Ei tea, kust tema teab, et need just ametiautoga riigiasutuste kontoritibid on, kes seal kohvi ostavad. Ma pakun, et lihtsalt eeldab ja arvab.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 11:34Krt ma tahan ametiautoga naisjuhiks kes tanklas topsijoogi järel käivad nüüd puhtalt sinusiguste närvi ajamiseksKülaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 10:57 maksumaksja rahast ülalpeetavaid mõttetuid kontoripipisid on ikka neetult palju.
üleeile peale kella nelja õhtul sõime söökla k parklas einet, ja nägime, kuidas ametiautodega noored naisjuhid käisid tanklas topsijoogi järel.
neid oli poole tunni jooksul rohkem kui kümme. igas autos ainult autojuht, kes siis tegi kiire tanklakülastuse.
pagan, sellised ei tooda mingit tulu, aga rahvas plekib nende roppkalli ülalpidamise kinni.
Jõustatud ebanormaalsed seadused ja normid
-
Külaline
-
Külaline
kiirabi meeskonnad käivad väga tihti ametriietes tondi selverist omale kiirtoitu ostmas (kiirabijaam sealt üle ristmiku). laseme selle peale kõik kiirabitöötajad ka lahti?
-
Külaline
Sina võid parklas einet süüa aga teised eivõi kohvi juua?Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 10:57 maksumaksja rahast ülalpeetavaid mõttetuid kontoripipisid on ikka neetult palju.
üleeile peale kella nelja õhtul sõime söökla k parklas einet, ja nägime, kuidas ametiautodega noored naisjuhid käisid tanklas topsijoogi järel.
neid oli poole tunni jooksul rohkem kui kümme. igas autos ainult autojuht, kes siis tegi kiire tanklakülastuse.
pagan, sellised ei tooda mingit tulu, aga rahvas plekib nende roppkalli ülalpidamise kinni.
Muide, kõigi töö pole hoopiski mitte ainult kontoris, paljud käivad klientide juures ja siis on just pärast nelja õige aeg sealt naasta.
-
Külaline
Sina võid parklas einet süüa aga teised eivõi kohvi juua?Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 17:51
Muide, kõigi töö pole hoopiski mitte ainult kontoris, paljud käivad klientide juures ja siis on just pärast nelja õige aeg sealt naasta.
[/quote]
Ma hakkasin ka mõtlema, mis huvitav kontor see on, kus kohvimasinatki pole ja peab tanklas kohvi järel käima.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 11:47 kiirabi meeskonnad käivad väga tihti ametriietes tondi selverist omale kiirtoitu ostmas (kiirabijaam sealt üle ristmiku). laseme selle peale kõik kiirabitöötajad ka lahti?
Ma lihtsalt huvi pärast küsin, et kas eeldad, et nad peaks 24 h näljas olema? Aeg- ajalt ei jõua mitmete tundide ajal baasi, et kodust võetud toitu süüa ja pealegi ei tea kunagi, kas jõuad selle toidu seal ka ära süüa, mille oled mikrosse pannud või kasvõi korraks vetsus käia. Nende elu ongi ratastel.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Triibu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 6 külalist