Koeratoidu ost saksa e-poest
-
Külaline
Koeratoidu ost saksa e-poest
Perekoolis oli teema, kus osteti koeratoitu Saksamaa e-poest, vist oli zooplus.com. Kahjuks seda teemat ei leia.
Küsimus, et hoian pikemat aega oma sõbranna labradori ja sõbranna toidab teda mingi odava supermarketi toiduga. Plaanin ise osta paremat toitu, aga palun soovitusi. Emane labrador, ei ole steriliseeritud, vanus 7 aastat, mida soovitate sealt osta? Veidi ülekaaluline on ta ka, aga mitte väga.
Küsimus, et hoian pikemat aega oma sõbranna labradori ja sõbranna toidab teda mingi odava supermarketi toiduga. Plaanin ise osta paremat toitu, aga palun soovitusi. Emane labrador, ei ole steriliseeritud, vanus 7 aastat, mida soovitate sealt osta? Veidi ülekaaluline on ta ka, aga mitte väga.
-
Külaline
Kas sõbrannaga ei saa sellest rääkida? Imelik kuidagi omavoliliselt kellegi teise koera dieeti muuta.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2024 23:00 Perekoolis oli teema, kus osteti koeratoitu Saksamaa e-poest, vist oli zooplus.com. Kahjuks seda teemat ei leia.
Räägi oma sõbrannaga ikka läbi. Toidu vahetamine peab toimuma väga aeglaselt ja pead olema veendunud, et ka uus toit on koerale tõesti sobiv. Ei põhjustaks allergiaid ega seedehäireid vms.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2024 23:00 Perekoolis oli teema, kus osteti koeratoitu Saksamaa e-poest, vist oli zooplus.com. Kahjuks seda teemat ei leia.
Ära otsusta ise teise inimese looma üle. Saati veel siis, kui ta on täiesti terve.
Kui arvad, et koeral on midagi viga, no tee siis enne vereproovid, ehk sealt selguvad mõnede ainete puudused - sel juhul vali uus toit koos loomaarstiga.
-
Külaline
zooplus.de on soodsam kui .comKülaline kirjutas: ↑17 Aug 2024 23:00 Perekoolis oli teema, kus osteti koeratoitu Saksamaa e-poest, vist oli zooplus.com. Kahjuks seda teemat ei leia.
-
Külaline
Aga tellimistasu on seal vist juba 9 eurot. Tasub korraga osta maksimaalne lubatud kogus.
Vaatasin seda Zooplusi - meie koera toit on Kaup24-s odavam kui seal.
-
Külaline
mis seal maksimaalne lubatud kogus on? ma ostan tavaliselt korraga koerale 2 kuu varu, summa 300 euro kanti, kunagi pole mingit lubatud piiri tabanud. 9 eurot hoian 2 konserviga kokku võrreldes eesti hindadega
-
Külaline
Koer on siiani saanud erinevaid supermarketi toite, kui eelmine toit otsas, siis on ostetud uus, tavaliselt see, mis soodushinnaga. Seega aeglast toiduvahetamist ei ole olnud.
Sõbranna läks välismaale õppima ja koer jääb minu juurde, esialgselt umbes aastaks, hiljem võib-olla jääbki minu koeraks. Seepärast soovin ka neid otsuseid teha. Vereproovid on hea mõte.
Palun siiski, et keegi kirjutaks ka konkreetseid toite, mida on oma koerale ostnud.
Sõbranna läks välismaale õppima ja koer jääb minu juurde, esialgselt umbes aastaks, hiljem võib-olla jääbki minu koeraks. Seepärast soovin ka neid otsuseid teha. Vereproovid on hea mõte.
Palun siiski, et keegi kirjutaks ka konkreetseid toite, mida on oma koerale ostnud.
-
Külaline
Vist oli 30 kilo ühe tellimistasu eest. Kui tellitav kogus on suurem, tuleb tellimistasu topelt.Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 14:22
mis seal maksimaalne lubatud kogus on? ma ostan tavaliselt korraga koerale 2 kuu varu, summa 300 euro kanti, kunagi pole mingit lubatud piiri tabanud. 9 eurot hoian 2 konserviga kokku võrreldes eesti hindadega
-
Külaline
Koertele olen varem andnud Aatu, Applaws ja Platinum krõbinaid. Praegu on juba pikemat aega Darf külmpressitud toidu peal, kilo hind tuleb 4,1€, mis on minu jaoks hetkel kõige taskukohasem ja mõistlikum valik. Ostan 20 kg koti kaupa. Sellest jagub ka maa ja ilm, kuna krõbinad pole meie koertel põhitoit, vaid pigem lisand. Saavad palju liha, organeid ja vahepeal kala.
-
Külaline
Mis toitu Sa ostad?Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 14:22mis seal maksimaalne lubatud kogus on? ma ostan tavaliselt korraga koerale 2 kuu varu, summa 300 euro kanti, kunagi pole mingit lubatud piiri tabanud. 9 eurot hoian 2 konserviga kokku võrreldes eesti hindadega
Mina ostan oma hiljuti steriliseeritud ja nüüd ülekaalulisele koerale Zooplusist Wolf of Wildernessi “Explore the Vast Forest” Weight Managementi. 12kg, vahest on 1-2 kilo kingituseks. Normkaalus kutsikale pean ka midagi sealt välja mõtlema.
Seda sarja olen aastaid ostnud, erinevaid sorte, kõike on söödud mu koerte poolt.
Mis mulle meeldib - ei pea 12kg ise koju tassima poest, kuller toob ukse taha, siis, kui kodus pole (ja enamasti pole), jätab hoovitrepile.
Seda sarja olen aastaid ostnud, erinevaid sorte, kõike on söödud mu koerte poolt.
Mis mulle meeldib - ei pea 12kg ise koju tassima poest, kuller toob ukse taha, siis, kui kodus pole (ja enamasti pole), jätab hoovitrepile.
Uuele toidule üleminek peab olema väga aeglane, vähemalt nädal aega segad kahte toitu ja suurendad vähehaaval uue kuivtoidu osa ja vähendad eelmise ratsiooni, jälgid koera kogu aeg jne. Olgu kuitahes öko ja kallis ja ea firma, misiganes, ikka ei pruugi uus toit pikapeale koerale sobida (või ka meeldida, ei söögi seda lõpuks). Enamasti sujub kõik ikka hästi ja see eelmine soovitus on tähtis kutsikate puhul eriti. Oled sa ise koerakasvataja ja koertega üldse tuttav? Kui koer on ülekaaluline või tahad teda millegi uudsega rõõmustada, anna kõrvale väheke porgandit, brokolit (keedetud), mustikaid jms.Kõuts kirjutas: ↑18 Aug 2024 00:40 Räägi oma sõbrannaga ikka läbi. Toidu vahetamine peab toimuma väga aeglaselt ja pead olema veendunud, et ka uus toit on koerale tõesti sobiv. Ei põhjustaks allergiaid ega seedehäireid vms.
Ära otsusta ise teise inimese looma üle. Saati veel siis, kui ta on täiesti terve.
Kui arvad, et koeral on midagi viga, no tee siis enne vereproovid, ehk sealt selguvad mõnede ainete puudused - sel juhul vali uus toit koos loomaarstiga.
Kustutasin ära selle osa mis kirjutasin, et lihtsalt paariks nädalaks koerahoidja ei peaks kindlasti hakkama ise koera toitu "parandama", sest hilisemast selgitusest paistis, et olukord siiski vähe teine, oled enam-vähem uus perenaine talle. Jõudu!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist