Kuidas sina ennast sellistes olukordades tunneksid? Ole praegu see mees. Vaata mulle otsa ja räägi - mida sa tunned? Mees, mida sa tunned, kui ma sulle igapäevaelus niimoodi teen?Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2024 16:29
[/quote]
Vaatan sulle virtuaalsekt otsa ja ütlen otse. Mul on kõrini sellest näögutamisest. Ükskõik mida ma teeb või ei tee. Ikka on kõik valesti. Kuna mind kiitsid või hea sõna ütlesid? Kuna mind kasvõi möödaminnes puutusid või kallistasid? Kuna sa voodis mulle lähenesid?. Ise. Ma saan aru, et olen sinujaoks mingil põhjusel pettumus. Lahuta ära siis. Saab asja ühele poole. Seniks istun mina oma arvutis, vahun telekat ja olen omaette. Nii on mul kergem. Ükskord saab ka sellest üksi olemisest kõrini. Siis ma tõusen ja lähen. Ära. Tagasi ei tule. Mul ei ole vahet kus ma üksi olen. Kas sinuga või iseendaga.
[/quote]
Tavaliselt selgub pärast lahutust, et vahe on. Kibestumine on siis veelgi suurem. Võimalus süüdistada oma hädades ainult teist inimest või vähemalt ka teda langevad ära. Aga eks arvuti, telekas ja võimalus omaette vahtida muidugi jäävad.