Palun abi
-
Külaline
FB-s oli juunis väga sarnase kirjastiili ja sisuga lugu.
Kui kribasid, läks jutt kiirelt raha küsimiseks.
-
Külaline
Vot sellised inimesed on tõesti rämps, kes niimoodi valetades kerjavad. Rikuvad tegelike abivajajate jaoks ka kõik ära. Nii ei julgegi inimesed, kes päriselt abi vajaksid, enam suud lahti teha.Külaline kirjutas: ↑19 Aug 2024 09:46 FB-s oli juunis väga sarnase kirjastiili ja sisuga lugu.
Sellest prügisukeldumisest on isegi film tehtud, tegevus oli vist TartusKülaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 21:32Mina sain soovitud piirkonnas avalduse esitamisega samal päeval kohapakkumise. Selles konkreetses lasteaias oleks saanud juba see nädal alustada, seega võib ka juba loobujaid olla, kelle arvelt nüüd ja kohe koha saaks.Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 18:00 tundub muinasjutt.
sel lihtsal põhjusel, et isegi need tallinlased, kes panevad oma lapse kohe peale sündi lasteaia järjekorda, ei pruugi saada kohta enne, kui laps on 4-5a.
kuidas siis sai lasteaiakoha laps, kes alles mõni nädal tagasi siia linna kolis?
Teemaalgatajale oskaks ka soovitada toidukappidega õnne proovida või siis ka suurte poodide prügikastidesse kiigata. Selle osas vist on ka mingeid gruppe või midagi Facebookis, aga paraku ise neid ei tea. Olen käinud lähedasega koos ühe poe prügikasti piilumas ja üldiselt ei olnud seal midagi väga hirmsat, üsna suures valikus sama päeva tooteid - torte, liha, natuke koledaks läinud puuvilju/juurvilju.
https://jupiter.err.ee/1229758/homme-saabub-paradiis
Aga TA viskas õnge välja ja siia teemasse enam ei vasta.
-
Külaline
Ma saatsin e-kirja talle eile õhtul, palusin toidukorvi nimekiri koostada ja et käin toon ära. Seni pole vastanud.
-
Külaline
Ilmselt siis ikka loodab, et küsitakse pigem kontonumbritKülaline kirjutas: ↑19 Aug 2024 11:50 Ma saatsin e-kirja talle eile õhtul, palusin toidukorvi nimekiri koostada ja et käin toon ära. Seni pole vastanud.
-
Külaline
Olin öösel unetu ja lugesin sama postitust kuskil FB tasuta asjade grupis. Hommikul enam ei leidnud, ehk kustutati ära.
Tahtsin sulle pakkuda paari töökohta, kuhu kandideerida (kus ise töötasin kunagi, väga hea töökeskkond - aga vahetasin ala).
Laps harjub lasteaias, sul ju põhimõtteliselt pole valikut.
Kirjutan meilile
Tahtsin sulle pakkuda paari töökohta, kuhu kandideerida (kus ise töötasin kunagi, väga hea töökeskkond - aga vahetasin ala).
Laps harjub lasteaias, sul ju põhimõtteliselt pole valikut.
Kirjutan meilile
-
Külaline
Nüüd on teemaalgataja vait kui kult rukkis. Kas ei oodenaud, et scamm nii kiirelt läbi hammustatakse või milles asi 
-
Külaline
Huvitav, kas tõesti on siis tegu sama inimesega ja ta lihtsalt õngitseb niimoidi tasuta nodi?Külaline kirjutas: ↑19 Aug 2024 09:46 FB-s oli juunis väga sarnase kirjastiili ja sisuga lugu.
Kui veel on toitu vaja, palun anna siin märku. Saan ise Tallinnas autoga kohale tuua. Mul on nt sügavkülmas lammas, kana, lõhe supikogu. Saaks need kõik ära anda ja sügavkülma ruumi. Mul on endal selline eluperiood praegu, et nullist kokata pole aega ja jaksu. Kuivaineid saan tuua, kartuleid, õunu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot], Tolmukübe ja 6 külalist