Koht kuhu te enam iialgi ei reisiks

lugusid ja muljeid välismaalt
Vasta
Juustup

Koht kuhu te enam iialgi ei reisiks

Postitus Postitas Juustup »

ja miks?

/Juustup
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ei ole sellist kohta
Külaline

Venemaa. Põhjuseid teate ise.
8194tbz

Postitus Postitas 8194tbz »

Selline teema juba on foorumis. Tõstke kokku
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Venemaa, teadagi miks. Teine riik kuhu enam tagasi ei kutsu on Itaalia, täpset põhjust kusjuures ei oskagi välja tuua - lihtsalt ei ole minu koht, mingi tõrge tekkis. Aga samas, never say never.
Külaline

Ungari
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2024 15:08Ungari
Mis Ungaris ei meeldinud?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2024 15:15
Inimesed. Ja ma olen seal ca 10 a jooksul ca 5-6 korda käinud, perekondlikud vms sidemed. Kuigi pärast viimast korda oli never ever again. Kümneid kordi pidanud altkäemaksu andma trahvi nime all, meesettekandja on nt restoranis selja tagant käe mu jalge vahele ajanud, piirivalvur on küsinud passikontrollis, kas ma olen prostituut, igasugu söögikohtades on arvel toiuduhinnad äkitsi suuremad, kui menüüs jne
Külaline

Eesti.
Külaline

Dubai. Käisin seoses tööga ning veetsin seal suvisel ajal 10 päeva, minu jaoks sobimatu kliima.
Egiptus. Igav ja räpane.
Külaline

Kreeka võlud jäid arusaamatuks, tagasi ei ihka
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2024 18:27 Dubai. Käisin seoses tööga ning veetsin seal suvisel ajal 10 päeva, minu jaoks sobimatu kliima.
Egiptus. Igav ja räpane.
Nõustun täielikult.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2024 16:32 Kreeka võlud jäid arusaamatuks, tagasi ei ihka
Seda on küll kahju kuulda. Mina olen palju kordi Kreekas reisinud ja alati rahule jäänud. Kreekaga on nii, et mida väiksem koht, seda parem mulje.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juul 2024 17:58 ]
Seda on küll kahju kuulda. Mina olen palju kordi Kreekas reisinud ja alati rahule jäänud. Kreekaga on nii, et mida väiksem koht, seda parem mulje.
Korfu peaks küll väike olema, aga oli ohtlik (üle tee lasid ainult turistide autod ja neid oli vähe), ebaviisakad teenindajad (kohe näidati, et turistid ei ole oodatud), räpane (teede ääres olid suured prügikottide hunnikud).
Enamus kohalike autosid olid mõlkidega, kuigi autoparandusi oli seal mitmeid näha.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

UK. No lihtsalt pole minu teema. Samuti ei salli inglise sarju jms😄
Külaline

Venemaale enam minna ei julgeks. Aga tegelikult olen nii koduseks muutunud, et ei taha kusagile minna, kodus kõige parem.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2024 17:01
Inimesed. Ja ma olen seal ca 10 a jooksul ca 5-6 korda käinud, perekondlikud vms sidemed. Kuigi pärast viimast korda oli never ever again. Kümneid kordi pidanud altkäemaksu andma trahvi nime all, meesettekandja on nt restoranis selja tagant käe mu jalge vahele ajanud, piirivalvur on küsinud passikontrollis, kas ma olen prostituut, igasugu söögikohtades on arvel toiuduhinnad äkitsi suuremad, kui menüüs jne
piirivalvur? millal sa seal käisid?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 20:10
Külaline kirjutas: 21 Juul 2024 17:01

piirivalvur? millal sa seal käisid?
Esimest korda 1999.
Külaline

Mauno kirjutas: 29 Juul 2024 11:19 UK. No lihtsalt pole minu teema. Samuti ei salli inglise sarju jms😄
Mulle inglise sarjad väga meeldivad, aga Ühendkuningriiki ei plaani ma ilma olulise vajaduseta enam kunagi reisida. Minu jaoks väga igav riik.
Külaline

Egiptus ja India. Ei iial enam.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline