shots-heal ... muscle-fatKülaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 09:14KMI 25 on palju. Minu pikkuse juures oleks see u 70 kilo. Ma olin sünnitama minnes 65 ja nägin välja nagu maakera. Ei ole vähimatki soovi näha, kas 70-kilosena oleks midagi proprtsioonis või mitte.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 09:05 Mida ülekaaluliseks nimetada? Kehamassi indeksi järgi https://nupo.com/ee/arvuta-oma-kehamassiindeks/
on ülekaal alates 25
Tunnen kurbust ja jõuetust, et tohutu summa tervsekassa raha läheb elustiili haiguste raviks ning seetõttu kannatavad inimesed, kes pole ise oma haigustes süüdi.
-
Külaline
See on nüüd küll väga libe tee hakata arutlema, kes väärib ravi ja kes mitte. Paksus on isegi päris väheste haiguste põhjuseks. Kas kõiki keeldud ravimast, kes söövad näiteks liiga palju liha, kolesterool kõrge, ei söö piisavalt köögivilja, on mõni sõltuvushaigus, päevitab liiga palju, ei suuda oma stressi taltsutada, on ületöötanud ja saanud depressiooni, ei tee sporti, on liiga vana (pole enam kulutõhus ravida) jne, jne, jne. Liigne kehakaal on näiteks depressiooniravi kõrval köki-möki, kui palju raha sellele kulub ja kui väheefektiivne see tegeilikult on. See on ainult näide. Kas kodutule tasub operatsiooni teha, kes nagunii tööle ei lähe ja ohustab oma eluviisiga operatsiooni tulemust? Neid küsimusi võib jäädagi küsima. Kas sa ikka ise oled nii ideaalne, et siin räägid kannatustest.
Ega ma ei sooviks tegelikult kedagi ravita jätta. See pigem on lihtsalt arutlus. Soovin kõigile inimestele parimat. Ning samuti ei arva ma, et kõik paksud on tohutud süüdlased.
Kuid tuleb mõista, et tegu pole üksnes esteetilise küsimusega.
Üksikud paksud inimesed mind ja ühiskonda ei mõjuta, kuid kui see võtab juba pandeemia mõõdud, siis ei saa enam öelda, et iga ühe oma asi, milline ta on.
Üksikisiku tasandil võttes usun, et ülekaalulistel on endal väga raske ning nad tunneks end tervislikus vormis olles oluliselt paremini.
Kuid tuleb mõista, et tegu pole üksnes esteetilise küsimusega.
Üksikud paksud inimesed mind ja ühiskonda ei mõjuta, kuid kui see võtab juba pandeemia mõõdud, siis ei saa enam öelda, et iga ühe oma asi, milline ta on.
Üksikisiku tasandil võttes usun, et ülekaalulistel on endal väga raske ning nad tunneks end tervislikus vormis olles oluliselt paremini.
-
Külaline
Just sellepärast ongi solidaarne tervisesüsteem loll leiutis. Esmaabi peaks olema tasuta ja edasi erakindlustuse ja omavastutusega. Süsteem muudetaks ka hoobilt efektiivsemaks ja kõik võidaks sellest.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 22:19See on nüüd küll väga libe tee hakata arutlema, kes väärib ravi ja kes mitte. Paksus on isegi päris väheste haiguste põhjuseks. Kas kõiki keeldud ravimast, kes söövad näiteks liiga palju liha, kolesterool kõrge, ei söö piisavalt köögivilja, on mõni sõltuvushaigus, päevitab liiga palju, ei suuda oma stressi taltsutada, on ületöötanud ja saanud depressiooni, ei tee sporti, on liiga vana (pole enam kulutõhus ravida) jne, jne, jne. Liigne kehakaal on näiteks depressiooniravi kõrval köki-möki, kui palju raha sellele kulub ja kui väheefektiivne see tegeilikult on. See on ainult näide. Kas kodutule tasub operatsiooni teha, kes nagunii tööle ei lähe ja ohustab oma eluviisiga operatsiooni tulemust? Neid küsimusi võib jäädagi küsima. Kas sa ikka ise oled nii ideaalne, et siin räägid kannatustest.
Minu arust on see väga hea leiutis. Vähemalt meie riigis saab igaüks heal tasemel ravi, kui sind tabab tõsine haigus, vähk näiteks. Igas riigis see nii ei ole. Erakindlustust saad kasutada praegugi. Paksus pole absoluutselt probleem number üks, mis meie tervishoiusüsteemi koormab. Suurem osa pakse on ülekaalus nii +10 kg ja see ei ohusta tervist olulisel määral. Joomine on tegelikult suurem probleem. Tegelikult on meil toit siiski piisavalt kallis, et USA stiilis pakse meil ei ole ega tule. Ei ole inimestel raha nii palju süüa lihtsalt.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 09:04Just sellepärast ongi solidaarne tervisesüsteem loll leiutis. Esmaabi peaks olema tasuta ja edasi erakindlustuse ja omavastutusega. Süsteem muudetaks ka hoobilt efektiivsemaks ja kõik võidaks sellest.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 22:19See on nüüd küll väga libe tee hakata arutlema, kes väärib ravi ja kes mitte. Paksus on isegi päris väheste haiguste põhjuseks. Kas kõiki keeldud ravimast, kes söövad näiteks liiga palju liha, kolesterool kõrge, ei söö piisavalt köögivilja, on mõni sõltuvushaigus, päevitab liiga palju, ei suuda oma stressi taltsutada, on ületöötanud ja saanud depressiooni, ei tee sporti, on liiga vana (pole enam kulutõhus ravida) jne, jne, jne. Liigne kehakaal on näiteks depressiooniravi kõrval köki-möki, kui palju raha sellele kulub ja kui väheefektiivne see tegeilikult on. See on ainult näide. Kas kodutule tasub operatsiooni teha, kes nagunii tööle ei lähe ja ohustab oma eluviisiga operatsiooni tulemust? Neid küsimusi võib jäädagi küsima. Kas sa ikka ise oled nii ideaalne, et siin räägid kannatustest.
-
Külaline
Kerge rasvumine või ainult ülekaal (meil on väga vähe 300+kg pakse nagu USAS, enamasti on tegu KMI 30-35 paksudega) pole mingi eriline terviserisk, kuhu jubedalt tervisekassa raha läheks, palju hullemad on alkoholism, õnnetused, vähk, südamehaigused jms.
-
Külaline
Ei saa ju. Eriarstide järjekorrad on nii pikad, et tegelikult sa ei saa üldse mingit ravi. Sured ära enne kui kellegi jutule saad. Samas käib meeletu resursi raiskamine, solgutatakee perearsti ja eriarsti vahet.Maasikas kirjutas: ↑09 Juun 2024 12:08Minu arust on see väga hea leiutis. Vähemalt meie riigis saab igaüks heal tasemel ravi, kui sind tabab tõsine haigus, vähk näiteks. Igas riigis see nii ei ole. Erakindlustust saad kasutada praegugi. Paksus pole absoluutselt probleem number üks, mis meie tervishoiusüsteemi koormab. Suurem osa pakse on ülekaalus nii +10 kg ja see ei ohusta tervist olulisel määral. Joomine on tegelikult suurem probleem. Tegelikult on meil toit siiski piisavalt kallis, et USA stiilis pakse meil ei ole ega tule. Ei ole inimestel raha nii palju süüa lihtsalt.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 09:04Just sellepärast ongi solidaarne tervisesüsteem loll leiutis. Esmaabi peaks olema tasuta ja edasi erakindlustuse ja omavastutusega. Süsteem muudetaks ka hoobilt efektiivsemaks ja kõik võidaks sellest.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2024 22:19
See on nüüd küll väga libe tee hakata arutlema, kes väärib ravi ja kes mitte. Paksus on isegi päris väheste haiguste põhjuseks. Kas kõiki keeldud ravimast, kes söövad näiteks liiga palju liha, kolesterool kõrge, ei söö piisavalt köögivilja, on mõni sõltuvushaigus, päevitab liiga palju, ei suuda oma stressi taltsutada, on ületöötanud ja saanud depressiooni, ei tee sporti, on liiga vana (pole enam kulutõhus ravida) jne, jne, jne. Liigne kehakaal on näiteks depressiooniravi kõrval köki-möki, kui palju raha sellele kulub ja kui väheefektiivne see tegeilikult on. See on ainult näide. Kas kodutule tasub operatsiooni teha, kes nagunii tööle ei lähe ja ohustab oma eluviisiga operatsiooni tulemust? Neid küsimusi võib jäädagi küsima. Kas sa ikka ise oled nii ideaalne, et siin räägid kannatustest.
See süsteem on ilus ainult sõnades. Päriselus see ei tööta üldse.
Olen viimastel aastatel palju kokku puutunud arstide vahet käimisega, sellepärast nüüd tean kui mäda see on. Varem ei teadnudki..
Õnneks mul endal maksab tööandja ravikindlustust (mitte haigekassat). Ja käin nüüd ainult erarstide juures, kõik ainult tasuline ja mitte kunagi ei ole nõus enam haigekassa pakutud “raviga”.
Täpsustan veelkord: ravi oleks ok, aga seda ravi ei saa, sest vabu aegu ei tule ega tule (täpselt nii registratuuris öeldaksegi kui tahad aega).
-
Külaline
Kui saad eraarstidega hakkama, on ju kõik tore ja sul pole väga tõsiseid terviseprobleeme. Süsteem pole veatu, aga tegelikkuses on paljudes maades vee kümme korda hullem. Ja süüdistada pakse, et nemad on kõiges süüdi, on küll päris naljakas. Raviraha on vähe pigem seetõttu, et töölkäivaid inimesi on vähe ja vanu inimesi palju.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 12:35Ei saa ju. Eriarstide järjekorrad on nii pikad, et tegelikult sa ei saa üldse mingit ravi. Sured ära enne kui kellegi jutule saad. Samas käib meeletu resursi raiskamine, solgutatakee perearsti ja eriarsti vahet.Maasikas kirjutas: ↑09 Juun 2024 12:08Minu arust on see väga hea leiutis. Vähemalt meie riigis saab igaüks heal tasemel ravi, kui sind tabab tõsine haigus, vähk näiteks. Igas riigis see nii ei ole. Erakindlustust saad kasutada praegugi. Paksus pole absoluutselt probleem number üks, mis meie tervishoiusüsteemi koormab. Suurem osa pakse on ülekaalus nii +10 kg ja see ei ohusta tervist olulisel määral. Joomine on tegelikult suurem probleem. Tegelikult on meil toit siiski piisavalt kallis, et USA stiilis pakse meil ei ole ega tule. Ei ole inimestel raha nii palju süüa lihtsalt.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 09:04
Just sellepärast ongi solidaarne tervisesüsteem loll leiutis. Esmaabi peaks olema tasuta ja edasi erakindlustuse ja omavastutusega. Süsteem muudetaks ka hoobilt efektiivsemaks ja kõik võidaks sellest.
Olen viimastel aastatel palju kokku puutunud arstide vahet käimisega, sellepärast nüüd tean kui mäda see on. Varem ei teadnudki..
Õnneks mul endal maksab tööandja ravikindlustust (mitte haigekassat). Ja käin nüüd ainult erarstide juures, kõik ainult tasuline ja mitte kunagi ei ole nõus enam haigekassa pakutud “raviga”.
Täpsustan veelkord: ravi oleks ok, aga seda ravi ei saa, sest vabu aegu ei tule ega tule (täpselt nii registratuuris öeldaksegi kui tahad aega).
-
Külaline
Mina pakse ei süüdista. Mina süüdistan seda, et süsteem jahvatab meeletus koguses raha läbi. Mõttetud edasi-tagasi saatmised jms. Nagu kõik riigiasjad, see lihtsalt ei toimi. Erakätes ja turutingimustel oleks see palju palju parem.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 12:46Kui saad eraarstidega hakkama, on ju kõik tore ja sul pole väga tõsiseid terviseprobleeme. Süsteem pole veatu, aga tegelikkuses on paljudes maades vee kümme korda hullem. Ja süüdistada pakse, et nemad on kõiges süüdi, on küll päris naljakas. Raviraha on vähe pigem seetõttu, et töölkäivaid inimesi on vähe ja vanu inimesi palju.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 12:35Ei saa ju. Eriarstide järjekorrad on nii pikad, et tegelikult sa ei saa üldse mingit ravi. Sured ära enne kui kellegi jutule saad. Samas käib meeletu resursi raiskamine, solgutatakee perearsti ja eriarsti vahet.Maasikas kirjutas: ↑09 Juun 2024 12:08
Minu arust on see väga hea leiutis. Vähemalt meie riigis saab igaüks heal tasemel ravi, kui sind tabab tõsine haigus, vähk näiteks. Igas riigis see nii ei ole. Erakindlustust saad kasutada praegugi. Paksus pole absoluutselt probleem number üks, mis meie tervishoiusüsteemi koormab. Suurem osa pakse on ülekaalus nii +10 kg ja see ei ohusta tervist olulisel määral. Joomine on tegelikult suurem probleem. Tegelikult on meil toit siiski piisavalt kallis, et USA stiilis pakse meil ei ole ega tule. Ei ole inimestel raha nii palju süüa lihtsalt.
Päris esmaabi välja arvata.. Ja see, et vaesed ei saa siis ravi, on populistlik jutt. Ei saa praegu ka.
Sa ilmselt ei tea, aga meie haigekassa süsteemi kõrval jookseb paraleelselt see erasüsteem ka. Hammustab riiklikust tüki kusjuures. Ja mul jah päris väga tõsiste tervisehäireteni pole asi läinud, aga igasuguseid vähiuuringuid, reumat jms on mul palju tehtud viimasel ajal. Haigekassaga oleksin endiselt esimese arsti järjekorras. Ehk et pmst vähegi tõsisema asja puhul praeguseks surnud.
Täiesti mõttetu süsteem, kellelegi pole hea see.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 1 külaline